menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafická karta kompatibilná

Reply

Thread Tools
Old 5 novembra 2008, 15:17
Člen Skupina

Default Grafická karta kompatibilná

Nazdar,

Myslel som, že žiadne grafické karty je kompatibilný s akoukoľvek základnú dosku? I use Windows XP. Mám ASUS A8N-VM/NBP s integrovaným GPU NVIDIA GeForce 6150B a AMD Athlon 64 3200 +. Mám PCI x16 slot a vedel, prípadne PCI grafická karta bude fungovať?

Vďaka

JT80
Old 5 novembra 2008, 16:36
Darcu Skupina

Áno, aslong ako je právo konektor typu (PCI-E, atď) a máte napájací zdroj, ktorý je dostatočne silný, a má právo konektory v závislosti na GFX kartu, žiadne karta by mala fungovať.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 6 novembra 2008, 01:14
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Áno, aslong ako je právo konektor typu (PCI-E, atď) a máte napájací zdroj, ktorý je dostatočne silný, a má právo konektory v závislosti na GFX kartu, žiadne karta by mala fungovať.
Nazdar,
Vďaka za odpoveď. Ako zistím svoju napájanie a ako ju možno aj upgrade (ak je to možné)? Som otvoril môj počítač, ale povedal, že nič.

Vďaka

JT80
Old 6 novembra 2008, 02:59
Darcu Skupina

Ak otvoríte prípade by ste mali vidieť niečo takéto:

Vidíte v rámčeku hľadáte niečo v ľavom hornom rohu? to je PSU. Keď sa pozriete na boku to bude mať tabuľka lokking trochu podobné tomuto:

môžete mať obrázok o tom, že hosť (niekde na podobné imageshack.us), Potom pridať odkaz na neho tu.
Old 6. novembra 2008, 13:57
Člen Skupina

Vďaka ešte raz.

I otvoril ju a to je všetko som našiel:

Old 6 novembra 2008, 15:44
Darcu Skupina

Ok, dobre, že sa zdá, ak chcete získať grafickú kartu (ktorá stojí za to dostat), ktoré budete potrebovať nový PSU rovnako ako, že jeden nemá čerpadlo v oveľa šťavy na 12V koľajniciach.
Old 7 novembra 2008, 01:32
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Ok, dobre, že sa zdá, ak chcete získať grafickú kartu (ktorá stojí za to dostat), ktoré budete potrebovať nový PSU rovnako ako, že jeden nemá čerpadlo v oveľa šťavy na 12V koľajniciach.
Ospravedlňujem sa, ale neviem nič o PSUs, čo som mala hľadať, aký druh napätia?

Vďaka

JT80
Old 7 novembra 2008, 01:40
Darcu Skupina

No je to zrejme jednoduchšie len odporučiť PSU, ten by som vám odporučiť, by Corsair 450W, je to veľmi dobrý PSU, a nie je ani príliš drahá.
Old 7 novembra 2008, 06:53
Člen Skupina

Ok, ale nebude príliš veľa moci vypálit počítač, by 450W prácu? Tiež sa týka grafických kariet, ktorý z nich si recommened, že tiež nie je príliš drahé (napríklad £ 30-35)? A že by moje doska je kompatibilná s 512mb alebo viacero grafických kariet?

Vďaka

JT80
Old 7 novembra 2008, 07:08
Darcu Skupina

Nemôžete mať príliš veľa energie pre váš PSU, pretože iba uvádza, čo je potrebné, takže aj keď budete mať 10kW PSU, ale svoj systém len chce 1W, o PSU iba zhasili 1W výkonu (čísla sú veľmi extrémne, a nemôžete dostať PSU to, že vysoké, ani tomu, že systémy, málo, vôbec, to bol len príklad)

V rozpočte, ktorý, povedal by som, je to asi nemá cenu upgradu ešte chcete stráviť minimálne o 70 libier Povedal by som, aby to za to (a 9600GT)

Na doske nezáleží o koľko RAM je na GFX kartu.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako môžem použiť grafické karty je Ram? Drzá Graphics Cards & Monitory 4 12.září 2009 03:16
Potreba novej grafickej karty Black Magic Graphics Cards & Monitory 2 2. januára 2008 13:28
Pomôžte mi kúpiť nové grafické karty bliz Graphics Cards & Monitory 33 27. novembra 2007 19:15
Ktoré grafické karty ku kúpe? hartleyb Graphics Cards & Monitory 1 7. november 2007 16:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.