![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
I just Zakupione komputerze, na którym ma nvidia 6150se zbudowany w grafikach. Lubię gry Chciałbym uaktualnić z karty graficznej. To jest mój specyfikacji zgodnie z HP:
1 PCI Express x16 * Wstępnie zainstalowany zasilacz jest 250W. * Napięcie wejściowe - 100-127v/8A 200-240V/4A * Maksymalna moc wyjściowa - 450W Czy karta graficzna w ramach 60 dolarów, który działa na moim komputerze i być Improvment, co mam? I dont wanna trzeba umieścić w zbyt zasilania. |
|
|
|||
|
|||
|
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814102819
To będzie znacznie poprawić wydajność w 6150. |
|
|
|||
|
|||
|
Więc ten będzie ok z moimi 250 watt zasilanie?
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat:
OP, uzyskaj 4830. Najgorszym wypadku nie można go uruchomić i musiał zapłacić 40 dolarów za nowego PSU, najlepszy scenariusz masz dużo każda zainwestowana złotówka niż uwielbiony HTPC karty.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|