мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Графичка картица компатибилности

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Мар 2008, 15:17
Мембер Гроуп

Default Графичка картица компатибилности

Здраво,

Био сам задивљен ако било која графичка картица компатибилна са свим матична плоча? Користим Уиндоус КСП. Имам Асус А8Н-ВМ/НБП са интегрисаном НВИДИА ГеФорце ГПУ 6150Б и АМД Атхлон 64 3200 +. Иве 'је добио кс16 ПЦИ слот, а ако питате било којег ПЦИ графичка картица ће радити?

Хвала

ЈТ80
Old 5. Мар 2008, 16:36
Донаторска Група

Да, као аслонг тамо је прави конектор тип (ПЦИ-Е, итд) и имате напајање које је довољно моћна и има право, зависно о прикључцима ГФКС картице, било које картице би требало да раде.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 6. Мар 2008, 01:14
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тхингие2 View Post
Да, као аслонг тамо је прави конектор тип (ПЦИ-Е, итд) и имате напајање које је довољно моћна и има право, зависно о прикључцима ГФКС картице, било које картице би требало да раде.
Здраво,
Хвала за одговорити. Како могу сазнати моје садашње напајање и како могу надоградити га (ако је могуће)? Сам отворио мој компјутер, али ништа не рече.

Хвала

ЈТ80
Old 6. Мар 2008, 02:59
Донаторска Група

Ако сте отворили случају требало би да видите нешто слично овоме:

Видиш оквир потрази ствар у горњем левом? то је псу. Ако погледаш на страну то да ће имати сто локкинг нешто овако:

можеш узети слику од тога, домаћин је (као што је негде на имагесхацк.ус) Па линк на пост је овде.
Old 6. новембар 2008, 13:57
Мембер Гроуп

Хвала јос једном.

Отворио сам га и то је све што сам пронашао:

Old 6. Мар 2008, 15:44
Донаторска Група

Ок, добро изгледа, ако желите добити графичком картицом (који је вредан узимајући) мораћете ће вам нови псу, као и да један не испумпати пуно сока на 12В шина.
Old 7. Мар 2008, 01:32
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тхингие2 View Post
Ок, добро изгледа, ако желите добити графичком картицом (који је вредан узимајући) мораћете ће вам нови псу, као и да један не испумпати пуно сока на 12В шина.
Жао ми је, али не знам ништа о ПСУс, што сам и ја да се траже, шта врсту напона?

Хвала

ЈТ80
Old 7. Мар 2008, 01:40
Донаторска Група

Па то је вероватно лакше само препоручити псу, онај Ја бих препоручио за вас, би био гусар 450У, то је јако добра псу, и није било прескупо.
Old 7. Мар 2008, 06:53
Мембер Гроуп

У реду, али не би превише снаге изгорети мој рачунар, 450У би се ради? Такође се тиче графичке картице које једна до ыоу рецомменед која такође није прескупо (као £ 30-35)? И који би мога бити компатибилна матична плоча са 512МБ или више графичких картица?

Хвала

ЈТ80
Old 7. Мар 2008, 07:08
Донаторска Група

Не можете имати превише снаге за своју псу, како га само ставља оно што је потребно, па чак и ако сте добили 10КУ псу, него само жели ваш систем 1У, само је псу ће изнети 1У моци (бројеви су веома екстремне, а не можете добити псу је то висока, нити мало да нацртати система, икада, то је био само пример)

На тај буџет, рекао бих, то је вероватно не вреди надоградње још, желите да потрошите најмање око 70 £ рекао бих да би то исплати (а 9600ГТ)

Матичне плоче не смета колико РАМ-а налази се на гфкс картицу.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Како се користи графичка картица као РАМ? Месинга Грапхицс Цардс & Мониторс 4 12. Јул 2009 03:16
Требате нову графичку картицу Блацк Магиц Грапхицс Цардс & Мониторс 2 2 јануар 2008 13:28
Помозите ми да купите нову Графичка картица близу Грапхицс Цардс & Мониторс 33 27 новембар 2007 19:15
Коју графичку картицу купити? хартлеыб Грапхицс Цардс & Мониторс 1 7 новембар 2007 16:40
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц