mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Grafinis kortelių suderinamumas

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 7, 2008, 09:03
Narys

Default Grafinis kortelių suderinamumas

Oh, ačiū aš nežinojau, kad.
Priežastis, kodėl aš noriu atnaujinti tai, kad yra žaidimų, kad neveikia mano kompiuteryje tinkamai ir noriu atnaujinti savo kompiuterį, kad jie galėtų dirbti. Ar yra kas nors, ką galiu padaryti, kad priversti juos dirbti be atnaujinti savo vaizdo plokštės ir mano RAM (turiu 1gb dabar).

Ačiū

jt80
Old Lapkritis 7, 2008, 09:32
Donorų grupės

jis priklauso, jei jums reikia geresnio GFX kortelę už tai, nėra nieko, kad gali būti padaryta, išskyrus gauti naują kortelę, viskas priklauso nuo to, kas neveikia. Ar gaunate klaidos pranešimą bandant paleisti žaidimą, ar įdiegti?

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Lapkritis 8, 2008, 11:12
Narys

Be dviejų žaidimų klaidos pranešimą, atėjo pasakyti mano vaizdo plokštės nėra pakankamai geri, dar galiu žaisti ant žemiausios parametrai. Viename žaidime jis eina visi Bitty ir lėtai ir grafika nebus labai ne visiems.

Ačiū

JT80
Old Lapkritis 8, 2008, 17:06
Donorų grupės

Neatrodo, kaip ten yra kas nors, ką galima padaryti siekiant pagerinti šių grafika be pirkti naują grafikos plokštę, tada.
Old Lapkritis 8, 2008, 18:14
Donorų grupės

Athlon 64 3200 + yra vienas pagrindinių. Priklausomai nuo to, ką jums žaisti žaidimus, kurie gali trukdyti atlikti. You're still going to get dauguma prašymų dėl to, kad žaidimas apskritai yra ne tik padidinti procesoriaus, bet jei žaidi ne mažos rezoliucijos ar tu žaidi kai jų, jums gali būti šiek tiek nusivylė.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Lapkritis 9, 2008, 07:17
Narys

Taigi galime pasakyti, kad aš buvo gauti Corsair 450W PSU, GeForce 9600GT 512MB ir 1GB RAM. Ar tai ne žaidimas greitį ir leidžia man žaisti aukšto nustatymus? Ar man pirkti dviejų arba keturių branduolių procesorius per? Jei tai veikia, kiek ilgai tai bus paskutinis prieš būčiau vėl pereiti į naują žaisti žaidimus? Be to bus labiau verta palaukti, abit ir parduoti savo seną kompiuterį Inorder pirkti nauja geriau specs?

Ačiū

JT80
Old Lapkritis 9, 2008, 07:27
Narys

Ką sugguest I do?

Ačiū
Old Lapkritis 9, 2008, 15:30
Donorų grupės

Jūs iš esmės būtų pirkti naują PC, jei turite naujų procesorių ir pagrindinę plokštę kartu su poilsio.

Video bus perkelti, RAM ne - ir RAM iš tiesų yra brangesnė už šių sistemų vyresnių nei pirkti naują DDR2 RAM.

Jums bus padidinti, todėl aš rekomenduoju 9800GT ir PSU dabar, nes jie gali būti perkelti, o tada pakeičia į likusia sistemos dalimi vėliau. Taip pat galite jį parduoti, tačiau aš nesu įsitikinęs, kiek jūs gausite už jį.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Lapkritis 10, 2008, 01:30
Narys

Gerai, bet būtų mano procesorius sulėtinti grafikos plokštę ir saugo ją nuo pagreitinti mano žaidimo? Taip pat bus atnaujinti RAM taip pat pagreitinti šį procesą?

Ačiū

JT80
Old Lapkritis 10, 2008, 03:07
Donorų grupės

Galbūt, bet idėja, jei ji nėra jums sutaupyti ir poilsio sąskaita, ir jeigu ji jums tiesiog naudoti kas jums nupirko, ir pop į pagrindinę plokštę, RAM, CPU, ir jums gero .

Jūs dirbate padorų vieną Core Processor, nors ji ir RAM bus kenkia jums low res, manau, tai tikrai verta atnaujinti. Apskritai, Jūs negausite tiek, kiek iš jūsų kortelės, kaip būtų su šiuolaikinio procesorius ir DDR2 RAM, bet norėčiau suteikti ugnis.

Būčiau dvejojo atnaujinti RAM kaip originalas DDR yra gana retas ir labai brangus dabar. Jeigu negaunate pakankamai rezultatus su 1GB ir naują kortelę tuomet tai nėra tikėtina, nors daugiau padės, kad daug ir mokant už kitą 1GB nosį ar suderintų 2GB būtų mažiau efektyvi nei pradėti, kad prie naujų, modernių komponentų.

Jei pinigų yra mažiau nei laiko susirūpinimą, Norėčiau, kad visa Szulernia ir naudoti savo seną HDD, opticals, ir byla. Akivaizdu, bet taip, jūs galite perkelti vaizdo plokštės ir PSU, bet jei turite biudžetą tik kapitalinis remontas visa tai ir nenoriu hook up PSU grafikos plokštę ir bandymas, o ne žinant, kad jums dirbti pirma eiti, kad būtų optimalus sprendimas. Tokiu atveju ji turėtų būti vykdoma jums labai mažai. I'm going to taisyti / daryti naują postą dalis pasirinktas truputį, padengia su manimi.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.