![]() |
|
| |||
| |||
| Ak, paldies, es nezināju, ka. Iemesls, kāpēc es vēlos, lai uzlabotu ir tāds, ka ir spēles, kas nedarbojas manā datorā pareizi un es vēlējos, lai uzlabotu savu datoru, lai viņi varētu darboties. Vai ir kaut kas es varu darīt, lai saņemtu viņiem strādāt ne tikai uzlabot manu grafikas karti, un mans RAM (man ir 1gb tagad). Pateicība jt80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas atkarīgs no tā, ja jums nepieciešama labāka gfx karti tā, ka nav kaut kas, ko var izdarīt, izņemot saņemt jaunu karti, tas viss ir atkarīgs no to, kas nedarbojas. Vai saņemat kļūdas paziņojumu, kad jūs mēģināt spēlēt spēli, vai instalēt?
| |||
| |||
| Divas spēles kļūdas ziņojums nāca klajā sakot mana grafikas karte nav pietiekami labs vēl es varētu spēlēt uz zemāko uzstādījumu. Vienā spēlē tas pats visiem bitty un lēna un grafika nav lieli vispār. Pateicība JT80 |
|
| |||
| |||
| Nav skaņas, piemēram, tur ir kaut kas, varat darīt, lai uzlabotu šīs grafikas bez pērk jaunu grafikas karti tad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon 64 3200 + ir viens kodols. Atkarībā no tā kādas spēles tu spēlē, kas varētu traucēt darbību. Jūs joprojām gatavojas saņemt palielināt lielākajā daļā izmantošanas gadījumu sakarā ar to, ka spēles vispār nav CPU ierobežota, bet, ja tu spēlē pie zemas izšķirtspējas vai tu spēlē noteiktu dzīvotspēju, jums varētu būt nedaudz vīlies.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tā ļauj teikt man bija iegūt Corsair 450W PSU, GeForce 9600GT 512MB un 1GB RAM. Vai tas paātrinās spēle spēlēt un ļauj man spēlēt uz augstiem iestatījumiem? Vai man ir nopirkt divu vai quad core processor pārāk? Ja tas darbojas, cik ilgs būs šis pēdējais pirms es varētu paaugstināt vēlreiz spēlēt jaunas spēles? Arī Vai būtu vērts gaidīt ABIT un pārdot savu veco datoru inorder nopirkt jaunu ar labāku specs? Pateicība JT80 |
|
| |||
| |||
| Ko jūs sugguest i do? Pateicība |
|
| |||
| |||
| Jūs būtībā pērkot jaunu datoru, ja tev jaunu CPU un mātesplati kopā ar pārējo. Grafikas karte pārgrāmatot RAM nebūs - un RAM ir reāli dārgāks par šiem vecākiem sistēmas nekā iegādāties jaunu DDR2 RAM. Jūs saņemsiet palielināt, tāpēc es ieteiktu 9800GT un PSU jau tagad, jo tās var pārnest, tad aizstāj pārējās sistēmas vēlāk. Alternatīvi, jūs varētu pārdot, bet es neesmu pārliecināts, cik daudz jūs saņemsiet par to.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| ok, bet mans procesors palēnināt grafikas karti, un saglabāt to, no kā paātrināt manu spēlēšanas? Arī varētu atjaunināt ram arī to paātrinātu? Pateicība JT80 |
|
| |||
| |||
| Varbūt, bet ideja ir, ja tas nav ietaupāt sevi rēķina atpūtu, un ja tas jūs varat izmantot stuff esat iegādājies, un pop kas mātesplatē, RAM un CPU, un jūs esat labs . Rādāmās cienīgu vienu kodolu procesoru, kaut gan tā un RAM būs hurting jūs zemu res, es domāju, ka tas noteikti ir vērts uzlabot. Vispārīgi runājot, Jums nav iegūt pēc iespējas vairāk no kartes, kā Jūs ar modernu procesoru un DDR2 RAM, bet es dotu tam nošauti. Es būtu vilcinās uzlabot RAM sākotnējā DDR ir diezgan reti, un diezgan dārgi mūsdienās. Ja Jūs nesaņemat atbilstošu sniegumu ar 1GB, un jaunās kartes, tad tas nav iespējams, vairāk palīdzēs, ka daudz un izmaksājot degunu citu 1GB vai saskaņotās 2GB būtu mazāk rentabla nekā liekot ka pret jauniem, mūsdienīgiem dizaina elementiem. Ja nauda ir mazāk bažas par laiku, es gribētu lai viss zaņķis un izmantot savu veco HDD, Opticals, un lietu. Acīmredzot vai nu tā, kā jūs varat pārnest grafikas karti un PSU, bet, ja tev budžets tikai kapitālremontu viss un nevēlaties, lai hook up PSU un grafikas karti un pārbaudes, nevis zināt, tas būs darbs pirmais iet tas būtu optimāls risinājums. Tādā gadījumā tā būtu jādarbojas jums ir ļoti maz. Es eju rediģēt / do jauns amats daļa atlasi mazliet, jābūt ar mani.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |