mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Grafinis kortelių suderinamumas

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 5, 2008, 15:17
Narys

Default Grafinis kortelių suderinamumas

Labas,

I was wondering jei grafikos plokštę, yra suderinama su plok? Aš naudoju Windows XP. Turiu ASUS A8N-VM/NBP su integruota 6150B NVIDIA GeForce GPU ir AMD Athlon 64 3200 +. I've got PCI x16 ir buvo įdomu, bet jei PCI video korta tai veikia?

Ačiū

JT80
Old Lapkritis 5, 2008, 16:36
Donorų grupės

Taip, aslong nes teisė tipo jungtys (PCI-E ir tt) ir turite maitinimo, kad yra pakankamai galingas, ir teisę jungtis, priklausomai nuo GFX kortelės, bet kortelės turėtų dirbti.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Lapkritis 6, 2008, 01:14
Narys

Citata:
Originally Posted by thingie2 View Post
Taip, aslong nes teisė tipo jungtys (PCI-E ir tt) ir turite maitinimo, kad yra pakankamai galingas, ir teisę jungtis, priklausomai nuo GFX kortelės, bet kortelės turėtų dirbti.
Labas,
Ačiū už atsakymą. Kaip man sužinoti ar mano pateikti maitinimo ir kaip galima atnaujinti ją (jei įmanoma)? Aš atidarė savo kompiuterį, tačiau jis nieko nesakė.

Ačiū

JT80
Old Lapkritis 6, 2008, 02:59
Donorų grupės

Jei atidarote atveju jūs turėtumėte pamatyti kažką panašaus į tai:

Matote lange ieško dalykas viršutiniame kairiajame kampe? Tai PSU. Jei pažvelgti į tą pusę jis turės lentelę lokking Panašios nedaug:

galite priimti jo nuotrauką, host it (bent kažkur panašaus imageshack.us), Tada po nuorodos į jį čia.
Old Lapkritis 6, 2008, 13:57
Narys

Ačiū dar kartą.

Aš jį atidarė ir tai visų I viso:

Old Lapkritis 6, 2008, 15:44
Donorų grupės

Gerai, gerai atrodo, jei norite gauti video korta (kad verta gauti), jums reikės naujos PSU taip pat, kad vienas negali siurbti daug sulčių 12V rails.
Old Lapkritis 7, 2008, 01:32
Narys

Citata:
Originally Posted by thingie2 View Post
Gerai, gerai atrodo, jei norite gauti video korta (kad verta gauti), jums reikės naujos PSU taip pat, kad vienas negali siurbti daug sulčių 12V rails.
Aš atsiprašau, bet aš nieko nežinau apie PSUs, What am I meant to be looking for, kokio tipo įtampos?

Ačiū

JT80
Old Lapkritis 7, 2008, 01:40
Donorų grupės

Na tai tikriausiai lengviau tiesiog rekomenduoti PSU, vienas norėčiau rekomenduoti ir jums bus Corsair 450W, tai labai geras PSU ir nėra pernelyg brangu, bet.
Old Lapkritis 7, 2008, 06:53
Narys

Gerai, bet nebūtų per daug jėgos impulsą iš mano kompiuterio, būtų 450W darbą? Taip pat dėl vaizdo plokščių, kurios viena jums recommened, kad taip pat nėra pernelyg brangu (pavyzdžiui £ 30-35)? Ir būtų mano plokštė suderinama su 512MB arba daugiau vaizdo plokštės?

Ačiū

JT80
Old Lapkritis 7, 2008, 07:08
Donorų grupės

Jūs galite ne per daug galios savo PSU, nes ji tik nurodo, kas yra privaloma, net jei jums 10kw PSU, tačiau jūsų sistema tik nori, 1W, PSU bus sukurtos tik iš 1W galios (numeriai labai Extreme, ir jūs negalite gauti PSU's, kad didelis, be to, parengti sistemas, kad mažai, bet kada, tai buvo tik pavyzdys)

Tuo, kad biudžetas, sakyčiau, tai greičiausiai nėra verta dar tobulinti, kurią norite išleisti apie £ 70 minimalių norėčiau pasakyti, kad ji verta (9600GT)

Plokštė nesvarbu, apie tai, kiek RAM yra apie GFX kortelė.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kaip galiu naudoti Grafinis kortelę Ram? Brazen Graphics Cards & Monitoriai 4 12 rugsėjis 2009 03:16
Reikia naujos vaizdo plokštės Black Magic Graphics Cards & Monitoriai 2 2 sausis 2008 13:28
Padėkite man nusipirkti naują grafikos plokštę bliz Graphics Cards & Monitoriai 33 Lapkritis 27, 2007 19:15
Kuris grafikos plokštę pirkti? hartleyb Graphics Cards & Monitoriai 1 7 lapkritis 2007 16:40
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.