menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Dobré grafické karty

Reply

Thread Tools
Old 2. októbra 2007, 02:59
Člen Skupina

Default Dobré grafické karty

Som stavebné rozpočet herné PC. Zatím jsem koupil dosku ASUS bundle s (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Duální Core 5600) s 2 GB RAM. Tiež som kúpil 580 watt Hiper napájanie, Antec Nine Hundred Ultimate Gamer prípadu a poslednej noci 250gigabajt HDD. Zatiaľ celková cena sa pohybuje okolo 350 libier (niečo menej myslím). Napriek tomu som dostal len 64 MB grafická karta . Takže, potřebuju PCI-E grafické karty s rozpočtom okolo 100 libier, nemusia byť presne 100 libier alebo pod 100 libier. Len okolo tejto ceny. Čo by ste odporučiť?
Old 2. októbra 2007, 03:40
Moderátor skupiny

DX9 a DX10?
Hardcore Gamer alebo skok?

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 2. októbra 2007, 03:52
Člen Skupina

Keď moja priateľka nie je okolo, hardcore hráč lol. Keď sa okolo Nechcem get hrať, pretože ona nebude dajte mi! Tiež som v systéme Windows XP, Vista nie je.
Old 2. októbra 2007, 04:03
Moderátor skupiny

válet sa
Takže budete pomocou Vista alebo XP
Ak XP ako Navrhujem tento , Ktorá je výhodná kúpa
Alebo ak používate Vista ako Navrhujem tento
Poznámka 8600, že nie je taký silný ako X1950pro ale podpora DX10

Old 2. októbra 2007, 04:07
Člen Skupina

I bude používať XP. A môj priateľ mi hovorí, ATI sú svinstvo a získať nVidia. Myslíte si nesouhlasit? Za túto cenu, by som mohol aj dostat 2 pre duálnou grafikou!
Old 2. októbra 2007, 04:14
Moderátor skupiny

Áno, za to, čo váš rozpočet je 1950 je cesta
Ak chcete stráviť asi 600 libier + ako áno Nvidia majú najrýchlejší kartu na svete (v parku), ale jak jsem řekl o rozpočte na výkon vyššie karta je najlepšie

Asi ste aj priateľ nevie veľa, ako je súčasný svetový rekord v 3Dmark06 (grafický nástroj benchmarkingu) sa koná od ATI 2x2900xt to (kvapalné schladené)

Old 2. októbra 2007, 04:16
Moderátor skupiny

Muž prestal editace vaše príspevky chcete vytvoriť bane vyzerať, že sa žiadny zmysel!

Old 2. októbra 2007, 04:18
Člen Skupina

Lol promiň! I upravovaný, že posledný príspevok dvakrát!
Old 2. októbra 2007, 04:19
Moderátor skupiny

Máte SLI doske potrebujete CrossFire doske plynúť dva 1950pros

Edit: takže ak budete používať dve karty budete musieť kupovať karty Nvidia, ale za mierny nárast výkonu Vám to jednoducho nie je naozaj stojí za to

Old 2. októbra 2007, 04:26
Člen Skupina

Bah, že na hovno! Čo nVidia karty by ste odporučiť pre XP?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Prosím, môže niekto odporučiť notebook s dobrou grafiku. angy141 Notebooky, Mobily a PDA 4 27.září 2009 09:45
Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. augusta 2009 08:44
Aké grafické karty je dobré pre môj počítač? motolel Graphics Cards & Monitory 10 18. marca 2009 03:18
Dobrý PCI-Express grafickú kartu pre 250w Napájanie 450 w Max kristalwilder Graphics Cards & Monitory 3 10. marec 2009 15:59
Ako moc by túto grafickú kartu je? Carl Graphics Cards & Monitory 4 27. novembra 2007 12:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.