![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Мені було цікаво, якщо будь-яка графічна карта сумісна з будь-якою материнської плати? Я використовую Windows XP. Я A8N-VM/NBP ASUS з інтегрованою NVIDIA GeForce 6150B ГПУ, і AMD Athlon 64 3200 +. У мене є PCI x16 і було цікаво, якщо будь-яка PCI відеокарта буде працювати? Спасибо JT80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, aslong як є правильний тип роз'єму (PCI-E і т.д.) і у вас є джерело живлення, що є досить потужною, і має право в залежності роз'ємів на платі GFX, будь-яка картка повинна працювати.
| |||
| |||
| Цитата:
Спасибо за ответ. Як мені знайти справжнього харчування, і як я можу оновити його (якщо можливо)? Я відкрив мій комп'ютер, але він нічого не сказав. Спасибо JT80 |
|
| |||
| |||
| Якщо ви відкриєте випадку ви повинні побачити щось на зразок цього: ![]() Ви бачите речі дивлячись у лівому верхньому куті? це БП. Якщо ви подивитеся на його бік вона буде мати таблицю Lokking мало так: ![]() Ви можете сфотографувати її, прийняти її (на те, як imageshack.us), Потім помістити посилання на нього тут. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Добре, добре, здається, якщо ви хочете отримати графічну карту (тобто чи варто) вам потрібний новий блок живлення, а також, що одне не відкачувати багато соку на 12V рейок. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Спасибо JT80 |
|
| |||
| |||
| Ну, це, ймовірно, простіше просто рекомендую БП, який я б порекомендував вам буде Corsair 450W, це дуже хороший БП, і не надто дорогі небудь. |
|
| |||
| |||
| Добре, але не занадто багато влади спалити мій комп'ютер, 450W б працювати? Також у зв'язку з відеокартами якої ви Recommened що також не надто дорогим (наприклад, £ 30-35)? І хіба моя материнська плата буде сумісна з 512 або більше графічних карт? Спасибо JT80 |
|
| |||
| |||
| Ви не можете мати занадто багато влади для блоку живлення, оскільки він лише видає, що потрібно, тому що навіть якщо ви отримаєте 10KW ПГУ, але ваша система лише хоче 1W, блок живлення тільки згасити 1W влади (ці номери Дуже Extreme, і ви не можете отримати PSU про те, що високі, і не звернути системами, що мало, все було просто приклад) На цей бюджет, я б сказав, це, напевно, не варто модернізація Тим не менш, ви хочете витратити як мінімум близько £ 70, я б сказав, щоб вона коштує (9600GT) Материнська плата не питання про те, скільки оперативної пам'яті є на GFX карта. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як я можу використовувати Графічні карти як Рам? | Brazen | Графічні карти & Монітори | 4 | 12 вересня 2009 03:16 |
| Потрібна нова графічна карта | Чорна магія | Графічні карти & Монітори | 2 | 2 січня 2008 13:28 |
| Допоможіть мені купити нові графічні карти | поблизу | Графічні карти & Монітори | 33 | 27 листопада 2007 19:15 |
| Яку відеокарту купити? | hartleyb | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 листопада 2007 16:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |