menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafická karta kompatibilní

Reply

Thread Nástroje
Old 5 listopadu 2008, 15:17
Člen Skupina

Default Grafická karta kompatibilní

Nazdar,

Myslel jsem, že žádné grafické karty je kompatibilní s jakoukoliv základní desku? I use Windows XP. Mám ASUS A8N-VM/NBP s integrovaným GPU NVIDIA GeForce 6150B a AMD Athlon 64 3200 +. Mám PCI x16 slot a věděl, případně PCI grafická karta bude fungovat?

Díky

JT80
Old 5 listopadu 2008, 16:36
Dárce Skupina

Ano, aslong jako je právo konektor typu (PCI-E, atd.) a máte napájecí zdroj, který je dostatečně silný, a má právo konektory v závislosti na GFX kartu, žádné karta by měla fungovat.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 6 listopadu 2008, 01:14
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
Ano, aslong jako je právo konektor typu (PCI-E, atd.) a máte napájecí zdroj, který je dostatečně silný, a má právo konektory v závislosti na GFX kartu, žádné karta by měla fungovat.
Nazdar,
Díky za odpověď. Jak zjistím svou napájení a jak ji lze i upgrade (pokud je to možné)? Jsem otevřel můj počítač, ale řekl, že nic.

Díky

JT80
Old 6 listopadu 2008, 02:59
Dárce Skupina

Pokud otevřete případě byste měli vidět něco takového:

Vidíte v rámečku hledáte něco v levém horním rohu? to je PSU. Když se podíváte na boku to bude mít tabulka lokking trochu podobné tomuto:

můžete mít obrázek o tom, že host (někde na podobné imageshack.us), Pak přidat odkaz na něj zde.
Old 6. listopadu 2008, 13:57
Člen Skupina

Díky ještě jednou.

I otevřel ji a to je vše jsem nalezl:

Old 6 listopadu 2008, 15:44
Dárce Skupina

Ok, dobře, že se zdá, pokud chcete získat grafickou kartu (která stojí za to dostat), které budete potřebovat nový PSU stejně jako, že jeden nemá čerpadlo v mnohem šťávy na 12V kolejích.
Old 7 listopadu 2008, 01:32
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
Ok, dobře, že se zdá, pokud chcete získat grafickou kartu (která stojí za to dostat), které budete potřebovat nový PSU stejně jako, že jeden nemá čerpadlo v mnohem šťávy na 12V kolejích.
Omlouvám se, ale nevím nic o PSUs, co jsem měla hledat, jaký druh napětí?

Díky

JT80
Old 7 listopadu 2008, 01:40
Dárce Skupina

No je to zřejmě snazší jen doporučit PSU, ten bych vám doporučit, by Corsair 450W, je to velmi dobrý PSU, a není ani příliš drahá.
Old 7 listopadu 2008, 06:53
Člen Skupina

Ok, ale nebude příliš mnoho moci vypálit počítač, by 450W práci? Také se týče grafických karet, který z nich si recommened, že také není příliš drahé (například £ 30-35)? A že by moje deska je kompatibilní s 512mb nebo více grafických karet?

Díky

JT80
Old 7 listopadu 2008, 07:08
Dárce Skupina

Nemůžete mít příliš mnoho energie pro váš PSU, protože pouze uvádí, co je zapotřebí, takže i když budete mít 10KW PSU, ale svůj systém pouze chce 1W, o PSU pouze zhasili 1W výkonu (čísla jsou velmi extrémní, a nemůžete dostat PSU to, že vysoké, ani tomu, že systémy, málo, vůbec, to byl jen příklad)

V rozpočtu, který, řekl bych, je to asi nemá cenu upgradu ještě chcete strávit minimálně o 70 liber Řekl bych, aby to za to (a 9600GT)

Na desce nezáleží o kolik RAM je na GFX kartu.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak mohu použít grafické karty je Ram? Drzá Graphics Cards & Monitory 4 12.září 2009 03:16
Potřeba nové grafické karty Black Magic Graphics Cards & Monitory 2 2. ledna 2008 13:28
Pomozte mi koupit nové grafické karty bliz Graphics Cards & Monitory 33 27. listopadu 2007 19:15
Které grafické karty ke koupi? hartleyb Graphics Cards & Monitory 1 7. listopad 2007 16:40
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.