![]() |
|
| |||
| |||
| הי, תהיתי אם כל כרטיס מסך תואם כל לוח האם? אני משתמש ב-Windows XP. יש לי ASUS A8N-VM/NBP עם משולבת GPU NVIDIA GeForce 6150B, ו AMD Athlon 64 3200 +. אני כבר יש משבצת x16 ו-PCI תהיתי אם בכלל PCI כרטיס המסך יעבוד? תודה JT80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, כפי aslong יש את הזכות סוג מחבר (PCI-E וכו ') ויש לך את החשמל כי הוא חזק מספיק, ויש לו את הזכות connectors בהתאם GFX כרטיס, כל כרטיס אמור לעבוד.
| |||
| |||
| ציטוט:
תודה על תגובה. כיצד אוכל לברר את הנוכחים החשמל וכיצד אני יכול לשדרג אותו (אם אפשר)? אני פתחתי את המחשב שלי אבל הוא אמר לי כלום. תודה JT80 |
|
| |||
| |||
| אם תפתח את התיק אתה אמור לראות משהו כזה: ![]() אתה רואה את התיבה של דבר מסתכלים למעלה משמאל? זוהי PSU. אם אתה תראה את זה בצד זה יהיה שולחן lokking קצת כמו זה: ![]() אתה יכול לקחת תמונה של זה, המארח את זה (כמו בבית איפשהו imageshack.us) ולאחר מכן לפרסם קישור אליו כאן. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| בסדר, נראה טוב, אם אתה רוצה לקבל כרטיס המסך (כך שווה להגיע) תצטרך חדשה PSU וכן כי אין משאבה החוצה הרבה מיץ על 12V Rails. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
תודה JT80 |
|
| |||
| |||
| ובכן, זה קל יותר, כנראה רק להמליץ PSU, אחד אני ממליץ לך, תהיה Corsair 450W, זה מאוד טוב PSU, והוא גם לא יקר מדי. |
|
| |||
| |||
| בסדר, אבל לא יותר מדי כוח לשרוף את המחשב שלי, היה 450W עובד? כמו כן כרטיסי מסך בו בדבר אחד אתה recommened כי גם הוא לא יקר מדי (כמו £ 30-35)? וגם היה לי את לוח האם להיות תואם עם 512MB או יותר Graphic כרטיסים? תודה JT80 |
|
| |||
| |||
| אתה לא יכול להיות יותר מדי כוח עבור PSU, כיוון שהיא רק מעבירה את מה נדרש, כך שגם אם אתה מקבל 10KW PSU, אבל המערכת שלך רק רוצה 1W, את PSU רק לכבות 1W של כוח (המספרים הם מאוד קיצונית, ולא ניתן לקבל PSU זה גבוה, ואינה מערכות לצייר הקטן, אי פעם, זה היה רק דוגמה) באותו תקציב, הייתי אומר, זה כנראה לא שווה את השדרוג עדיין, אתה רוצה להוציא מינימום של כ 70 £ אני אומר את זה שווה את זה (ב 9600GT) לוח האם לא משנה כמה זיכרון RAM יש על כרטיס gfx. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד אני משתמש כרטיס המסך כמו רם? | הפליז | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 12 ספטמבר 2009 03:16 |
| צריך כרטיס מסך חדש | הקסם השחור | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 2nd ינואר 2008 13:28 |
| עזרו לי לקנות כרטיס מסך חדש | bliz | כרטיסי מסך & Monitors | 33 | -27 נובמבר 2007 19:15 |
| איזה כרטיס מסך כדי לקנות? | hartleyb | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 7 נובמבר 2007 16:40 |
| שרשרת כלים | |
| |