![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я потенціалу бюджетних ПК ігор. До цих пір я купила ASUS комплекті з материнською платою (ASUS M2N-SLI Deluxe + AMD X2 Dual Core 5600) з 2 ГБ оперативної пам'яті. Я також купила Потужність 580 Watt Hiper харчування, Antec Nine Hundred Ultimate Коротко справу і минулої ночі 250GB HDD. Поки що загальна вартість становить близько £ 350 (трохи менше ніж я думаю). Однак я отримав тільки 64 Мбайт графічної карти . В усякому разі, мені потрібна PCI-E відеокарт з бюджетом близько 100 фунтів, не повинні бути точно £ 100 або нижче 100 фунтів. Просто навколо цієї ціни. Що б ви порекомендували? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DX10 і DX9? Hardcore Гравець або випадковою?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Коли моя подруга не навколо, Hardcore Gamer LOL. Коли вона навколо, я не сідайте грати, тому що вона не дасть мені! Також я на Windows XP, а не Vista. |
|
| |||
| |||
| ха-ха-ха Так ви будете використовувати Vista або XP Якщо XP, ніж я пропоную цей яка є угода Або, якщо ви використовуєте Vista, ніж я пропоную цей Примітка 8600, що це не така потужна, як X1950Pro, але він підтримує DX10
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Я буду використовувати XP. Мій друг говорить мені, ATI є лайна і отримати від NVidia. Ви згодні? У цю ціну, я міг би отримати, а 2 для подвійного графікою! |
|
| |||
| |||
| Так, за те, що ваш бюджет 1950 шляхом Якщо ви хочете витратити близько £ 600 + ніж так Nvidia є швидка картка у світі (на складі), але, як я сказав в бюджет / продуктивність вище карта краще Також я думаю, ви один багато чого не знає, як нинішній світовий рекорд в 3DMark06 (тест продуктивності графічної) займає ATI 2x2900xt's (рідинне охолодження)
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Людина зупинки редагування повідомлень, які Ви робите мій погляд, як вони не мають сенсу!
|
| |||
| |||
| Lol Вибач! Я редагував, що останній пост в два рази! |
|
| |||
| |||
| У вас є материнська плата SLI потрібно CrossFire материнську плату для запуску двох 1950pros Зміна: Отже, якщо ви збираєтеся використовувати дві карти, які ви повинні будете купити карт Nvidia, але для невеликий приріст продуктивності, ви отримаєте це просто насправді не варто
|
| |||
| |||
| Ба, що Sucks! Що NVidia картки ви рекомендували б для XP? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь ласка, може хтось рекомендувати ноутбук з хорошою графікою. | angy141 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 27 вересня 2009 09:45 |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Які графічні карти добре для мого комп'ютера? | motolel | Графічні карти & Монітори | 10 | 18 березня 2009 03:18 |
| Добре PCI-Express Graphics Card для 250w живлення 450W Макс | kristalwilder | Графічні карти & Монітори | 3 | 10 березня 2009 15:59 |
| Як добре б ця відеокарта буде? | Карл | Графічні карти & Монітори | 4 | 27 листопада 2007 12:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |