![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som stavebné rozpočet herné PC. Zatím jsem koupil dosku ASUS bundle s (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Duální Core 5600) s 2 GB RAM. Tiež som kúpil 580 watt Hiper napájanie, Antec Nine Hundred Ultimate Gamer prípadu a poslednej noci 250gigabajt HDD. Zatiaľ celková cena sa pohybuje okolo 350 libier (niečo menej myslím). Napriek tomu som dostal len 64 MB grafická karta . Takže, potřebuju PCI-E grafické karty s rozpočtom okolo 100 libier, nemusia byť presne 100 libier alebo pod 100 libier. Len okolo tejto ceny. Čo by ste odporučiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DX9 a DX10? Hardcore Gamer alebo skok?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Keď moja priateľka nie je okolo, hardcore hráč lol. Keď sa okolo Nechcem get hrať, pretože ona nebude dajte mi! Tiež som v systéme Windows XP, Vista nie je. |
|
| |||
| |||
| válet sa Takže budete pomocou Vista alebo XP Ak XP ako Navrhujem tento , Ktorá je výhodná kúpa Alebo ak používate Vista ako Navrhujem tento Poznámka 8600, že nie je taký silný ako X1950pro ale podpora DX10
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| I bude používať XP. A môj priateľ mi hovorí, ATI sú svinstvo a získať nVidia. Myslíte si nesouhlasit? Za túto cenu, by som mohol aj dostat 2 pre duálnou grafikou! |
|
| |||
| |||
| Áno, za to, čo váš rozpočet je 1950 je cesta Ak chcete stráviť asi 600 libier + ako áno Nvidia majú najrýchlejší kartu na svete (v parku), ale jak jsem řekl o rozpočte na výkon vyššie karta je najlepšie Asi ste aj priateľ nevie veľa, ako je súčasný svetový rekord v 3Dmark06 (grafický nástroj benchmarkingu) sa koná od ATI 2x2900xt to (kvapalné schladené)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Muž prestal editace vaše príspevky chcete vytvoriť bane vyzerať, že sa žiadny zmysel!
|
| |||
| |||
| Lol promiň! I upravovaný, že posledný príspevok dvakrát! |
|
| |||
| |||
| Máte SLI doske potrebujete CrossFire doske plynúť dva 1950pros Edit: takže ak budete používať dve karty budete musieť kupovať karty Nvidia, ale za mierny nárast výkonu Vám to jednoducho nie je naozaj stojí za to
|
| |||
| |||
| Bah, že na hovno! Čo nVidia karty by ste odporučiť pre XP? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prosím, môže niekto odporučiť notebook s dobrou grafiku. | angy141 | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 27.září 2009 09:45 |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Aké grafické karty je dobré pre môj počítač? | motolel | Graphics Cards & Monitory | 10 | 18. marca 2009 03:18 |
| Dobrý PCI-Express grafickú kartu pre 250w Napájanie 450 w Max | kristalwilder | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. marec 2009 15:59 |
| Ako moc by túto grafickú kartu je? | Carl | Graphics Cards & Monitory | 4 | 27. novembra 2007 12:34 |
| Thread Tools | |
| |