![]() |
|
| |||
| |||
| אני בונה מחשב למשחקים תקציב. עד כה קניתי חבילה עם לוח האם ASUS (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 5600) עם 2GB של זיכרון RAM. גם אני קניתי 580 וואט Hiper אספקת החשמל, תשע מאה Antec Ultimate Gamer המקרה ואתמול בלילה HDD 250GB. עד כה העלות הכוללת היא סביב 350 £ (קצת פחות אני חושב). עם זאת יש לי יש לי רק 64MB כרטיס גרפי . בכל אופן, אני צריך כרטיסים גרפיים PCI-E עם תקציב של סביב 100 ליש"ט, לא צריך להיות בדיוק 100 ליש"ט או מתחת 100 ליש"ט. רק סביב מחיר זה. מה היית ממליץ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DX10 או DX9? Hardcore Gamer או מקרית?
|
| |||
| |||
| כאשר חברה שלי היא לא בסביבה, Hardcore gamer LOL. כאשר היא מסביב אני לא מבין לשחק כי היא לא נתנו לי! אני גם ב-Windows XP, לא Vista. |
|
| |||
| |||
| לצחוק בקול רם אז האם תוכל להשתמש Vista או XP? אם אני מציע מ XP זה אשר הסכם או אם אתה משתמש ב-Vista מאשר אני מציע זה הערה כי 8600 הוא לא כמו עוצמה כמו X1950pro אבל האם זה תומך DX10
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| אני אהיה משתמש XP. חברה שלי סיפרה לי ATI הן שטויות וכדי לקבל nvidia. האם אתה לא מסכים? באותו מחיר, אני עלול גם להגיע ל 2 כפול גרפיקה! |
|
| |||
| |||
| כן, מה התקציב שלך הוא 1950 הוא כל הכבוד אם אתה רוצה להוציא על £ 600 + מאשר לעשות כן Nvidia יש את הכרטיס המהיר ביותר בעולם (על מניות), אבל כמו שאמרתי על התקציב / את ביצועי הכרטיס הנ"ל הוא הטוב ביותר כמו כן אני מניח שאתה החבר אינו יודע הרבה, כפי הנוכחית שיא עולם ב 3dmark06 (כלי גרפי benchmarking) נערך על ידי 2x2900xt של ATI (מקורר נוזל)
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| אדם להפסיק לערוך את הודעותיך אתה עושה את שלי נראים כאילו הם עושים אין טעם!
|
| |||
| |||
| LOL מצטער! אני לערוך את ההודעה האחרונה פעמיים! |
|
| |||
| |||
| יש לך SLI של לוח האם אתה צריך צולבת לוח האם כדי להפעיל שני 1950pros עריכה: אז אם אתה מתכוון להשתמש בשני כרטיסי תצטרך לקנות כרטיסי Nvidia, אבל קל להעלות את הביצועים אתה תקבל את זה רק הוא לא באמת שווה את זה
|
| |||
| |||
| בה זה מבאס! מה nvidia כרטיס הייתם ממליצים עבור XP? |