![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Mă întrebam dacă orice grafic carte este compatibil cu orice placa de bază? Eu folosesc Windows XP. Am un ASUS A8N-VM/NBP cu un integrat NVIDIA GeForce 6150B GPU, şi un AMD Athlon 64 3200 +. Am o x16 slot PCI şi a fost intrebat daca orice placă grafică PCI-ar merge? Mulţumesc JT80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, aslong ca este dreptul de conector de tip (PCI-E, etc) si ai o sursă de alimentare, care este destul de puternic, si are dreptul de conectori în funcţie de GFX card, orice carte ar trebui să funcţioneze.
| |||
| |||
| Citat:
Vă mulţumim pentru răspunsurile. Cum pot afla mea prezent de alimentare şi cum aş putea să-l actualizare (dacă este posibil)? Am deschis calculatorul meu, dar el a spus nimic. Mulţumesc JT80 |
|
| |||
| |||
| Dacă deschideţi caz ar trebui să vedeţi ceva de genul: ![]() Tu vezi caseta de lucru caută în partea de sus a plecat? asta e PSU. Dacă vă uitaţi pe de-o parte din ea va avea un tabel lokking un pic cam aşa: ![]() puteţi face o fotografie a acesteia, gazdă-l (cum ar fi undeva la imageshack.us), Apoi un link pentru a posta aici. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| OK, bine, se pare, dacă doriţi să obţineţi o placă grafică (care este în valoare de achiziţie) veţi avea nevoie de un nou PSU, precum şi că nu o pompa de mult suc de 12V de pe şine. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Mulţumesc JT80 |
|
| |||
| |||
| Ei bine, probabil, este mai uşor să se recomanda doar o PSU, de o aş recomanda pentru tine, ar fi de pirat 450W, este un foarte bun PSU, şi nu este prea scump, fie. |
|
| |||
| |||
| OK, dar nu ar fi prea multă putere arde computerul meu, ar 450W de lucru? Tot ceea ce priveşte cardurile de grafica pe care o vrei sa recommened care de asemenea nu este prea scump (cum ar fi £ 30-35)? Şi-mi placa de bază ar fi compatibil cu 512MB sau mai multe carduri de grafica? Mulţumesc JT80 |
|
| |||
| |||
| Nu puteţi avea prea multă putere pentru PSU, aşa cum se pune numai la ceea ce este necesar, astfel încât, chiar dacă aveţi o 10KW PSU, dar sistemul dumneavoastră vrea doar 1W, de PSU va scoate numai 1W de putere (de numere sunt foarte extremă, şi nu o puteţi obţine PSU este atât de înalt, şi nici nu stabileşte că sistemele de mică, vreodată, a fost doar un exemplu) La acest buget, aş spune, este, probabil, nu de modernizare în valoare de încă, pe care doriţi să-şi petreacă un minim de aproximativ 70 £ aş spune că pentru a face meritat (a 9600GT) Placa de bază nu contează cât de mult despre RAM există pe gfx carte. |