![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάρτα γραφικών είναι συμβατό με οποιαδήποτε μητρική πλακέτα; Χρησιμοποιώ τα Windows XP. Έχω ένα ASUS A8N-VM/NBP με μια ολοκληρωμένη NVIDIA GeForce 6150B GPU, και ένας AMD Athlon 64 3200 +. Έχω ένα x16 PCI slot και να ξέρω εάν υπάρχουν PCI κάρτα γραφικών θα μπορούσε να λειτουργήσει; Ευχαριστώ JT80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, aslong καθώς υπάρχει το δικαίωμα τύπος σύνδεσης (PCI-E κτλ) και έχετε ένα τροφοδοτικό ότι είναι αρκετά ισχυρό, και έχει το δικαίωμα, ανάλογα με τις υποδοχές καρτών GFX, κάθε κάρτα θα πρέπει να εργαστεί.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Πώς μπορώ να μάθω μου τροφοδοτικό και πως μπορώ να τις αναβαθμίζει, (αν είναι δυνατόν); Έχω ανοίξει τον υπολογιστή μου, αλλά τίποτα δεν είπε. Ευχαριστώ JT80 |
|
| |||
| |||
| Αν ανοίξετε την περίπτωση θα πρέπει να δείτε κάτι σαν αυτό: ![]() Βλέπετε το κουτί αναζητούν κάτι στην πάνω αριστερή; αυτό είναι το PSU. Αν εξετάσουμε από την πλευρά του ότι θα έχει έναν πίνακα lokking κάπως έτσι: ![]() μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του, θα φιλοξενήσει (σε κάπου σαν imageshack.us) Στη συνέχεια, μετά τη σύνδεση με το εδώ. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, καλά είναι, αν θέλετε να πάρετε μια κάρτα γραφικών (που να αξίζει) θα χρειαστεί μια νέα PSU καθώς και ότι δεν προβλέπονται αντλία πολύ χυμό στην 12V σιδηροτροχιών. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ευχαριστώ JT80 |
|
| |||
| |||
| Και είναι ίσως λίγο πιο εύκολο να συστήσει PSU, η μία θα συνιστούσα για σας, θα είναι η Corsair 450W, είναι ένα πολύ καλό PSU, και δεν είναι πολύ ακριβό είτε. |
|
| |||
| |||
| Ok, αλλά δεν θα ήταν πάρα πολύ δύναμη σβήνω τον υπολογιστή μου, θα 450W εργασία; Επίσης Σχετικά με κάρτες γραφικών που έχετε κάνει μία προτεινόμενες επίσης ότι δεν είναι πολύ ακριβό (όπως £ 30-35); Και θα μου μητρική πλακέτα είναι συμβατή με 512MB ή περισσότερες κάρτες γραφικών; Ευχαριστώ JT80 |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορούμε να έχουμε πολύ μεγάλη δύναμη για το PSU, όπως προτείνει μόνο αυτό που απαιτείται, ώστε ακόμη και αν έχετε 10KW PSU, αλλά το σύστημά σας μόνο θέλει 1W, το PSU θα τίθεται 1W εξουσίας (οι αριθμοί πολύ ακραία και δεν μπορείτε να πάρετε το PSU που υψηλές και δεν συστημάτων επιστήσω λίγο ότι, ποτέ, ήταν απλά ένα παράδειγμα) Στο εν λόγω προϋπολογισμό, θα ήθελα να πω, είναι πιθανόν να μην αξίζει αναβάθμιση ακόμα, θέλετε να περάσετε ένα ελάχιστο περίπου £ 70 θα έλεγα ώστε να αξίζει τον κόπο (α 9600GT) Η μητρική πλακέτα δεν έχει σημασία σχετικά με το πόση RAM υπάρχει για την gfx κάρτα. |