![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Eğer herhangi bir grafik kartı herhangi bir anakart uyumlu ben merak ediyorum? Windows XP kullanıyorum. Bir entegre NVIDIA GeForce 6150B GPU ile ve AMD Athlon 64 3200 bir ASUS A8N-VM/NBP var +. Ben ve bir x16 PCI yuvası var herhangi bir PCI kart grafik çalışacak merak ediyorum? Teşekkürler JT80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, aslong olarak (PCI-E gibi) ve bu kadar güçlü bir güç kaynağına sahip sağ konektörü türüdür, ve doğru konektörler bir Gfx kartına bağlı olarak, herhangi bir kart çalışması gerekir.
| |||
| |||
| Alıntı:
Cevap için teşekkür ederiz. Nasıl ve mevcut güç kaynağı bulmak nasıl i (eğer mümkünse) bu yükseltebilirsiniz? Ben bilgisayarı açtım ancak hiçbir şey söyledi. Teşekkürler JT80 |
|
| |||
| |||
| Eğer böyle bir şey görmeniz gerekir dava açmak: ![]() Bu kutu görünümlü üst olarak görmek şey kaldı mı? Bu PSU's. Eğer onun yanında bir tablo bu gibi küçük lokking olacak bakalım: ![]() sizi, bir fotoğraf çekmek için bir ev sahibi gibi bir yerde (at imageshack.us) Sonra buraya bir link gönderin. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Tamam bir grafik kartı almak istiyorum, iyi gibi görünüyor (yani almak) gibi yeni bir PSU gerekir birinin 12V raylar üzerinde fazla suyu dışarı pompalamak değildir değer. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Teşekkürler JT80 |
|
| |||
| |||
| Aslında bu belki daha kolay bir PSU tavsiye etmek, sizin için, bir korsan gemisi 450W olan bir tavsiye ederim, bu çok iyi bir PSU ve çok pahalı olmayan da yok. |
|
| |||
| |||
| Tamam, ama çok fazla değil güç, benim bilgisayar tükenmek ediyorum ediyorum 450W çalışır? Ayrıca da çok £ 30-35 () gibi pahalı değil recommened bulunan grafik kartları ile ilgili olarak? Ve anakart 512MB veya daha fazla ile uyumlu olacak grafik kartları? Teşekkürler JT80 |
|
| |||
| |||
| Bu sadece, bu yüzden bile bir 10KW PSU almak gerekli olduğunu koyar Sen PSU için, ama çok fazla güç olamaz sistem sadece 1W istiyorsa, bu PSU sadece 1W güç (sayılar olduğunu koyacağız çok aşırı ve PSU en yüksek, ne de can't get sistemleri, daha az beraberlik yapmak, sadece bir örnek) oldu Bu bütçe olarak, ben, bu muhtemelen etmez henüz yükseltiyorsanız söyleyebilirim, sen onu (bir 9600GT) değer vermek en söyleyebilirim yaklaşık 70 £ en az harcamak istiyorum Bu anakart var hakkında ne kadar RAM meselesi değil Gfx kartın üzerinde. |
![]() |
|
| Bookmarks |