![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз се чудя, ако някоя графична карта е съвместима с всяка дънна платка? Ползвам Windows XP. Имам ASUS A8N-VM/NBP с интегриран NVIDIA GeForce 6150B GPU и AMD Athlon 64 3200 +. Имам PCI x16 слота и се чудех дали някоя PCI графична карта ще работи? Благодарности JT80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, aslong като има правото конектор тип (PCI-E и т.н.) и имаш захранване, което е достатъчно мощен, и има правото съединители зависимост от GFX карти, всяка карта трябва да работи.
| |||
| |||
| Цитат:
Благодаря за отговор. Как да разберете моето момента захранване и как мога да надстроите я (ако е възможно)? Имам отвори компютъра ми, но тя каза нищо. Благодарности JT80 |
|
| |||
| |||
| Ако отворите случай вие трябва да видите нещо подобно: ![]() Вие виждате полето търси нещо в горния ляв? Това е PSU. Ако погледнете на страната на това, че ще има маса lokking малко като този: ![]() Можете ли да направите снимка на това, приемащата нея (най-някъде като imageshack.us), Тогава пост линк към него тук. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Добре, добре, че изглежда, ако искате да получите графична карта (която си струва да се) ще се нуждаем от нова PSU, както и, че една не изпомпвам много сок от 12V релси. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Благодарности JT80 |
|
| |||
| |||
| Ами това вероятно лесно просто да препоръчате PSU, този, бих препоръчал за теб, ще бъде корсар 450W, това е много добър PSU, и не е било твърде скъпо. |
|
| |||
| |||
| Добре, но не прекалено много власт изгасвам моя компютър, ще 450W работа? Освен това отношение графика карти кой ли recommened че също не е прекалено скъпо (като £ 30-35)? И би ми дънната платка е съвместима с 512MB или повече графични карти? Благодарности JT80 |
|
| |||
| |||
| Вие не може да има прекалено много власт за вашето PSU, тъй като тя поставя само какво е необходимо, така че дори и да получи 10KW PSU, но системата си само иска 1W, на PSU само ще изгасне 1W на мощност (цифрите са много краен, и вие не можете да получите PSU е онова високо, нито системи изготви този малък, винаги, той беше само един пример) При този бюджет, аз ще кажа, това вероятно не си струва модернизация още, която искате да похарчите малко от около £ 70 бих казала, за да си заслужава (а 9600GT) Дънната платка няма значение за колко RAM там е на gfx карта. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как мога да използвам графиките карта, тъй като овен? | Brazen | Графика на карти & Монитори | 4 | 12-ти септември 2009 год. 03:16 |
| Имате нужда от нови графични карти | Черна магия | Графика на карти & Монитори | 2 | 2-ро Jan 2008 13:28 |
| Помогни ми купи нова графична карта | bliz | Графика на карти & Монитори | 33 | 27 ноември 2007 19:15 |
| Коя графична карта, за да купя? | hartleyb | Графика на карти & Монитори | 1 | 7 Ноем 2007 16:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |