kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Grafikus kártya kompatibilitás

Reply

Téma eszközök
Old November 5, 2008, 15:17
Csoport tagja

Szia,

Csodálkoztam ha van grafikus kártya kompatibilis bármely alaplap? Én a Windows XP. Van egy ASUS A8N-VM/NBP egy integrált NVIDIA GeForce 6150B GPU, és egy AMD Athlon 64 3200 +. Van egy PCI x16 slot, és azt gondoltam, ha van PCI grafikus kártyát fog működni?

Köszönöm

JT80
Old November 5, 2008, 16:36
Donor Group

Igen, aslong mivel a megfelelő típusú csatlakozó (PCI-E stb) és van egy tápegység, hogy elég erős, és joga van a csatlakozók függően Gfx kártya, a kártya működik.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old November 6, 2008, 01:14
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
Igen, aslong mivel a megfelelő típusú csatlakozó (PCI-E stb) és van egy tápegység, hogy elég erős, és joga van a csatlakozók függően Gfx kártya, a kártya működik.
Szia,
Köszönet a válaszadásra. Hogyan tudom megkeresni, jelenlegi tápegység és hogyan frissítsem azt (ha lehet)? Én megnyílt a számítógépet, de nem szólt semmit.

Köszönöm

JT80
Old November 6, 2008, 02:59
Donor Group

Ha megnyitja az esetben, ha kell, valami ilyesmi:

Látod a doboz keresett dolog a bal felső sarokban? ez a tápegység. Ha megnézi az oldalán, hogy lesz egy táblázat lokking egy kicsit így:

tudsz venni egy képet róla, hogy a fogadó (at valahol, mint a imageshack.us), Majd felad egy linket ide.
Old November 6 2008, 13:57
Csoport tagja

Köszönet újra.

Én nyitották meg, és ez mind én találtam:

Old November 6, 2008, 15:44
Donor Group

Ok, jól látszik, ha egy grafikus kártya (tehát érdemes kapok), akkor szüksége lesz egy új, PSU, valamint, hogy az egyik nem sokkal pumpa juice a 12V-os korlátot.
Old November 7, 2008, 01:32
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
Ok, jól látszik, ha egy grafikus kártya (tehát érdemes kapok), akkor szüksége lesz egy új, PSU, valamint, hogy az egyik nem sokkal pumpa juice a 12V-os korlátot.
Sajnálom, de nem tudom, hogy bármit is PSUs, mi vagyok én, azt jelentette, hogy keres, hogy milyen típusú a feszültség?

Köszönöm

JT80
Old November 7, 2008, 01:40
Donor Group

Nos, talán könnyebb, hogy csak ajánlani egy PSU, az azt javasoljuk Önnek, hogy a Corsair 450W, ez egy nagyon jó PSU, és nem túl drága sem.
Old November 7, 2008, 06:53
Csoport tagja

Ok, de nem túl nagy a hatalma kiég a számítógépet, majd 450W munka? Ami a grafikus kártyákat is, amelyek az egyik ugye recommened, hogy nem is túl drága (mint £ 30-35)? És ez az én alaplap összeegyeztethető 512MB vagy több grafikus kártyát?

Köszönöm

JT80
Old November 7, 2008, 07:08
Donor Group

Nem lehet túl sok hatalmat a tápegység, hiszen csak teszi ki, mire van szükség, így még akkor is, ha kap egy 10KW PSU, de a rendszer csak akar 1W, a tápegység csak ki 1W a teljesítmény (a számok nagyon nagy, és nem tud a tápegység, hogy a magas, és nem dolgoznak, hogy a rendszerek a kis, soha, ez csak egy példa)

Ezen a költségvetés, azt mondanám, ez valószínűleg nem érdemes korszerűsítése még, mennyit akar költeni a minimális, körülbelül 70 £ azt mondanám, hogy megérte (a 9600GT)

Az alaplap nem számít, hogy miként sok RAM van a gfx kártyát.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.