![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА праведан пуцхасед рачунару које има НВИДИА 6150се изграђена у графици. Свиђа ми се игра па бих хтео надоградити са графичком картицом. Ово је моја спецификација према кс: 1 ПЦИ Експресс кс16 слот * Пре инсталиран напајање 250У. * Инпут волтаге - 100-127в/8А 200-240В/4А * Максимална излазна снагом - 450У Има ли у графичком картицом испод $ 60 да би рад са мојим рачунар и бити Унапређење да оно што сам? ЈА донт оскудица за морати ставити на напајање превише. |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814102819 То ће знатно побољшати своју успешност током 6150. |
|
| |||
| |||
| Тако и овај ће бити у реду са мојим 250 Уатт напајање? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
ОП, добили 4830. Најгорем случају сценарио не можете покренути и морати да плати 40 $ за нови псу, најбољи сценарио случају добијате много више од уложених прославих ХТПЦ картице.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|