![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Био сам задивљен ако било која графичка картица компатибилна са свим матична плоча? Користим Уиндоус КСП. Имам Асус А8Н-ВМ/НБП са интегрисаном НВИДИА ГеФорце ГПУ 6150Б и АМД Атхлон 64 3200 +. Иве 'је добио кс16 ПЦИ слот, а ако питате било којег ПЦИ графичка картица ће радити? Хвала ЈТ80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, као аслонг тамо је прави конектор тип (ПЦИ-Е, итд) и имате напајање које је довољно моћна и има право, зависно о прикључцима ГФКС картице, било које картице би требало да раде.
| |||
| |||
| Куоте:
Хвала за одговорити. Како могу сазнати моје садашње напајање и како могу надоградити га (ако је могуће)? Сам отворио мој компјутер, али ништа не рече. Хвала ЈТ80 |
|
| |||
| |||
| Ако сте отворили случају требало би да видите нешто слично овоме: ![]() Видиш оквир потрази ствар у горњем левом? то је псу. Ако погледаш на страну то да ће имати сто локкинг нешто овако: ![]() можеш узети слику од тога, домаћин је (као што је негде на имагесхацк.ус) Па линк на пост је овде. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ок, добро изгледа, ако желите добити графичком картицом (који је вредан узимајући) мораћете ће вам нови псу, као и да један не испумпати пуно сока на 12В шина. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хвала ЈТ80 |
|
| |||
| |||
| Па то је вероватно лакше само препоручити псу, онај Ја бих препоручио за вас, би био гусар 450У, то је јако добра псу, и није било прескупо. |
|
| |||
| |||
| У реду, али не би превише снаге изгорети мој рачунар, 450У би се ради? Такође се тиче графичке картице које једна до ыоу рецомменед која такође није прескупо (као £ 30-35)? И који би мога бити компатибилна матична плоча са 512МБ или више графичких картица? Хвала ЈТ80 |
|
| |||
| |||
| Не можете имати превише снаге за своју псу, како га само ставља оно што је потребно, па чак и ако сте добили 10КУ псу, него само жели ваш систем 1У, само је псу ће изнети 1У моци (бројеви су веома екстремне, а не можете добити псу је то висока, нити мало да нацртати система, икада, то је био само пример) На тај буџет, рекао бих, то је вероватно не вреди надоградње још, желите да потрошите најмање око 70 £ рекао бих да би то исплати (а 9600ГТ) Матичне плоче не смета колико РАМ-а налази се на гфкс картицу. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како се користи графичка картица као РАМ? | Месинга | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 12. Јул 2009 03:16 |
| Требате нову графичку картицу | Блацк Магиц | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 2 јануар 2008 13:28 |
| Помозите ми да купите нову Графичка картица | близу | Грапхицс Цардс & Мониторс | 33 | 27 новембар 2007 19:15 |
| Коју графичку картицу купити? | хартлеыб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 7 новембар 2007 16:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |