по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Графични карти съвместимост

Reply

Нишка Инструменти
Old 5-ти ноември 2008 година, 15:17
Член Група

Default Графични карти съвместимост

Здрасти,

Аз се чудя, ако някоя графична карта е съвместима с всяка дънна платка? Ползвам Windows XP. Имам ASUS A8N-VM/NBP с интегриран NVIDIA GeForce 6150B GPU и AMD Athlon 64 3200 +. Имам PCI x16 слота и се чудех дали някоя PCI графична карта ще работи?

Благодарности

JT80
Old 5-ти ноември 2008 година, 16:36
Номер на групата

Да, aslong като има правото конектор тип (PCI-E и т.н.) и имаш захранване, което е достатъчно мощен, и има правото съединители зависимост от GFX карти, всяка карта трябва да работи.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 6-ти Ноември 2008, 01:14
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от thingie2 View Post
Да, aslong като има правото конектор тип (PCI-E и т.н.) и имаш захранване, което е достатъчно мощен, и има правото съединители зависимост от GFX карти, всяка карта трябва да работи.
Здрасти,
Благодаря за отговор. Как да разберете моето момента захранване и как мога да надстроите я (ако е възможно)? Имам отвори компютъра ми, но тя каза нищо.

Благодарности

JT80
Old 6-ти Ноември 2008, 02:59
Номер на групата

Ако отворите случай вие трябва да видите нещо подобно:

Вие виждате полето търси нещо в горния ляв? Това е PSU. Ако погледнете на страната на това, че ще има маса lokking малко като този:

Можете ли да направите снимка на това, приемащата нея (най-някъде като imageshack.us), Тогава пост линк към него тук.
Old 6 ноември 2008, 13:57
Член Група

Благодаря още веднъж.

Отворих го и това е всичко, намерих:

Old 6-ти Ноември 2008, 15:44
Номер на групата

Добре, добре, че изглежда, ако искате да получите графична карта (която си струва да се) ще се нуждаем от нова PSU, както и, че една не изпомпвам много сок от 12V релси.
Old 7-ми ноември 2008, 01:32
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от thingie2 View Post
Добре, добре, че изглежда, ако искате да получите графична карта (която си струва да се) ще се нуждаем от нова PSU, както и, че една не изпомпвам много сок от 12V релси.
Аз съжалявам, но аз не знам нищо за PSUs, какъв съм аз да се търси, какво тип напрежение?

Благодарности

JT80
Old 7-ми ноември 2008, 01:40
Номер на групата

Ами това вероятно лесно просто да препоръчате PSU, този, бих препоръчал за теб, ще бъде корсар 450W, това е много добър PSU, и не е било твърде скъпо.
Old 7-ми ноември 2008, 06:53
Член Група

Добре, но не прекалено много власт изгасвам моя компютър, ще 450W работа? Освен това отношение графика карти кой ли recommened че също не е прекалено скъпо (като £ 30-35)? И би ми дънната платка е съвместима с 512MB или повече графични карти?

Благодарности

JT80
Old 7-ми ноември 2008, 07:08
Номер на групата

Вие не може да има прекалено много власт за вашето PSU, тъй като тя поставя само какво е необходимо, така че дори и да получи 10KW PSU, но системата си само иска 1W, на PSU само ще изгасне 1W на мощност (цифрите са много краен, и вие не можете да получите PSU е онова високо, нито системи изготви този малък, винаги, той беше само един пример)

При този бюджет, аз ще кажа, това вероятно не си струва модернизация още, която искате да похарчите малко от около £ 70 бих казала, за да си заслужава (а 9600GT)

Дънната платка няма значение за колко RAM там е на gfx карта.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Как мога да използвам графиките карта, тъй като овен? Brazen Графика на карти & Монитори 4 12-ти септември 2009 год. 03:16
Имате нужда от нови графични карти Черна магия Графика на карти & Монитори 2 2-ро Jan 2008 13:28
Помогни ми купи нова графична карта bliz Графика на карти & Монитори 33 27 ноември 2007 19:15
Коя графична карта, за да купя? hartleyb Графика на карти & Монитори 1 7 Ноем 2007 16:40
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc