![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Oh, multumesc nu am ştiut asta.
Motivul de ce vreau să faceţi upgrade este că acolo sunt jocurile care nu funcţionează pe computerul meu în mod corect şi am vrut să faceţi upgrade meu calculator pentru ca acestea ar putea sa mearga. Este ceva ce pot face pentru a lua pe ei de a lucra in afara de upgrade-mi grafic carte şi mi RAM (1 GB am acum). Mulţumesc jt80 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
depinde, dacă aveţi nevoie de o mai bună gfx card pentru el, nu există nimic din ce se poate face, cu excepţia a lua un nou card, totul depinde de ceea ce nu e de lucru. Ai primi un mesaj de eroare când încercaţi să redaţi un joc, sau a instala?
|
|||
|
|||
|
În două jocuri un mesaj de eroare a venit spune-mi grafic carte nu este încă destul de bun i poate juca la cel mai mic setări. Într-un joc merge toate bitty şi lentă şi grafica nu sunt mari la toate.
Mulţumesc JT80 |
|
|
|||
|
|||
|
Nu suna ca este ceva pe care le puteţi face pentru a îmbunătăţi aceste grafice, fără să cumpere o nouă placă grafică apoi.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
De Athlon 64 3200 + este un singur nucleu. În funcţie de ce ai jucat jocuri, care ar putea împiedica de performanţă. Sunteţi încă mergi la a lua un impuls în cele mai multe aplicaţii, datorită faptului că în general nu sunt jocuri CPU limitate, dar daca te joci la rezoluţie mică sau te joci anumite cei care ai putea fi un pic dezamăgit.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Deci, haideţi să spun că am fost de a obtine pirat 450W PSU, de GeForce 9600GT 512MB si 1GB RAM. Ar accelera acest joc joc de mine şi pentru a permite să joace pe mare setările? Sau am să cumpăr un quad core sau dual procesor prea? Dacă asta funcţionează cât de mult ar fi ultima, înainte de această i-ar fi de a actualiza din nou, pentru a juca jocuri noi? De asemenea, ar fi mai util să aşteptăm şi să-mi vând abit computerul vechi inorder de a cumpăra una nouă, cu mai bine specs?
Mulţumesc JT80 |
|
|
|||
|
|||
|
Ce vrei sa sugguest sa fac?
Mulţumesc |
|
|
|||
|
|||
|
Tu în esenţă, ar fi cumpărarea unui nou PC-ul, dacă ai un nou procesor şi placa de bază, împreună cu restul.
Grafica carte va reporta, memoria RAM nu vor - şi de RAM este, de fapt, mai scumpe pentru aceste sisteme mai vechi decât cumpărarea de noi DDR2 RAM. Veţi primi un impuls, asa ca am recomanda un 9800GT şi PSU acum, pentru că aceste poate transporta peste, apoi restul de înlocuire a sistemului de mai târziu. Alternativ, aţi putea să-l vândă, dar nu sunt sigur cât de mult veţi obţine pentru el.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
|
|
|
|||
|
|||
|
ok, dar mi-ar procesor lent pe placă grafică şi păstraţi-l de la accelerarea procesului de gameplay-mea? De asemenea, ar actualizarea RAM de asemenea, viteza?
Mulţumesc JT80 |
|
|
|||
|
|||
|
Poate, dar ideea este, dacă nu te salvezi pe cheltuiala de odihnă, precum şi în cazul în care nu aveţi posibilitatea să utilizaţi doar lucruri aţi cumpărat, şi pop într-o placa de bază, memoria RAM şi un procesor, si tu esti bine .
Esti rulează un decente singur procesor de bază, chiar dacă acesta şi RAM va fi rău de tine la res mici, cred că este cu siguranţă în valoare de upgrade. În general nu veti primi la fel de mult de pe card pe care l-aţi cu un procesor modern şi DDR2 RAM, dar mi-ar da o sansa. Mi-ar fi ezită să faceţi upgrade de RAM DDR original ca este destul de rare si destul de scump in ziua de azi. Dacă nu sunt adecvate obţinerea de performanţă cu 1GB şi o nouă carte de atunci este probabil ca nici nu mai vor ajuta prea mult şi de plată în nas pentru un alt 1GB sau 2GB potrivit ar fi mai puţin eficientă decât costul că punerea faţă de noi, moderne componente. Dacă este mai mică de bani, un motiv de îngrijorare mult timp, am dori, pentru întreaga shebang şi de a folosi vechea HDD, opticals, şi caz. În mod evident, nici modul în care poate să-şi desfăşoare pe placă grafică şi PSU, dar dacă v-aţi luat de la buget doar o reparaţie în toată treaba asta şi nu vreau să cârlig până la PSU şi placă grafică şi de test, mai degrabă decât ştiind că vom lucra la prima merg, care ar fi soluţia optimă. În acest caz, ar trebui să ruleze tine foarte putin. Mã duc pentru a edita / faci un nou post de selecţii în parte un pic, să poarte cu mine.
|