![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tocmai am puchased un computer care are un nvidia 6150se, construit in grafic. Îmi place să mă joc aşa i-ar plăcea să faceţi upgrade cu o placă grafică. Aceasta este adresa mea de la HP, conform caietului de sarcini: 1 slot PCI Express x16 * Pre instalate de alimentare este de 250W. * Tensiunea de intrare - 100-127v/8A 200-240V/4A * Maximă de ieşire wattage - 450W Există o placă grafică sub 60 dolari, care să lucreze cu calculatorul meu şi să fie un improvment la ceea ce am? I dont vrea să aibă de a pune într-o sursă de alimentare prea. |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814102819 Asta vom mult a vă îmbunătăţi performanţele în 6150. |
|
| |||
| |||
| Deci asta va fi ok cu 250 watt alimentare? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
PO, a lua un 4830. Scenariul cel mai grav caz nu se poate rula şi trebuie să plătesc 40 dolari pentru o nouă PSU, cazul cel mai bun scenariu, aveţi mult mai bune rezultate pentru cât investiţi decât un glorificat HTPC carte.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|