![]() |
|
| |||
| |||
| אה, תודה אני לא יודע את זה. הסיבה שאני רוצה לשדרג היא כי ישנם משחקים אשר אינם פועלים כראוי על המחשב שלי ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי אז הם יכולים לעבוד. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לקבל אותם לעבוד מלבד לשדרג את כרטיס המסך שלי ראם (יש לי עכשיו 1GB). תודה jt80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה תלוי, אם אתה צריך יותר כרטיס gfx על זה, אין שום דבר שניתן לעשות, אלא לקבל כרטיס חדש, זה הכל תלוי מה לא עובד. האם אתה מקבל הודעת שגיאה כאשר אתה מנסה לשחק את המשחק, או להתקין?
| |||
| |||
| בשני משחקים הודעת שגיאה, ניגש אלי ואמר לי את כרטיס המסך הוא לא מספיק טוב, אני עדיין יכול לשחק על הגדרות הנמוך ביותר. באחד המשחק למותר ואת כל bitty איטי ואת הגרפיקה לא גדול בכלל. תודה JT80 |
|
| |||
| |||
| האם לא נשמע כאילו יש משהו שאתה יכול לעשות כדי לשפר את אלה גרפיקה בלי לקנות כרטיס מסך חדש אז. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ה Athlon 64 3200 + היא אחת הליבה. תלוי מה אתה משחק משחקים, שעלולים להפריע הביצועים. אתה עדיין הולך לקבל דחיפה ברוב יישומי בשל העובדה כי בדרך כלל הם לא משחקים CPU מוגבל, אבל אם אתה משחק ברזולוציה נמוכה או בבית אתה משחק מסוימות אלו, אתה יכול להיות קצת מאוכזב.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אז הייתי אומר מאפשר להשיג את corsair 450W PSU, את GeForce 9600GT 512MB ו 1GB ראם. האם זה להאיץ את המשחק משחק לאפשר לי לשחק על הגדרות גבוהות? או האם אני צריך לקנות ליבה כפולה או מעבד מרובע מדי? אם זה עובד, כמה זמן זה היה לפני האחרון הייתי צריך לשדרג שוב כדי לשחק משחקים חדשים? כמו כן היה זה יהיה יותר כדאי לחכות abit ו למכור את המחשב הישן inorder לקנות אחד חדש עם מפרט טוב יותר? תודה JT80 |
|
| |||
| |||
| מה אתה sugguest אני עושה? תודה |
|
| |||
| |||
| אתה מעוניין להיות בעיקרו לקנות מחשב חדש אם יש לך מעבד חדש או לוח האם יחד עם יתר. כרטיס המסך יהיה לשאת מעל, על זיכרון RAM לא - לבין זיכרון RAM הוא בעצם יקר יותר עבור מערכות ישנות יותר מאשר לקנות חדש DDR2 RAM. אתה תקבל דחיפה, אז אני ממליץ על 9800GT ו PSU עכשיו, מכיוון שהם יכולים לשאת על פני, ולאחר מכן להחליף את שאר המערכת מאוחר יותר. לחילופין, אתה יכול למכור את זה, אבל אני לא בטוח כמה תקבל על זה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| בסדר, אבל היה לי את המעבד להאט את כרטיס המסך ולשמור אותה זרוז gameplay שלי? כמו כן היה עדכון ראם גם מהירות זה? תודה JT80 |
|
| |||
| |||
| אולי, אבל הרעיון הוא לא עושה את זה אם אתה שומר את עצמך על חשבון השאר, ואם היא עושה אתה יכול פשוט להשתמש קנית את הדברים, ו-POP של לוח האם, זיכרון RAM, מעבד וכן, ואתה טוב . אתה מפעיל הגון ליבת מעבד יחיד, למרות שהוא יהיה על זיכרון RAM מכאיב לך נמוך מיל, אני חושב שזה בהחלט שווה את השדרוג. ככלל לא תקבל באותה מידה את הכרטיס כפי שהיית עושה עם מעבד מודרני DDR2 ו-RAM, אבל אני מעוניין לתת לו זריקה. הייתי מהסס לשדרג את זיכרון RAM DDR הוא מקורי כפי די נדיר די יקר בימינו. אם אתה לא מקבל מספיק עם ביצועים 1GB ו כרטיס חדש אז זה לא סביר כל עוד זה יעזור הרבה ולשלם את האף עוד 1GB או 2GB התואמים יהיה פחות יעיל מאשר העלות לשים את זה לכיוון חדש, מודרני רכיבים. אם כסף הוא פחות מאשר חשש של זמן, אני רוצה להזמין את כל ענין ולהשתמש HDD הישן שלך, opticals, ואת המקרה. ברור בכל מקרה אתה יכול להעביר דרך כרטיס המסך ואת PSU, אבל אם יש לך את התקציב רק כדי להדביק את כל העניין ולא רוצה להתחבר את PSU וכרטיס המסך ולבדוק במקום בידיעה שזה יהיה על העבודה הראשון ללכת כי יהיה פתרון אופטימלי. במקרה כזה הוא אמור להופיע לך מעט מאוד. אני הולך לערוך / לעשות הודעה חדשה של חלק בחירות ב קצת, לשאת איתי.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |