![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Myslel som, že žiadne grafické karty je kompatibilný s akoukoľvek základnú dosku? I use Windows XP. Mám ASUS A8N-VM/NBP s integrovaným GPU NVIDIA GeForce 6150B a AMD Athlon 64 3200 +. Mám PCI x16 slot a vedel, prípadne PCI grafická karta bude fungovať? Vďaka JT80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, aslong ako je právo konektor typu (PCI-E, atď) a máte napájací zdroj, ktorý je dostatočne silný, a má právo konektory v závislosti na GFX kartu, žiadne karta by mala fungovať.
| |||
| |||
| Citácia:
Vďaka za odpoveď. Ako zistím svoju napájanie a ako ju možno aj upgrade (ak je to možné)? Som otvoril môj počítač, ale povedal, že nič. Vďaka JT80 |
|
| |||
| |||
| Ak otvoríte prípade by ste mali vidieť niečo takéto: ![]() Vidíte v rámčeku hľadáte niečo v ľavom hornom rohu? to je PSU. Keď sa pozriete na boku to bude mať tabuľka lokking trochu podobné tomuto: ![]() môžete mať obrázok o tom, že hosť (niekde na podobné imageshack.us), Potom pridať odkaz na neho tu. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ok, dobre, že sa zdá, ak chcete získať grafickú kartu (ktorá stojí za to dostat), ktoré budete potrebovať nový PSU rovnako ako, že jeden nemá čerpadlo v oveľa šťavy na 12V koľajniciach. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vďaka JT80 |
|
| |||
| |||
| No je to zrejme jednoduchšie len odporučiť PSU, ten by som vám odporučiť, by Corsair 450W, je to veľmi dobrý PSU, a nie je ani príliš drahá. |
|
| |||
| |||
| Ok, ale nebude príliš veľa moci vypálit počítač, by 450W prácu? Tiež sa týka grafických kariet, ktorý z nich si recommened, že tiež nie je príliš drahé (napríklad £ 30-35)? A že by moje doska je kompatibilná s 512mb alebo viacero grafických kariet? Vďaka JT80 |
|
| |||
| |||
| Nemôžete mať príliš veľa energie pre váš PSU, pretože iba uvádza, čo je potrebné, takže aj keď budete mať 10kW PSU, ale svoj systém len chce 1W, o PSU iba zhasili 1W výkonu (čísla sú veľmi extrémne, a nemôžete dostať PSU to, že vysoké, ani tomu, že systémy, málo, vôbec, to bol len príklad) V rozpočte, ktorý, povedal by som, je to asi nemá cenu upgradu ešte chcete stráviť minimálne o 70 libier Povedal by som, aby to za to (a 9600GT) Na doske nezáleží o koľko RAM je na GFX kartu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako môžem použiť grafické karty je Ram? | Drzá | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12.září 2009 03:16 |
| Potreba novej grafickej karty | Black Magic | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. januára 2008 13:28 |
| Pomôžte mi kúpiť nové grafické karty | bliz | Graphics Cards & Monitory | 33 | 27. novembra 2007 19:15 |
| Ktoré grafické karty ku kúpe? | hartleyb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. november 2007 16:40 |
| Thread Tools | |
| |