![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
I'm budowaniu budżetu gier PC. Jak dotąd Mam kupił jeden pakiet z płyty głównej ASUS (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 5600) z 2GB pamięci RAM. Ja również kupił 580 watt Hiper zasilania, w Antec Nine Hundred Ultimate Gamer przypadku ostatniego noc i 250GB HDD. Do tej pory całkowity koszt wynosi około £ 350 (nieco mniej myślę). Jednak mam tylko dostałem 64MB karta graficzna
. Anyway, I need a PCI-E kart graficznych, z budżetem w wysokości około 100 GBP, nie musi być dokładnie £ 100 £ 100 lub poniżej. Wystarczy około tej ceny. Co Pan polecić?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
DX10 i DX9?
Hardcore Gamer lub dorywczo?
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
|||
|
|||
|
Kiedy moja dziewczyna nie jest ok., hardcore gamer lol. Kiedy jest ok. I don't get grać bo nie pozwól mi! Również jestem w systemie Windows XP, Vista nie.
|
|
|
|||
|
|||
|
lol
Tak więc będzie można używać Vista lub XP Jeśli XP niż sugerują to który jest okazja Lub jeśli używasz Vista niż sugerują to Uwaga 8600, że nie jest tak potężny jak X1950pro ale obsługuje DX10
|
|||
|
|||
|
I będzie używać XP. A mój przyjaciel mówi mi ATI są beznadziejne i do nVidii. Czy zgadzasz? Po tej cenie, jak również mógłbym dostać 2 dla podwójnego grafiki!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tak, w jakim jest budżet 1950 jest droga
Jeśli chcesz spędzić około £ 600 + niż tak Nvidia mają najszybszych kart na świecie (w stanie), ale jak już mówiłem do budżetu / wydajność wyżej karty najlepszych Również Chyba masz znajomego nie wie dużo, jak obecny rekord świata w 3dmark06 (grafiki benchmarkingu narzędzia) jest w posiadaniu 2x2900xt ATI's (chłodzenie cieczą)
|
|||
|
|||
|
Człowiek zatrzymać edytowania postów, które czynią kopalni wyglądały one nie mają sensu!
|
|||
|
|||
|
Lol sorry! I edited że ostatni post dwa razy!
|
|
|
|||
|
|||
|
Masz SLI płyta główna potrzebujesz CrossFire płyta bieg dwa 1950pros
Edit: tak, jeśli zamierzasz korzystać z dwóch kart musisz kupować karty Nvidia, ale nieznaczny wzrost wydajności otrzymasz po prostu nie jest warta
|
|||
|
|||
|
Bah, że do bani! Jakie karty nVidia Pan polecić dla XP?
|