rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Dobra karta graficzna

Reply

Narzędzia wątku
Old 2 paź 2007, 02:59
Członek grupy

Default Dobra karta graficzna

I'm budowaniu budżetu gier PC. Jak dotąd Mam kupił jeden pakiet z płyty głównej ASUS (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 5600) z 2GB pamięci RAM. Ja również kupił 580 watt Hiper zasilania, w Antec Nine Hundred Ultimate Gamer przypadku ostatniego noc i 250GB HDD. Do tej pory całkowity koszt wynosi około £ 350 (nieco mniej myślę). Jednak mam tylko dostałem 64MB karta graficzna . Anyway, I need a PCI-E kart graficznych, z budżetem w wysokości około 100 GBP, nie musi być dokładnie £ 100 £ 100 lub poniżej. Wystarczy około tej ceny. Co Pan polecić?
Old 2 paź 2007, 03:40
Moderator grupy

DX10 i DX9?
Hardcore Gamer lub dorywczo?

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 2 paź 2007, 03:52
Członek grupy

Kiedy moja dziewczyna nie jest ok., hardcore gamer lol. Kiedy jest ok. I don't get grać bo nie pozwól mi! Również jestem w systemie Windows XP, Vista nie.
Old 2 paź 2007, 04:03
Moderator grupy

lol
Tak więc będzie można używać Vista lub XP
Jeśli XP niż sugerują to który jest okazja
Lub jeśli używasz Vista niż sugerują to
Uwaga 8600, że nie jest tak potężny jak X1950pro ale obsługuje DX10

Old 2 paź 2007, 04:07
Członek grupy

I będzie używać XP. A mój przyjaciel mówi mi ATI są beznadziejne i do nVidii. Czy zgadzasz? Po tej cenie, jak również mógłbym dostać 2 dla podwójnego grafiki!
Old 2 paź 2007, 04:14
Moderator grupy

Tak, w jakim jest budżet 1950 jest droga
Jeśli chcesz spędzić około £ 600 + niż tak Nvidia mają najszybszych kart na świecie (w stanie), ale jak już mówiłem do budżetu / wydajność wyżej karty najlepszych

Również Chyba masz znajomego nie wie dużo, jak obecny rekord świata w 3dmark06 (grafiki benchmarkingu narzędzia) jest w posiadaniu 2x2900xt ATI's (chłodzenie cieczą)

Old 2 paź 2007, 04:16
Moderator grupy

Człowiek zatrzymać edytowania postów, które czynią kopalni wyglądały one nie mają sensu!

Old 2 paź 2007, 04:18
Członek grupy

Lol sorry! I edited że ostatni post dwa razy!
Old 2 paź 2007, 04:19
Moderator grupy

Masz SLI płyta główna potrzebujesz CrossFire płyta bieg dwa 1950pros

Edit: tak, jeśli zamierzasz korzystać z dwóch kart musisz kupować karty Nvidia, ale nieznaczny wzrost wydajności otrzymasz po prostu nie jest warta

Old 2 paź 2007, 04:26
Członek grupy

Bah, że do bani! Jakie karty nVidia Pan polecić dla XP?
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.