менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Графічна карта сумісності

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 листопада 2008, 15:17
Член групи

Default Графічна карта сумісності

Привіт,

Мені було цікаво, якщо будь-яка графічна карта сумісна з будь-якою материнської плати? Я використовую Windows XP. Я A8N-VM/NBP ASUS з інтегрованою NVIDIA GeForce 6150B ГПУ, і AMD Athlon 64 3200 +. У мене є PCI x16 і було цікаво, якщо будь-яка PCI відеокарта буде працювати?

Спасибо

JT80
Old 5 листопада 2008, 16:36
Донор групи

Так, aslong як є правильний тип роз'єму (PCI-E і т.д.) і у вас є джерело живлення, що є досить потужною, і має право в залежності роз'ємів на платі GFX, будь-яка картка повинна працювати.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 6 листопада 2008, 01:14
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Так, aslong як є правильний тип роз'єму (PCI-E і т.д.) і у вас є джерело живлення, що є досить потужною, і має право в залежності роз'ємів на платі GFX, будь-яка картка повинна працювати.
Привіт,
Спасибо за ответ. Як мені знайти справжнього харчування, і як я можу оновити його (якщо можливо)? Я відкрив мій комп'ютер, але він нічого не сказав.

Спасибо

JT80
Old 6 листопада 2008, 02:59
Донор групи

Якщо ви відкриєте випадку ви повинні побачити щось на зразок цього:

Ви бачите речі дивлячись у лівому верхньому куті? це БП. Якщо ви подивитеся на його бік вона буде мати таблицю Lokking мало так:

Ви можете сфотографувати її, прийняти її (на те, як imageshack.us), Потім помістити посилання на нього тут.
Old 6 листопада 2008, 13:57
Член групи

Спасибо еще раз.

Я відкрив її і все це я знайшов:

Old 6 листопада 2008, 15:44
Донор групи

Добре, добре, здається, якщо ви хочете отримати графічну карту (тобто чи варто) вам потрібний новий блок живлення, а також, що одне не відкачувати багато соку на 12V рейок.
Old 7 листопада 2008, 01:32
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Добре, добре, здається, якщо ви хочете отримати графічну карту (тобто чи варто) вам потрібний новий блок живлення, а також, що одне не відкачувати багато соку на 12V рейок.
Мені шкода, але я нічого не знаю про БП, що я хотів би шукали, який тип напруги?

Спасибо

JT80
Old 7 листопада 2008, 01:40
Донор групи

Ну, це, ймовірно, простіше просто рекомендую БП, який я б порекомендував вам буде Corsair 450W, це дуже хороший БП, і не надто дорогі небудь.
Old 7 листопада 2008, 06:53
Член групи

Добре, але не занадто багато влади спалити мій комп'ютер, 450W б працювати? Також у зв'язку з відеокартами якої ви Recommened що також не надто дорогим (наприклад, £ 30-35)? І хіба моя материнська плата буде сумісна з 512 або більше графічних карт?

Спасибо

JT80
Old 7 листопада 2008, 07:08
Донор групи

Ви не можете мати занадто багато влади для блоку живлення, оскільки він лише видає, що потрібно, тому що навіть якщо ви отримаєте 10KW ПГУ, але ваша система лише хоче 1W, блок живлення тільки згасити 1W влади (ці номери Дуже Extreme, і ви не можете отримати PSU про те, що високі, і не звернути системами, що мало, все було просто приклад)

На цей бюджет, я б сказав, це, напевно, не варто модернізація Тим не менш, ви хочете витратити як мінімум близько £ 70, я б сказав, щоб вона коштує (9600GT)

Материнська плата не питання про те, скільки оперативної пам'яті є на GFX карта.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як я можу використовувати Графічні карти як Рам? Brazen Графічні карти & Монітори 4 12 вересня 2009 03:16
Потрібна нова графічна карта Чорна магія Графічні карти & Монітори 2 2 січня 2008 13:28
Допоможіть мені купити нові графічні карти поблизу Графічні карти & Монітори 33 27 листопада 2007 19:15
Яку відеокарту купити? hartleyb Графічні карти & Монітори 1 7 листопада 2007 16:40
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.