μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Συμβατότητα της κάρτας γραφικών

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Νοεμβρίου 2008, 09:03
Μέλος Ομάδα

Default Συμβατότητα της κάρτας γραφικών

Ευχαριστώ, δεν το γνωρίζουμε.
Ο λόγος για τον οποίο θέλω να αναβαθμίσετε είναι ότι υπάρχουν παιχνίδια που δεν λειτουργούν σωστά στον υπολογιστή μου και θα ήθελα να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή μου, ώστε να μπορούν να εργαστούν. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να κάνουμε να εργάζονται παράλληλα με την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών μου και μου RAM (τώρα έχω 1gb).

Ευχαριστώ

jt80
Old 7 Νοεμβρίου 2008, 09:32
Ομάδα Δωρητών

εξαρτάται, σε περίπτωση που χρειάζεται ένα καλύτερο gfx κάρτα για αυτό, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να γίνει, εκτός από μια νέα κάρτα, όλα εξαρτώνται από το τι δεν λειτουργεί. Να έχετε ένα μήνυμα λάθους, όταν προσπαθείτε να παίξετε το παιχνίδι, ή να εγκαταστήσετε;

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 8 Νοεμβρίου 2008, 11:12
Μέλος Ομάδα

Σε δύο παιχνίδια ένα μήνυμα σφάλματος που κατέληξε λέγοντας μου κάρτα γραφικών δεν είναι αρκετά καλή ακόμα i μπορεί να παίξει σε χαμηλότερο ρυθμίσεις. Σε ένα παιχνίδι πάει όλα bitty και αργή και τα γραφικά δεν είναι μεγάλο σε όλα.

Ευχαριστώ

JT80
Old 8 Νοεμβρίου 2008, 17:06
Ομάδα Δωρητών

Δεν ακούγεται σαν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για τη βελτίωση των γραφικών, χωρίς την αγορά μιας νέας κάρτας γραφικών τότε.
Old 8 Νοεμβρίου 2008, 18:14
Ομάδα Δωρητών

Ο Athlon 64 3200 + είναι ένα μόνο πυρήνα. Ανάλογα με το τι παίζετε παιχνίδια, που θα μπορούσαν να παρακωλύσουν τις επιδόσεις. Είσαι ακόμα για να πάρετε μια ώθηση στις περισσότερες εφαρμογές που οφείλεται στο γεγονός ότι τα παιχνίδια δεν είναι γενικά περιορισμένες CPU, αλλά αν παίζουν σε χαμηλή ανάλυση ή παίζετε ορισμένες χώρες, ίσως να είναι λίγο απογοητευμένος.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 9 Νοεμβρίου του 2008, 07:17
Μέλος Ομάδα

Έτσι σας επιτρέπει να πω ότι ήταν για να το Corsair 450W PSU, το GeForce 9600GT 512MB και 1GB RAM. Μήπως αυτό επιταχύνει το παιχνίδι και μου επιτρέψει να παίξει σε υψηλό ρυθμίσεις; Ή θα πρέπει να αγοράσουν ένα διπλό πυρήνα επεξεργαστή Quad ή πολύ; Εάν λειτουργεί για πόσο χρονικό διάστημα θα ήταν αυτή η τελευταία πριν από i θα πρέπει να αναβαθμίσει και πάλι να παίξει νέα παιχνίδια; Επίσης θα ήταν πιο χρήσιμο να περιμένουμε και να πωλούν abit παλιό μου υπολογιστή Inorder να αγοράσει ένα καινούργιο με τις καλύτερες προδιαγραφές;

Ευχαριστώ

JT80
Old 9 Νοεμβρίου του 2008, 07:27
Μέλος Ομάδα

Sugguest Τι να κάνω;

Ευχαριστώ
Old 9 Νοεμβρίου του 2008, 15:30
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε να ουσιαστικά να αγοράσουν ένα νέο υπολογιστή, αν έχεις έναν νέο επεξεργαστή και μητρική πλακέτα μαζί με τα υπόλοιπα.

Η κάρτα γραφικών θα μεταφέρει, η μνήμη RAM δεν θα - και της μνήμης RAM είναι όντως πιο ακριβά για αυτά τα μεγάλα συστήματα από την αγορά νέων DDR2 RAM.

Θα έχετε μια ώθηση, γι 'αυτό, συνιστά μία 9800GT και το PSU τώρα, διότι αυτές μπορούν να μεταφέρουν πάνω και, στη συνέχεια, αντικαθιστά το υπόλοιπο σύστημα αργότερα. Εναλλακτικά, μπορείτε να την πωλήσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο θα έχετε για αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 10 Νοεμβρίου, 2008, 01:30
Μέλος Ομάδα

εντάξει, αλλά θα μου επεξεργαστή επιβραδύνει την κάρτα γραφικών, που διατηρείται από την επιτάχυνση του παιχνιδιού μου; Επίσης ενημέρωση θα ζευγαρώσει επίσης την επιταχύνει;

Ευχαριστώ

JT80
Old 10 Νοεμβρίου, 2008, 03:07
Ομάδα Δωρητών

Ίσως, αλλά η ιδέα είναι, αν δεν σας σώσει τον εαυτό σας βάρος των υπολοίπων, και αν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το υλικό που σας αγόρασε, και pop σε μητρική πλακέτα, RAM, και μία CPU, και είστε καλή .

Είσαι μια αξιοπρεπή λειτουργία ενιαίου πυρήνα επεξεργαστή, ακόμα και αν και η μνήμη RAM θα σας πληγώνει σε χαμηλές res, νομίζω ότι σίγουρα αξίζει την αναβάθμιση. Σε γενικές γραμμές δεν θα έχετε τόσο πολύ από την κάρτα όπως θα κάνατε με ένα σύγχρονο επεξεργαστή και μνήμης RAM DDR2, αλλά θα δώσουμε ένα στιγμιότυπο.

Θα ήμουν επιφυλακτικός για την αναβάθμιση της RAM DDR ως πρωτότυπο είναι πολύ σπάνιο και πολύ ακριβό στις μέρες μας. Αν δεν λαμβάνουν επαρκείς επιδόσεις με 1GB και μια νέα κάρτα τότε δεν είναι πλέον πιθανό ότι θα βοηθήσει πολύ και την καταβολή της μύτης για άλλο 1GB ή ταιριάζουν 2GB θα ήταν λιγότερο αποτελεσματική από πλευράς κόστους από τη θέση ότι προς νέα, σύγχρονα εξαρτήματα.

Εάν τα χρήματα είναι λιγότερο από μια ανησυχία από το χρόνο, θα ήθελα για δουλεία και το σύνολο της χρήσης τα παλιά HDD, οπτική, και την υπόθεση. Προφανώς είτε τον τρόπο μπορείτε να μεταφέρουν την κάρτα γραφικών και PSU, αλλά αν έχετε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σε λίγο το όλο θέμα και δεν θέλω να συνδέω το PSU και κάρτα γραφικών και δοκιμής και όχι γνωρίζοντας ότι θα τις εργασίες για το πρώτο που θα πάνε να τη βέλτιστη λύση. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να διαρκέσει πολύ λίγο σας. Πάω να επεξεργαστείτε / κάνουν μια νέα θέση του το μέρος των επιλογών σε λίγο, να φέρουν μαζί μου.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.