![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu ēka budžets spēļu datoru. Līdz šim es nopirku ASUS mātesplati komplektā ar (Asus M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 5.600) ar 2GB RAM. Es arī nopirkuši 580 vatu Hiper elektroapgādi, Antec Nine Hundred Ultimate Gamer lietā, un pēdējā nakts 250GB HDD. Līdz šim kopējās izmaksas ir apmēram £ 350 (mazliet mazāk I think). Tomēr man ir tikai ieguvuši 64 MB grafikas karte . Anyway, man vajag PCI-E grafikas kartes ar budžetu aptuveni GBP 100, nav precīzi £ 100 vai zem 100 £. Tikai ap šo cenu. Ko jūs ieteiktu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DX10 vai DX9? Hardcore Gamer vai gadījuma?
|
| |||
| |||
| Kad mana draudzene nav ap, hardcore gamer lol. Kad viņa ir apmēram I don't get spēlēt tāpēc, ka viņa neļaus man! Arī es esmu uz Windows XP, nevis Vista. |
|
| |||
| |||
| lols Tātad jūs izmantojat Vista vai XP Ja XP, nekā es domāt šis kas ir lēta Vai ja Jūs lietojat Vista, nekā es domāt šis Atzīmēt ka 8.600 nav tik spēcīgi kā X1950pro, bet tas atbalstīs DX10
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Es, lieto XP. Mans draugs saka, ka ATI ir sūds, un saņemt nVidia. Vai jūs nepiekrītat? Par tādu cenu, es varētu arī iegūt 2 divējāda grafika! |
|
| |||
| |||
| Jā, par to, ko jūsu budžets ir 1.950, ir veids, kā iet Ja vēlaties pavadīt aptuveni £ 600 +, nekā jā Nvidia darīt ir ātrāko karti pasaulē (pēc sastāva), bet kā jau teicu budžeta / performance iepriekš karte ir labākais Arī es domāju jums draugam nezina daudz, jo pašreizējā pasaules rekordu 3dmark06 (grafikas salīdzinošās novērtēšanas instruments) pieder ATI 2x2900xt's (šķidrums atdzesēts)
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Man stop editing your posts jūs iesniedzat raktuves izskatīsies tās jēgas!
|
| |||
| |||
| Lol žēl! Es edited, ka pēdējo ierakstu divreiz! |
|
| |||
| |||
| Jums ir SLI motherboard jums krustuguns mātesplati darboties divi 1950pros Edit: ja jūs gatavojaties izmantot divas kartes jums būs jāiegādājas Nvidia kartes, bet nedaudz veiktspējas pieaugums Jūs saņemsiet to vienkārši nav vērts
|
| |||
| |||
| Bah, ka sucks! Ko nVidia karti jūs ieteiktu XP? |