![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Csodálkoztam ha van grafikus kártya kompatibilis bármely alaplap? Én a Windows XP. Van egy ASUS A8N-VM/NBP egy integrált NVIDIA GeForce 6150B GPU, és egy AMD Athlon 64 3200 +. Van egy PCI x16 slot, és azt gondoltam, ha van PCI grafikus kártyát fog működni? Köszönöm JT80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, aslong mivel a megfelelő típusú csatlakozó (PCI-E stb) és van egy tápegység, hogy elég erős, és joga van a csatlakozók függően Gfx kártya, a kártya működik.
| |||
| |||
| Idézet:
Köszönet a válaszadásra. Hogyan tudom megkeresni, jelenlegi tápegység és hogyan frissítsem azt (ha lehet)? Én megnyílt a számítógépet, de nem szólt semmit. Köszönöm JT80 |
|
| |||
| |||
| Ha megnyitja az esetben, ha kell, valami ilyesmi: ![]() Látod a doboz keresett dolog a bal felső sarokban? ez a tápegység. Ha megnézi az oldalán, hogy lesz egy táblázat lokking egy kicsit így: ![]() tudsz venni egy képet róla, hogy a fogadó (at valahol, mint a imageshack.us), Majd felad egy linket ide. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ok, jól látszik, ha egy grafikus kártya (tehát érdemes kapok), akkor szüksége lesz egy új, PSU, valamint, hogy az egyik nem sokkal pumpa juice a 12V-os korlátot. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Köszönöm JT80 |
|
| |||
| |||
| Nos, talán könnyebb, hogy csak ajánlani egy PSU, az azt javasoljuk Önnek, hogy a Corsair 450W, ez egy nagyon jó PSU, és nem túl drága sem. |
|
| |||
| |||
| Ok, de nem túl nagy a hatalma kiég a számítógépet, majd 450W munka? Ami a grafikus kártyákat is, amelyek az egyik ugye recommened, hogy nem is túl drága (mint £ 30-35)? És ez az én alaplap összeegyeztethető 512MB vagy több grafikus kártyát? Köszönöm JT80 |
|
| |||
| |||
| Nem lehet túl sok hatalmat a tápegység, hiszen csak teszi ki, mire van szükség, így még akkor is, ha kap egy 10KW PSU, de a rendszer csak akar 1W, a tápegység csak ki 1W a teljesítmény (a számok nagyon nagy, és nem tud a tápegység, hogy a magas, és nem dolgoznak, hogy a rendszerek a kis, soha, ez csak egy példa) Ezen a költségvetés, azt mondanám, ez valószínűleg nem érdemes korszerűsítése még, mennyit akar költeni a minimális, körülbelül 70 £ azt mondanám, hogy megérte (a 9600GT) Az alaplap nem számít, hogy miként sok RAM van a gfx kártyát. |