manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Grafička kartica kompatibilnosti

Reply

Thread Tools
Old 7. studenog 2008, 09:03
Member Group

Default Grafička kartica kompatibilnosti

Oh, hvala nisam znala to.
Razlog zašto želite nadograditi je da postoje igre koje ne rade ispravno na moj računalo i JA ištanje to ažurirati na moj računalo, tako da bi mogli raditi. Ima li išta mogu učiniti da ih da rade osim nadogradnje moje grafičke kartice i moj ram (imam 1GB sada).

Hvala

jt80
Old 7. studenog 2008, 09:32
Donatorska Grupa

Ovisi, ako je potrebno bolje gfx karticu za njega, nema ništa što se može učiniti, osim ako dobijete novu karticu, to sve ovisi što nije u funkciji. Da li ste dobili poruku o pogrešci kada pokušate igrati igru, ili instalirati?

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 8. studenog 2008, 11:12
Member Group

U dvije utakmice poruku o pogrešci kazivanje došao moj grafičkih kartica nije dovoljno dobar ali ja mogu igrati i na najmanjim postavkama. U jednoj igri ide sve bitty i sporo i grafika nisu veliki uopće.

Hvala

JT80
Old 8. studenog 2008, 17:06
Donatorska Grupa

Ne zvuk poput postoji ništa što ti možeš učiniti kako bi poboljšali grafiku one bez kupujete nova grafička kartica onda.
Old 8. studenog 2008, 18:14
Donatorska Grupa

The Athlon 64 3200 + je jednoj jezgri. Ovisno o tome što vam igraju igre, koji bi mogli ometati izvedbu. Ti si još uvijek idući u dobiti pogurati u većini aplikacija zbog činjenice da igre općenito nisu CPU ograničen, ali ako igrate na niske rezolucije ili ako igrate određenih one, možda će biti malo razočaran.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 9. studenog 2008, 07:17
Member Group

Tako mi je reći vam omogućava da dobijete gusar 450W PSU, za GeForce 9600GT 512MB i 1GB RAM-a. Da li bi to ubrzati igru odigrati i omogućili mi da igraju na visokoj postavke? Ili ću morati kupiti dual ili quad core procesor previše? Ako to radi kako bi dugo prije nego što sam ovo zadnje će morati ažurirati opet igrati nove igre? Također bi ga se više isplati čekati abit i prodati svoj stari kompjuter inorder kupiti novi sa boljom naočale?

Hvala

JT80
Old 9. studenog 2008, 07:27
Member Group

Što da li vi sugguest učiniti?

Hvala
Old 9. studenog 2008, 15:30
Donatorska Grupa

Ti bi u osnovi biti kupujete novo računalo, ako je dobio novi CPU i matične ploče, uz ostalo.

U grafičkom karticom će nositi preko, RAM neće - i RAM je zapravo skuplje za ove starije sustave nego kupnja novih DDR2 RAM-a.

Te htijenje motorizirati se pojačati, pa mi preporučiti 9800GT i PSU sada, jer se mogu prenijeti, a potom zamjeni ostatak sustava kasnije. Alternativno, možete ga prodati, ali nisam siguran koliko ćete dobiti za njega.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 10. studenog 2008, 01:30
Member Group

ok, ali bi moj procesor usporiti grafičkom karticom i čuvajte ga od ubrzavanjem moj gameplay? Također bi ažuriranju ovna također ga ubrzati?

Hvala

JT80
Old 10. studenog 2008, 03:07
Donatorska Grupa

Možda, ali ideja je, ako ne vi ste sami trošak za ostalo, a ako ga ne možete koristiti stvari ste kupili, i pop u matičnu ploču, RAM i CPU, a ti si dobra .

You're prikazivati pristojan single core procesor, čak i ako ga i RAM-a bit će vam ranjavanje na niskim res, mislim da je definitivno vrijedna nadogradnje. Općenito govoreći, nećete dobiti onoliko iz kartice kao što biste s modernom procesora i DDR2 RAM-a, ali ja bi omogućila metak.

Ja bih bio neodlučan za nadogradnju RAM kao originalni DDR je prilično rijetke i prilično skupe današnjice. Ako se ne dobiva adekvatnu izvedbu sa 1GB i novu karticu onda nije vjerojatno više će pomoći da se mnogo i isplate nos za drugi 1GB ili 2GB podudaranjem bi biti manji od troškova učinkovita stavljanjem da prema novim, modernim komponentama.

Ako novac je manje od vremena zabrinutost, Htio bi cijela stvar i koristiti svoj stari HDD, opticals i slučaju. Očito, bilo način možete nositi preko grafičke kartice i PSU, ali ako ste dobili proračun na samo pregledati cijelu stvar i ne žele spojiti na PSU i grafičkom karticom i testiranje prije nego znajući da će raditi na prvi ići da bi se optimalno rješenje. U tom slučaju bi trebalo pokrenuti li vrlo malo. Idem na edit / napraviti novi post u dijelu odabira u malo, nose sa mnom.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako koristiti grafičku karticu Kao Ram? Brazen Graphics Cards & Monitors 4 12 rujan 2009 03:16
Trebate novu grafičku karticu Black Magic Graphics Cards & Monitors 2 2. siječanj 2008 13:28
Pomozite mi da kupite novu Grafička kartica bliz Graphics Cards & Monitors 33 27. studeni 2007 19:15
Koju grafičku karticu kupiti? hartleyb Graphics Cards & Monitors 1 7. studeni 2007 16:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.