![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Myslel jsem, že žádné grafické karty je kompatibilní s jakoukoliv základní desku? I use Windows XP. Mám ASUS A8N-VM/NBP s integrovaným GPU NVIDIA GeForce 6150B a AMD Athlon 64 3200 +. Mám PCI x16 slot a věděl, případně PCI grafická karta bude fungovat? Díky JT80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, aslong jako je právo konektor typu (PCI-E, atd.) a máte napájecí zdroj, který je dostatečně silný, a má právo konektory v závislosti na GFX kartu, žádné karta by měla fungovat.
| |||
| |||
| Citace:
Díky za odpověď. Jak zjistím svou napájení a jak ji lze i upgrade (pokud je to možné)? Jsem otevřel můj počítač, ale řekl, že nic. Díky JT80 |
|
| |||
| |||
| Pokud otevřete případě byste měli vidět něco takového: ![]() Vidíte v rámečku hledáte něco v levém horním rohu? to je PSU. Když se podíváte na boku to bude mít tabulka lokking trochu podobné tomuto: ![]() můžete mít obrázek o tom, že host (někde na podobné imageshack.us), Pak přidat odkaz na něj zde. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ok, dobře, že se zdá, pokud chcete získat grafickou kartu (která stojí za to dostat), které budete potřebovat nový PSU stejně jako, že jeden nemá čerpadlo v mnohem šťávy na 12V kolejích. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Díky JT80 |
|
| |||
| |||
| No je to zřejmě snazší jen doporučit PSU, ten bych vám doporučit, by Corsair 450W, je to velmi dobrý PSU, a není ani příliš drahá. |
|
| |||
| |||
| Ok, ale nebude příliš mnoho moci vypálit počítač, by 450W práci? Také se týče grafických karet, který z nich si recommened, že také není příliš drahé (například £ 30-35)? A že by moje deska je kompatibilní s 512mb nebo více grafických karet? Díky JT80 |
|
| |||
| |||
| Nemůžete mít příliš mnoho energie pro váš PSU, protože pouze uvádí, co je zapotřebí, takže i když budete mít 10KW PSU, ale svůj systém pouze chce 1W, o PSU pouze zhasili 1W výkonu (čísla jsou velmi extrémní, a nemůžete dostat PSU to, že vysoké, ani tomu, že systémy, málo, vůbec, to byl jen příklad) V rozpočtu, který, řekl bych, je to asi nemá cenu upgradu ještě chcete strávit minimálně o 70 liber Řekl bych, aby to za to (a 9600GT) Na desce nezáleží o kolik RAM je na GFX kartu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak mohu použít grafické karty je Ram? | Drzá | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12.září 2009 03:16 |
| Potřeba nové grafické karty | Black Magic | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. ledna 2008 13:28 |
| Pomozte mi koupit nové grafické karty | bliz | Graphics Cards & Monitory | 33 | 27. listopadu 2007 19:15 |
| Které grafické karty ke koupi? | hartleyb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. listopad 2007 16:40 |
| Thread Nástroje | |
| |