rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Kompatybilność karty graficznej

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 listopada 2008, 09:03
Członek grupy

Oh, dziękuję, nie wiedziałam, że.
Powodem, dla którego chcę aktualizacji, że istnieją gry, które nie działają na moim komputerze, a właściwie chciałem uaktualnić mój komputer tak, że mogłoby wykonywać pracę. Czy jest coś mogę zrobić, aby zachęcić ich do pracy poza moim upgrade karty graficznej i mój RAM (teraz mam 1gb).

Dzięki

jt80
Old 7 listopada 2008, 09:32
Grupa dawcy

to zależy, czy potrzebujesz lepszej karty gfx go nie ma niczego, co można zrobić, z wyjątkiem uzyskania nowej karty, to wszystko zależy od tego, co nie działa. Czy pojawi się komunikat o błędzie podczas próby gry, lub zainstalować?

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 8 listopada 2008, 11:12
Członek grupy

W dwóch gier komunikat o błędzie pojawiły się powiedzenie mojej karty graficznej nie jest wystarczająco dobre jeszcze mogę grać na najniższych ustawieniach. W jednej grze to wszystko idzie bitty i powolny i grafiki nie są duże, na wszystkich.

Dzięki

JT80
Old 8 listopada 2008, 17:06
Grupa dawcy

Czy nie brzmi jak nie ma niczego, co można zrobić, aby poprawić te grafiki bez zakupu nowej karty graficznej następnie.
Old 8 listopada 2008, 18:14
Grupa dawcy

W Athlon 64 3200 + jest jednym rdzeniu. W zależności od gry grasz, które mogą utrudniać wykonania. You're still going to get a impuls w większości zastosowań, ze względu na fakt, że gry nie są na ogół ograniczone procesora, ale jeśli grasz w niskiej rozdzielczości lub grasz niektórych z nich może być nieco rozczarowani.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 9 listopada 2008, 07:17
Członek grupy

Więc ja powiem pozwala uzyskać Corsair 450W PSU, GeForce 9600GT 512MB i 1GB RAM. Czy ten przyspieszenia gry i umożliwić mi grać na wysokich ustawieniach? Czy muszę kupić podwójnego lub zbyt procesor quad core? Jeśli to działa, jak długo będzie ten ostatni przed i musiałby aktualizacji ponownie, aby odtworzyć nowe gry? Także to czy bardziej warto czekać abit i sprzedasz mój stary komputer inorder kupić nowe lepsze specyfikacje?

Dzięki

JT80
Old 9 listopada 2008, 07:27
Członek grupy

Czego sugguest zrobić?

Dzięki
Old 9 listopada 2008, 15:30
Grupa dawcy

Możesz być zasadniczo kupno nowego komputera, jeżeli masz nowego procesora i płyty głównej wraz z resztą.

Karta graficzna będzie przeniesienie, RAM nie będzie - i pamięci RAM jest faktycznie droższy dla tych systemów starszych niż zakup nowych DDR2 RAM.

Pojawi się zwiększyć, więc polecam 9800GT i PSU teraz, ponieważ te mogą przeniesienia, a następnie zastąpienie reszty systemu później. Można ją sprzedać, ale nie jestem pewien, ile otrzymasz go.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 10 listopada 2008, 01:30
Członek grupy

ok, ale mój procesor spowalniają karty graficznej i przechowywać go z przyspieszenia mojej gry? Ponadto będzie aktualizacji barana także przyspieszenie tego procesu?

Dzięki

JT80
Old 10 listopada 2008, 03:07
Grupa dawcy

Być może, ale idea jest taka, jeśli nie można zapisać się kosztem pozostałych, a jeśli to nie możesz po prostu użyć stuff zakupu i pop w płytę główną, pamięci RAM, a procesor, i masz dobre .

You're uruchomiona godnej pojedynczego rdzenia procesora, chociaż i RAM będzie ból jest na niskim res, I think it's definitely worth the upgrade. Ogólnie rzecz biorąc, nie będzie jak najwięcej z karty tak jak w nowoczesnych procesora i pamięci RAM DDR2, ale dałoby to strzał.

Byłbym niechętne aktualizacji RAM DDR jak oryginał jest dość rzadkie i bardzo drogie w dzisiejszych czasach. Jeśli nie otrzymujesz odpowiednią wydajność z 1 GB i nowa karta to nie jest bardziej prawdopodobne, że znacznie przyczynią się i zwracając się do innego nosa 1GB lub 2GB dopasowane byłoby mniej efektywne pod względem kosztów niż wprowadzanie do nowych, nowoczesnych składników.

Jeśli pieniądze mniejszy problem niż w czasie, I'd obciążenie całego szulernia i używać starego HDD, opticals i przypadku. Oczywiście albo sposób można przeniesienia karty graficznej i PSU, ale jeśli mam budżetu tylko remont wszystkiego i nie chcesz podłączyć do PSU i karty graficznej i sprawdź, a nie wiedząc, będzie pracować nad pierwszy go, że byłoby optymalnym rozwiązaniem. W takim przypadku należy uruchomić można bardzo niewiele. I'm going to edit / zrób nową wiadomość w części wyboru w trochę ponoszą ze mną.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.