![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να διαλέξετε μια κάρτα γραφικών; Motherboard MS-6741 Μνήμη 1gig AMD Athlon 64 επεξεργαστής 3400 + frq 2,4 Mhz thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είστε σίγουρος ότι είναι της μητρικής πλακέτας, όπως νομίζω ότι είναι μόνο ένα μέρος δεν. Και είναι η δική σας motherbaord Socket 754; όπως νομίζω ότι χρειαζόμαστε μια AGP κάρτα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα γραφικών Όπως Ram? | Ορειχάλκινος | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 12 Σεπτέμβρη 2009 03:16 |
| Κάρτα γραφικών για Windows 7 | xZoDiACx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 3η Ιουν 2009 11:32 |
| Ανάγκη νέα κάρτα γραφικών | Black Magic | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 2η Ιαν 2008 13:28 |
| Βοηθήστε με να αγοράσουν μια νέα κάρτα γραφικών | bliz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 33 | 27 Νοε 2007 19:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |