![]() |
|
| |||
| |||
| Bir bütçe oyun PC bina var. Şimdiye kadar ben (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Çift Çekirdekli 5600) ile 2GB RAM ile ASUS anakart deste almış. Ben de 580 wattlık Hiper güç kaynağı olan antec Nine Hundred Ultimate Oyun durumda ve son gece bir 250GB HDD aldım. Bugüne kadar toplam maliyeti 350 YTL civarında (bir ben az düşünüyorum). Ancak ben sadece 64MB grafik kartı var . Her neyse, ihtiyacım PCI-around £ 100 bir bütçe ile E grafik kartları, tam olarak 100 YTL veya altında 100 YTL olmak zorunda değildir. Bu fiyat sadece etrafında. Ne önerebilirim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DX10 veya DX9? Hardcore Oyun veya geçici?
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Ne zaman kız arkadaş çevresinde ağır oyuncuysanız lol değildir. Civarında çünkü bana izin vermiyor oynamaya alamadım ne zaman o! Ayrıca Windows XP değil, Vista yaşıyorum. |
|
| |||
| |||
| çok komik Yani Vista veya XP kullanıyorsanız size olacak Eğer XP daha tavsiye bu bir pazarlık olduğunu Eğer ben daha Vista kullanıyorsanız Veya öneririz bu Not Bu 8600 olarak X1950pro gibi güçlü değil ancak destek DX10 yapar
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ben XP kullanıyorsanız olacaktır. Bir arkadaşım bana kitap olan ATI ve Nvidia için söyler. Size katılmıyorum musunuz? Bu fiyat, ben de çift grafik 2 görebilir! |
|
| |||
| |||
| Evet, ne Bütçeniz 1950 ise gitmek için yol Eğer £ 600 + harcamak istiyorsanız evet Nvidia daha, ama dünyanın en hızlı stok kartı () sahip yapmak gibi bütçe dedi / performans yukarıdaki kartı en iyisi Ayrıca seni arkadaş tahmin kadar, 3dmark06, geçerli dünya rekoru olarak (bir grafik aracı karşılaştırma) tarafından düzenlenmektedir bilmiyor ATI 2x2900xt's (soğutulmuş) sıvı
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Gibi hiçbir mantıklı adam benim göz yaptğnz Gönderilerinize düzenleme dur!
|
| |||
| |||
| Lol üzgünüm! Ben iki kez geçen posta düzenlenmiş! |
|
| |||
| |||
| Size iki 1950pros çalıştırmak için bir CrossFire anakart gereken bir SLI anakart var Düzenle: Bunu eğer Nvidia kartlarını satın almak, ama olacak bu olacaktır hafif performansını artırmak için sadece gerçekten önemli değildir iki kart kullanacağız
|
| |||
| |||
| Bah bu berbat! Ne nVidia kart XP için tavsiye ediyoruz? |
![]() |
|
| Bookmarks |