![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én építési költségvetést gaming PC. Eddig már vásárolt egy ASUS alaplap batyut a (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 5600) with 2GB RAM. Én is vettem egy 580 wattos tápegység hiper, az Antec Nine Hundred Ultimate Gamer ügyet, és tegnap este egy 250GB HDD. Eddig teljes összeg kb 350 (egy kicsit kevesebb, azt hiszem). Azonban még csak van egy 64 MB grafikus kártya . Különben is, egy PCI-E grafikus kártyák költségvetése kb 100, nem kell pontosan £ 100 alatti vagy 100 £. Csak ez az ár kb. Mit javasol? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DX9 vagy DX10? Hardcore Gamer vagy alkalmi?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Amikor a barátnõm nem körül, hardcore gamer lol. Amikor a lány körül I don't get játszani, mert nem engedi meg! Én is a Windows XP, Vista nem. |
|
| |||
| |||
| hangosan nevet Szóval akkor használja Vista vagy XP Ha XP, mint azt javaslom ez ami alku Vagy ha ön használ Kilátás mint azt javaslom ez Megjegyzés hogy a 8600 nem olyan erős, mint az X1950pro, de nem támogatja DX10
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Azt fogja használni XP. Egy barátom azt mondja, az ATI szar, és hogy nVidia. Mit ért? Ebben az ár, én is, valamint hogy a 2. a kettős grafikus! |
|
| |||
| |||
| Igen, amit a költségvetés az 1950-es az az út Ha szeretne költ £ 600 +, mint igen Nvidia van a leggyorsabb kártya a világ (az állomány), de mint mondtam a költségvetés / teljesítmény a fenti kártya van a legjobb Emellett azt hiszem te barátod nem tud sokat, mint a világ jelenlegi rekordot 3dmark06 (grafikus teljesítményértékelés eszköz) birtokában van ATI 2x2900xt (a folyadékhűtés)
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Man Stop editing az üzeneteidet Ön, hogy az enyém úgy néz ki, mint azt, hogy nincs értelme!
|
| |||
| |||
| Lol bocsi! I edited az utolsó utáni kétszer! |
|
| |||
| |||
| Van egy SLI alaplap, akkor kereszttüzében alaplap futtatni két 1950pros Edit: igen, ha lesz két kártyát be kell vásárolni Nvidia kártyákat, de csekély a teljesítmény növelése akkor csak nem igazán éri meg
|
| |||
| |||
| Eh, hogy szar! Mi nVidia kártya ugye ajánljuk XP? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tud valaki itt ajánlhatja egy laptop a Good Graphics. | angy141 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | Szeptember 27, 2009 09:45 |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Milyen grafikus kártyát, az jó a számítógépet? | motolel | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 18. március 2009 03:18 |
| Jó PCI-Express grafikus kártyát 250W tápegység 450w Max | kristalwilder | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 10. március 2009 15:59 |
| Milyen jó lenne ez a grafikus kártya kell? | Carl | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 27. november 2007 12:34 |
| Téma eszközök | |
| |