мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Добро графичком картицом

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. октобар 2007, 02:59
Мембер Гроуп

Default Добро графичком картицом

И'м буилдинг буџет гаминг ПЦ. До сада сам купила један пакет са Асус матична плоча (Асус М2Н-сли Делуксе АМД + Кс2 Дуал Цоре 5600) са 2ГБ РАМ-а. Такође сам купио 580 Уатт Хипер напајања, Антец је девет стотина Ултимате Гамер цасе и синоћ један 250ГБ ХДД. До сада је укупни трошак је око £ 350 (мало мање мислим). Ипак сам само добио 64МБ графичка картица . Иначе, ја потреба ПЦИ-Е графичке картице са буџетом од око 100 £, не мора бити тачно или испод 100 £ £ 100. Довољно је да се око цене. Шта бисте препуштено?
Old 2. октобар 2007, 03:40
Модератор / ица групе

ДКС9 или ДКС10?
Хардцоре Гамер или цасуал?

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 2. октобар 2007, 03:52
Мембер Гроуп

Кад је моја цура није около, хардцоре играч лол. Кад је око И дон'т гет то плаы јер она неће пустити мене! Исто тако сам на Уиндоуси КСП, а не Виста.
Old 2. октобар 2007, 04:03
Модератор / ица групе

лол
Тако ће вам бити помоћу Видик или КСП
Ако је КСП него предлажем ово што је јефтино
Или ако користите Видик него предлажем ово
Напомена да 8600 није тако моћно као Кс1950про, али он не подржава ДКС10

Old 2. октобар 2007, 04:07
Мембер Гроуп

Ја ћу бити користећи КСП. А мој пријатељ рећи мене АТИ су срање и да се НВИДИА. Зар се не слажете? У то је цена, ја могу добити као и 2 за дуал грапхицс!
Old 2. октобар 2007, 04:14
Модератор / ица групе

Да, за шта је буџет за 1950 је пут за ићи
Ако желите провести око £ 600 + него да НВИДИА имају најбрже картице на свету (на залихе), али као што сам рекао за буџет / извођење наведених картица је најбоља

Такође мислим ти пријатељу не зна пуно, јер је тренутни светски рекорд у 3ДМарк06 (а графика бенцхмаркинг алат) одржана је од АТИ-а 2кс2900кст (течношћу хлађен)

Old 2. октобар 2007, 04:16
Модератор / ица групе

Човек заустави уређивање ваше постове ви сте израду минских изгледају они чине нема смисла!

Old 2. октобар 2007, 04:18
Мембер Гроуп

Лол жао! И едитед да последњи пост двапут!
Old 2. октобар 2007, 04:19
Модератор / ица групе

Имате сли матична плоча потребан вам је унакрсно ватра матичну плочу за приказивање два 1950прос

Едит: па ако се иде на коришћење две картице које ћете морати купити НВИДИА картице, али за обављање благи пораст ћете добити само она није стварно исплати

Old 2. октобар 2007, 04:26
Мембер Гроуп

БиХ која је срање! Шта НВИДИА картице би ли ми препоручити за КСП?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Неко може Молимо Препоручи лаптоп уз добру графику. ангы141 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 27. Јул 2009 09:45
Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 анацонда1991 Грапхицс Цардс & Мониторс 9 5 аугуст 2009 08:44
Која графичка картица је добро за моје рачунар? мотолел Грапхицс Цардс & Мониторс 10 18 март 2009 03:18
Добро ПЦИ-Експресс Графичка картица за 250у Напајање 450у Макс кристалуилдер Грапхицс Цардс & Мониторс 3 10 март 2009 15:59
Како би се ова добра графичка картица бити? Царл Грапхицс Цардс & Мониторс 4 27 новембар 2007 12:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц