![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Man bija jautājums, ja grafikas karte ir saderīgs ar mātesplati? I use Windows XP. Man ir ASUS A8N-VM/NBP ar integrētu NVIDIA GeForce 6150B GPU, un AMD Athlon 64 3200 +. I've got PCI x16 slotu un bija jautājums, ja PCI grafikas karte darbosies? Pateicība JT80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, aslong jo pastāv tiesības Connector Type (PCI-E uc) un Jums ir barošanas avots, kas ir pietiekami spēcīga, un tai ir tiesības savienotāji atkarībā GFX karti, jebkurš karti vajadzētu strādāt.
| |||
| |||
| Quote:
Paldies par atbildēm. Kā es varu uzzināt manu pašreizējo elektroapgādes un kā es varu uzlabot to (ja iespējams)? Man ir atvērts mans dators, bet tas neko. Pateicība JT80 |
|
| |||
| |||
| Atverot gadījumā jums vajadzētu redzēt kaut kas līdzīgs šim: ![]() Redzi kastē meklē lieta augšējā kreisajā? Tas ir PSU. Ja paskatās uz pusi tā tas ir galda lokking nedaudz šādi: ![]() Jūs varat veikt pārskatu par to, uzņēmējas tā (pie kaut kā imageshack.us) Pēc tam pastu saiti uz to šeit. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ok, labi šķiet, ja jūs vēlaties saņemt grafikas karti (tas ir vērts iegūt), jums būs nepieciešama jauna PSU, kā arī to, ka tāda nav izsūknēt daudz sulas uz 12V sliedēm. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Pateicība JT80 |
|
| |||
| |||
| Nu tas ir iespējams, vieglāk tikai ieteikt PSU, man ieteiktu jums būtu Corsair 450W, tas ir ļoti labs PSU, un tas nav pārāk dārgi vai nu. |
|
| |||
| |||
| Ok, bet ne pārāk daudz varas izdegt mana datora būtu 450W darbs? Arī attiecas grafikas kartes, kas no jums recommened, kas arī nav pārāk dārgs (piemēram £ 30-35)? Un tas mana mātesplate ir saderīgs ar 512mb vai vairākas grafiskās kartes? Pateicība JT80 |
|
| |||
| |||
| Nevar būt pārāk daudz pilnvaru, lai jūsu PSU, jo tas tikai norāda, kādi ir nepieciešami, tāpēc pat tad, ja jums 10kW PSU, bet jūsu sistēmu tikai grib 1W, PSU tikai izbāzt 1W jaudu (numuri ļoti ļoti, un jūs nevarat saņemt PSU ir tik liels, ne arī to sistēmu izdarīt, ka maz, kādreiz tas bija tikai piemērs) Tajā budžets, es teiktu, tas droši vien nav vērts uzlabot vēl vēlaties pavadīt vismaz par 70 £ es teiktu, lai būtu vērts (9600GT) Mātesplatē nav jautājums par to, cik daudz RAM ir par gfx kartes. |