![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Bio sam zadivljen ako bilo koja grafička kartica kompatibilna sa svim matična ploča? Koristim Windows XP. Imam ASUS A8N-VM/NBP s integriranom NVIDIA GeForce GPU 6150B i AMD Athlon 64 3200 +. Ive 'je dobio x16 PCI utor, a ako pitate bilo kojeg PCI grafička kartica će raditi? Hvala JT80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, kao aslong tamo je pravi konektor tip (PCI-E, itd.) i imate napajanje koje je dovoljno moćna i ima pravo, ovisno o priključcima GFX kartice, bilo koje kartice bi trebao raditi.
| |||
| |||
| Quote:
Hvala za odgovaranjem. Kako mogu saznati moje sadašnje napajanje i kako mogu nadograditi ga (ako je moguće)? Sam otvorio moj kompjuter, ali ništa ne reče. Hvala JT80 |
|
| |||
| |||
| Ako ste otvorili slučaju trebali biste vidjeti nešto slično ovome: ![]() Vidiš okvir potrazi stvar u gornjem lijevom? to je PSU. Ako pogledaš na stranu to da će imati stol lokking nešto ovako: ![]() možeš uzeti sliku od toga, domaćin je (kao što je negdje na imageshack.us) Pa link na post je ovdje. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ok, dobro izgleda, ako želite dobiti grafičkom karticom (koji je vrijedan uzimajući) trebat će vam novi PSU, kao i da jedan ne ispumpati puno soka na 12V šina. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Hvala JT80 |
|
| |||
| |||
| Pa to je vjerojatno lakše samo preporučiti PSU, onaj Ja bih preporučio za vas, bi bio gusar 450W, to je jako dobra PSU, i nije bilo preskupo. |
|
| |||
| |||
| U redu, ali ne bi previše snage izgorjeti moj računalo, 450W bi se radi? Također se tiče grafičke kartice koje jedna do you recommened koja također nije preskupo (kao £ 30-35)? I koji bi moga biti kompatibilna matična ploča sa 512MB ili više grafičkih kartica? Hvala JT80 |
|
| |||
| |||
| Ne možete imati previše snage za svoju PSU, kako ga samo stavlja ono što je potrebno, pa čak i ako ste dobili 10KW PSU, nego samo želi vaš sustav 1W, samo je PSU će iznijeti 1W moci (brojevi su vrlo ekstremne, a ne možete dobiti PSU je to visoka, niti malo da nacrtati sustava, ikada, to je bio samo primjer) Na taj proračun, rekao bih, to je vjerojatno ne vrijedi nadogradnje još, želite potrošiti najmanje oko 70 £ rekao bih da bi to isplati (a 9600GT) Matične ploče ne smeta koliko RAM-a nalazi se na gfx karticu. |