![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak puchased számítógépre van nvidia 6150se épült grafika. Szeretem a játék úgy szeretném, hogy frissítse a grafikus kártya. Ez a leírások szerint HP: 1 PCI Express x16 slot * Előre telepített tápegység 250W. * Bemeneti feszültség - 100-127v/8A 200-240V/4A * Maximális teljesítmény wattértékek - 450W Van egy grafikus kártyát a 60 $, hogy működjön együtt a számítógépet és egy improvment, hogy mit is? ÉN dont akar-hoz volna, hogy az áramellátás is. |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814102819 Ez sokat fog javítani a teljesítményt a 6150. |
|
| |||
| |||
| Szóval ez lesz az én 250 wattos tápegységet? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
OP, egy 4830. Legrosszabb esetben nem tudja futtatni, és meg kell fizetni 40 $ egy új PSU, legjobb esetben Önnek sokkal bang for your buck, mint a megdicsőült HTPC kártyát.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|