menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafická karta kompatibilní

Reply

Thread Nástroje
Old 7 listopadu 2008, 09:03
Člen Skupina

Default Grafická karta kompatibilní

Díky jsem nevěděl, že.
Důvod, proč chci upgrade je v tom, že existují hry, které nejsou v práci na svém počítači správně a chtěl jsem upgradovat své počítače tak, aby mohl fungovat. Existuje něco můžu udělat, aby se na práci navíc upgradovat své grafické karty a moje ram (1gb jsem teď).

Díky

jt80
Old 7 listopadu 2008, 09:32
Dárce Skupina

záleží, zda potřebujete lepší GFX kartu za to, že není vše, co lze udělat, kromě dostanete novou kartu, to vše záleží, co nefunguje. Dostáváte se chybová zpráva, když se pokusíte hrát hru, nebo nainstalovat?

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 8 listopadu 2008, 11:12
Člen Skupina

Ve dvou hrách se chybová zpráva přišla říká moje grafická karta není dost dobré i přesto můžete hrát na nejnižší nastavení. V jedné hře to jde všechny útržkovitý a pomalé a grafiky nejsou veliké vůbec.

Díky

JT80
Old 8 listopadu 2008, 17:06
Dárce Skupina

Nezní, jako by se nic, co můžeme udělat pro zlepšení těchto grafických bez koupi nové grafické karty potom.
Old 8 listopadu 2008, 18:14
Dárce Skupina

Na Athlon 64 3200 + je jediné jádro. V závislosti na tom, co budete hrát hry, které by mohly bránit výkonu. Vy jste ještě získat podporu ve většině aplikací s ohledem na skutečnost, že hry obecně nejsou CPU omezená, ale pokud budete hrát v nízkém rozlišení, nebo si hrát některé z nich, můžete být trochu zklamáni.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 9.listopadu 2008, 07:17
Člen Skupina

Takže nechá říct i se dostat Corsair 450W PSU, že GeForce 9600GT 512mb a 1GB RAM. By to urychlilo hry a umožní mi hrát na vysoké nastavení? Nebo budu muset koupit dvojí nebo čtyř-jádrových procesorů taky? Pokud to funguje, jak dlouho by to trvat, než budu muset upgradovat znovu hrát nové hry? Také by se mělo více vyplatí počkat abit a prodávat můj starý počítač inorder koupit novou s lepšími parametry?

Díky

JT80
Old 9.listopadu 2008, 07:27
Člen Skupina

Co si sugguest budu dělat?

Díky
Old 9.listopadu 2008, 15:30
Dárce Skupina

Ty by v zásadě koupi nového počítače, pokud jste dostal nový procesor a základní deska spolu se zbytkem.

Tato grafická karta bude mít více, RAM nebude - a RAM je vlastně dražší, pro tyto starší systémy, než nákup nové DDR2 RAM.

Budete mít podporu, tak jsem doporučit 9800GT a PSU hned, protože ty mohou přenést, a pak nahrazuje zbytek systému později. Případně byste mohli prodat, ale já nejsem jistý, kolik dostanete za to.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 10.listopadu 2008, 01:30
Člen Skupina

ok, ale můj procesor zpomalí grafickou kartu a průběžně ji z urychlení moje hry? Také by se aktualizuje ram také urychlí?

Díky

JT80
Old 10.listopadu 2008, 03:07
Dárce Skupina

Možná, ale myšlenka je v případě, že není uąetříte sami na úkor ostatních, a pokud se to stačí použít díky vám koupila a pop v základní deska, RAM a CPU, a máte dobré .

Máte slušný jediný procesor, i když i RAM bude bolí vás za nízké res, myslím, že je to rozhodně stojí za upgrade. Obecně lze říci, nebudete mít tak z karty, pokud byste s moderním procesoru a DDR2 paměti, ale já bych jí šanci.

Byl bych váhala s upgrade RAM DDR jako originál je poměrně vzácné a dnes dost drahé. Nejste-li získat adekvátní výkon s 1GB a nové karty pak není pravděpodobné, více pomůže, že moc a vyplacením nosu pro jiného 1GB nebo 2GB porovnaných by být méně efektivní, než náklady na uvedení nové, moderní komponenty.

Pokud peníze menší znepokojení než čas, já bych objednat celý shebang a používat své staré HDD, opticals a případ. Zjevně buď způsobem můžete přenášet na grafické kartě a PSU, ale pokud máte rozpočtu jen přepracovat celou věc a nechtějí připojit k PSU a grafické karty a test, spíše než s vědomím, že budeme pracovat na První jít, že by bylo optimální řešení. V takovém případě by vám běží velmi málo. Jedu na editovat / udělat nový příspěvek na části výběry v trochu, nesou s sebou.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak mohu použít grafické karty je Ram? Drzá Graphics Cards & Monitory 4 12.září 2009 03:16
Potřeba nové grafické karty Black Magic Graphics Cards & Monitory 2 2. ledna 2008 13:28
Pomozte mi koupit nové grafické karty bliz Graphics Cards & Monitory 33 27. listopadu 2007 19:15
Které grafické karty ke koupi? hartleyb Graphics Cards & Monitory 1 7. listopad 2007 16:40
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.