![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Oh, dziękuję, nie wiedziałam, że. Powodem, dla którego chcę aktualizacji, że istnieją gry, które nie działają na moim komputerze, a właściwie chciałem uaktualnić mój komputer tak, że mogłoby wykonywać pracę. Czy jest coś mogę zrobić, aby zachęcić ich do pracy poza moim upgrade karty graficznej i mój RAM (teraz mam 1gb). Dzięki jt80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to zależy, czy potrzebujesz lepszej karty gfx go nie ma niczego, co można zrobić, z wyjątkiem uzyskania nowej karty, to wszystko zależy od tego, co nie działa. Czy pojawi się komunikat o błędzie podczas próby gry, lub zainstalować?
| |||
| |||
| W dwóch gier komunikat o błędzie pojawiły się powiedzenie mojej karty graficznej nie jest wystarczająco dobre jeszcze mogę grać na najniższych ustawieniach. W jednej grze to wszystko idzie bitty i powolny i grafiki nie są duże, na wszystkich. Dzięki JT80 |
|
| |||
| |||
| Czy nie brzmi jak nie ma niczego, co można zrobić, aby poprawić te grafiki bez zakupu nowej karty graficznej następnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W Athlon 64 3200 + jest jednym rdzeniu. W zależności od gry grasz, które mogą utrudniać wykonania. You're still going to get a impuls w większości zastosowań, ze względu na fakt, że gry nie są na ogół ograniczone procesora, ale jeśli grasz w niskiej rozdzielczości lub grasz niektórych z nich może być nieco rozczarowani.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Więc ja powiem pozwala uzyskać Corsair 450W PSU, GeForce 9600GT 512MB i 1GB RAM. Czy ten przyspieszenia gry i umożliwić mi grać na wysokich ustawieniach? Czy muszę kupić podwójnego lub zbyt procesor quad core? Jeśli to działa, jak długo będzie ten ostatni przed i musiałby aktualizacji ponownie, aby odtworzyć nowe gry? Także to czy bardziej warto czekać abit i sprzedasz mój stary komputer inorder kupić nowe lepsze specyfikacje? Dzięki JT80 |
|
| |||
| |||
| Czego sugguest zrobić? Dzięki |
|
| |||
| |||
| Możesz być zasadniczo kupno nowego komputera, jeżeli masz nowego procesora i płyty głównej wraz z resztą. Karta graficzna będzie przeniesienie, RAM nie będzie - i pamięci RAM jest faktycznie droższy dla tych systemów starszych niż zakup nowych DDR2 RAM. Pojawi się zwiększyć, więc polecam 9800GT i PSU teraz, ponieważ te mogą przeniesienia, a następnie zastąpienie reszty systemu później. Można ją sprzedać, ale nie jestem pewien, ile otrzymasz go.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| ok, ale mój procesor spowalniają karty graficznej i przechowywać go z przyspieszenia mojej gry? Ponadto będzie aktualizacji barana także przyspieszenie tego procesu? Dzięki JT80 |
|
| |||
| |||
| Być może, ale idea jest taka, jeśli nie można zapisać się kosztem pozostałych, a jeśli to nie możesz po prostu użyć stuff zakupu i pop w płytę główną, pamięci RAM, a procesor, i masz dobre . You're uruchomiona godnej pojedynczego rdzenia procesora, chociaż i RAM będzie ból jest na niskim res, I think it's definitely worth the upgrade. Ogólnie rzecz biorąc, nie będzie jak najwięcej z karty tak jak w nowoczesnych procesora i pamięci RAM DDR2, ale dałoby to strzał. Byłbym niechętne aktualizacji RAM DDR jak oryginał jest dość rzadkie i bardzo drogie w dzisiejszych czasach. Jeśli nie otrzymujesz odpowiednią wydajność z 1 GB i nowa karta to nie jest bardziej prawdopodobne, że znacznie przyczynią się i zwracając się do innego nosa 1GB lub 2GB dopasowane byłoby mniej efektywne pod względem kosztów niż wprowadzanie do nowych, nowoczesnych składników. Jeśli pieniądze mniejszy problem niż w czasie, I'd obciążenie całego szulernia i używać starego HDD, opticals i przypadku. Oczywiście albo sposób można przeniesienia karty graficznej i PSU, ale jeśli mam budżetu tylko remont wszystkiego i nie chcesz podłączyć do PSU i karty graficznej i sprawdź, a nie wiedząc, będzie pracować nad pierwszy go, że byłoby optymalnym rozwiązaniem. W takim przypadku należy uruchomić można bardzo niewiele. I'm going to edit / zrób nową wiadomość w części wyboru w trochę ponoszą ze mną.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |