mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Grafic carte de compatibilitate

Reply

Thread Tools
Old 5 noiembrie 2008, 15:17
Grupul de stat

Default Grafic carte de compatibilitate

Salut,

Mă întrebam dacă orice grafic carte este compatibil cu orice placa de bază? Eu folosesc Windows XP. Am un ASUS A8N-VM/NBP cu un integrat NVIDIA GeForce 6150B GPU, şi un AMD Athlon 64 3200 +. Am o x16 slot PCI şi a fost intrebat daca orice placă grafică PCI-ar merge?

Mulţumesc

JT80
Old 5 noiembrie 2008, 16:36
Grupul de donator

Da, aslong ca este dreptul de conector de tip (PCI-E, etc) si ai o sursă de alimentare, care este destul de puternic, si are dreptul de conectori în funcţie de GFX card, orice carte ar trebui să funcţioneze.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 6 noiembrie 2008, 01:14
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
Da, aslong ca este dreptul de conector de tip (PCI-E, etc) si ai o sursă de alimentare, care este destul de puternic, si are dreptul de conectori în funcţie de GFX card, orice carte ar trebui să funcţioneze.
Salut,
Vă mulţumim pentru răspunsurile. Cum pot afla mea prezent de alimentare şi cum aş putea să-l actualizare (dacă este posibil)? Am deschis calculatorul meu, dar el a spus nimic.

Mulţumesc

JT80
Old 6 noiembrie 2008, 02:59
Grupul de donator

Dacă deschideţi caz ar trebui să vedeţi ceva de genul:

Tu vezi caseta de lucru caută în partea de sus a plecat? asta e PSU. Dacă vă uitaţi pe de-o parte din ea va avea un tabel lokking un pic cam aşa:

puteţi face o fotografie a acesteia, gazdă-l (cum ar fi undeva la imageshack.us), Apoi un link pentru a posta aici.
Old 6 noiembrie 2008, 13:57
Grupul de stat

Mulţumesc încă o dată.

Am deschis-o şi asta este tot ce am găsit:

Old 6 noiembrie 2008, 15:44
Grupul de donator

OK, bine, se pare, dacă doriţi să obţineţi o placă grafică (care este în valoare de achiziţie) veţi avea nevoie de un nou PSU, precum şi că nu o pompa de mult suc de 12V de pe şine.
Old 7 noiembrie 2008, 01:32
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
OK, bine, se pare, dacă doriţi să obţineţi o placă grafică (care este în valoare de achiziţie) veţi avea nevoie de un nou PSU, precum şi că nu o pompa de mult suc de 12V de pe şine.
Îmi pare rău, dar nu ştiu nimic despre PSUs, ce sunt menite sa fie cautati, ce tip de tensiune?

Mulţumesc

JT80
Old 7 noiembrie 2008, 01:40
Grupul de donator

Ei bine, probabil, este mai uşor să se recomanda doar o PSU, de o aş recomanda pentru tine, ar fi de pirat 450W, este un foarte bun PSU, şi nu este prea scump, fie.
Old 7 noiembrie 2008, 06:53
Grupul de stat

OK, dar nu ar fi prea multă putere arde computerul meu, ar 450W de lucru? Tot ceea ce priveşte cardurile de grafica pe care o vrei sa recommened care de asemenea nu este prea scump (cum ar fi £ 30-35)? Şi-mi placa de bază ar fi compatibil cu 512MB sau mai multe carduri de grafica?

Mulţumesc

JT80
Old 7 noiembrie 2008, 07:08
Grupul de donator

Nu puteţi avea prea multă putere pentru PSU, aşa cum se pune numai la ceea ce este necesar, astfel încât, chiar dacă aveţi o 10KW PSU, dar sistemul dumneavoastră vrea doar 1W, de PSU va scoate numai 1W de putere (de numere sunt foarte extremă, şi nu o puteţi obţine PSU este atât de înalt, şi nici nu stabileşte că sistemele de mică, vreodată, a fost doar un exemplu)

La acest buget, aş spune, este, probabil, nu de modernizare în valoare de încă, pe care doriţi să-şi petreacă un minim de aproximativ 70 £ aş spune că pentru a face meritat (a 9600GT)

Placa de bază nu contează cât de mult despre RAM există pe gfx carte.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.