менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Гарна відеокарта

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 жовтня 2007, 02:59
Член групи

Default Гарна відеокарта

Я потенціалу бюджетних ПК ігор. До цих пір я купила ASUS комплекті з материнською платою (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 5600) з 2 ГБ оперативної пам'яті. Я також купила Потужність 580 Watt Hiper харчування, Antec Nine Hundred Ultimate Коротко справу і минулої ночі 250GB HDD. Поки що загальна вартість становить близько £ 350 (трохи менше ніж я думаю). Однак я отримав тільки 64 Мбайт графічної карти . В усякому разі, мені потрібна PCI-E відеокарт з бюджетом близько 100 фунтів, не повинні бути точно £ 100 або нижче 100 фунтів. Просто навколо цієї ціни. Що б ви порекомендували?
Old 2 жовтня 2007, 03:40
Модератор групи

Default Гарна відеокарта

DX10 і DX9?
Hardcore Гравець або випадковою?

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 2 жовтня 2007, 03:52
Член групи

Default Гарна відеокарта

Коли моя подруга не навколо, Hardcore Gamer LOL. Коли вона навколо, я не сідайте грати, тому що вона не дасть мені! Також я на Windows XP, а не Vista.
Old 2 жовтня 2007, 04:03
Модератор групи

Default Гарна відеокарта

ха-ха-ха
Так ви будете використовувати Vista або XP
Якщо XP, ніж я пропоную цей яка є угода
Або, якщо ви використовуєте Vista, ніж я пропоную цей
Примітка 8600, що це не така потужна, як X1950Pro, але він підтримує DX10

Old 2 жовтня 2007, 04:07
Член групи

Default Гарна відеокарта

Я буду використовувати XP. Мій друг говорить мені, ATI є лайна і отримати від NVidia. Ви згодні? У цю ціну, я міг би отримати, а 2 для подвійного графікою!
Old 2 жовтня 2007, 04:14
Модератор групи

Default Гарна відеокарта

Так, за те, що ваш бюджет 1950 шляхом
Якщо ви хочете витратити близько £ 600 + ніж так Nvidia є швидка картка у світі (на складі), але, як я сказав в бюджет / продуктивність вище карта краще

Також я думаю, ви один багато чого не знає, як нинішній світовий рекорд в 3DMark06 (тест продуктивності графічної) займає ATI 2x2900xt's (рідинне охолодження)

Old 2 жовтня 2007, 04:16
Модератор групи

Default Гарна відеокарта

Людина зупинки редагування повідомлень, які Ви робите мій погляд, як вони не мають сенсу!

Old 2 жовтня 2007, 04:18
Член групи

Default Гарна відеокарта

Lol Вибач! Я редагував, що останній пост в два рази!
Old 2 жовтня 2007, 04:19
Модератор групи

Default Гарна відеокарта

У вас є материнська плата SLI потрібно CrossFire материнську плату для запуску двох 1950pros

Зміна: Отже, якщо ви збираєтеся використовувати дві карти, які ви повинні будете купити карт Nvidia, але для невеликий приріст продуктивності, ви отримаєте це просто насправді не варто

Old 2 жовтня 2007, 04:26
Член групи

Default Гарна відеокарта

Ба, що Sucks! Що NVidia картки ви рекомендували б для XP?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Будь ласка, може хтось рекомендувати ноутбук з хорошою графікою. angy141 Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 27 вересня 2009 09:45
Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 anaconda1991 Графічні карти & Монітори 9 5 серпня 2009 08:44
Які графічні карти добре для мого комп'ютера? motolel Графічні карти & Монітори 10 18 березня 2009 03:18
Добре PCI-Express Graphics Card для 250w живлення 450W Макс kristalwilder Графічні карти & Монітори 3 10 березня 2009 15:59
Як добре б ця відеокарта буде? Карл Графічні карти & Монітори 4 27 листопада 2007 12:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.