![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| И'м буилдинг буџет гаминг ПЦ. До сада сам купила један пакет са Асус матична плоча (Асус М2Н-сли Делуксе АМД + Кс2 Дуал Цоре 5600) са 2ГБ РАМ-а. Такође сам купио 580 Уатт Хипер напајања, Антец је девет стотина Ултимате Гамер цасе и синоћ један 250ГБ ХДД. До сада је укупни трошак је око £ 350 (мало мање мислим). Ипак сам само добио 64МБ графичка картица . Иначе, ја потреба ПЦИ-Е графичке картице са буџетом од око 100 £, не мора бити тачно или испод 100 £ £ 100. Довољно је да се око цене. Шта бисте препуштено? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ДКС9 или ДКС10? Хардцоре Гамер или цасуал?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Кад је моја цура није около, хардцоре играч лол. Кад је око И дон'т гет то плаы јер она неће пустити мене! Исто тако сам на Уиндоуси КСП, а не Виста. |
|
| |||
| |||
| лол Тако ће вам бити помоћу Видик или КСП Ако је КСП него предлажем ово што је јефтино Или ако користите Видик него предлажем ово Напомена да 8600 није тако моћно као Кс1950про, али он не подржава ДКС10
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ја ћу бити користећи КСП. А мој пријатељ рећи мене АТИ су срање и да се НВИДИА. Зар се не слажете? У то је цена, ја могу добити као и 2 за дуал грапхицс! |
|
| |||
| |||
| Да, за шта је буџет за 1950 је пут за ићи Ако желите провести око £ 600 + него да НВИДИА имају најбрже картице на свету (на залихе), али као што сам рекао за буџет / извођење наведених картица је најбоља Такође мислим ти пријатељу не зна пуно, јер је тренутни светски рекорд у 3ДМарк06 (а графика бенцхмаркинг алат) одржана је од АТИ-а 2кс2900кст (течношћу хлађен)
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Човек заустави уређивање ваше постове ви сте израду минских изгледају они чине нема смисла!
|
| |||
| |||
| Лол жао! И едитед да последњи пост двапут! |
|
| |||
| |||
| Имате сли матична плоча потребан вам је унакрсно ватра матичну плочу за приказивање два 1950прос Едит: па ако се иде на коришћење две картице које ћете морати купити НВИДИА картице, али за обављање благи пораст ћете добити само она није стварно исплати
|
| |||
| |||
| БиХ која је срање! Шта НВИДИА картице би ли ми препоручити за КСП? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неко може Молимо Препоручи лаптоп уз добру графику. | ангы141 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 27. Јул 2009 09:45 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Која графичка картица је добро за моје рачунар? | мотолел | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 18 март 2009 03:18 |
| Добро ПЦИ-Експресс Графичка картица за 250у Напајање 450у Макс | кристалуилдер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 10 март 2009 15:59 |
| Како би се ова добра графичка картица бити? | Царл | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 27 новембар 2007 12:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |