![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I'm pastato biudžeto žaidimų kompiuteryje. Iki šiol aš nusipirkau ASUS plokštė pluoštas su (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 5600) su 2 GB RAM. Aš taip pat nusipirkau 580 vatų Hiper maitinimo, Antec Nine Hundred Ultimate Gamer atveju ir paskutinę naktį 250GB HDD. Iki šiol visos sąnaudos yra maždaug £ 350 (šiek tiek mažiau manau). Tačiau aš turiu tik 64 MB graphics card . Anyway, I need a PCI-E vaizdo plokštės su maždaug 100 £ biudžetas, neturi būti tiksliai £ 100 arba po 100 £. Tiesiog aplink ta kaina. Ką galėtumėte rekomenduoti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DX10 ir DX9? Hardcore Gamer ar atsitiktinis?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Kai mano draugė yra ne aplink, hardcore gamer lol. Kai ji yra maždaug I don't get žaisti, nes ji neleidžia man! Taip pat aš Windows XP, ne Vista. |
|
| |||
| |||
| garsiai juoktis Taigi, jūs naudojate Vista ar XP Jei XP, nei siūlau šitas yra sandorio Arba, jeigu jūs naudojate Vista, nei siūlau šitas Pastaba kad 8.600 yra ne tokia galinga kaip X1950pro bet ji remia DX10
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Aš naudojant XP. Mano draugas man sako, ATI yra šūdas ir gauti NVIDIA. Ar jūs nesutinkate? Ta kaina, aš taip pat gauti 2 dvejopo grafika! |
|
| |||
| |||
| Taip, ką jūsų biudžetas 1950 m. yra išeitis Jei norite išleisti apie £ 600 +, nei Taip NVIDIA tai yra sparčiausiai kortele pasaulyje (ne akcijos), tačiau, kaip sakiau biudžeto / rezultatų virš kortelė yra geriausia Pat I guess you draugui nežino, kas, kaip dabartinis pasaulio rekordą 3dmark06 (grafika lyginamosios analizės priemonė) vyksta ATI 2x2900xt's (aušinimo skystis)
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Man sustabdyti redaguoti savo pranešimų Jūs darote mano atrodyti jos prasmės!
|
| |||
| |||
| Lol Atsiprašau! I edited kad paskutinį pranešimą kartus! |
|
| |||
| |||
| Jūs SLI jums reikia crossfire plokščių paleisti du 1950pros Edit: Taigi, jei jūs ketinate naudoti dvi korteles, jums reikės NVIDIA kortelėmis, bet ir šiek tiek padidinti efektyvumą gausite ją tiesiog nėra tikrai verta
|
| |||
| |||
| Bah, kad sucks! Kas nVidia kortele patartumėte for Windows XP? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Can someone Prašome Rekomenduok su gera grafika Laptop. | angy141 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 27 rugsėjis 2009 09:45 |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Kokia video korta gera mano kompiuteryje? | motolel | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | Kovas 18, 2009 03:18 |
| Gera PCI-Express Graphics Card 250W Power Supply 450W Max | kristalwilder | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 10, 2009 15:59 |
| Kaip gerai būtų šią grafikos plokštę reikia? | Carl | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Lapkritis 27, 2007 12:34 |
| Temos įrankiai | |
| |