![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vďaka som nevedel, že. Dôvod, prečo chcem upgrade je v tom, že existujú hry, ktoré nie sú v práci na svojom počítači správne a chcel som upgradovať svoje počítače tak, aby mohol fungovať. Existuje niečo môžem urobiť, aby sa na prácu naviac upgradovať svoje grafické karty a moje ram (1gb som teraz). Vďaka jt80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| záleží, či potrebujete lepšie GFX kartu za to, že nie je všetko, čo možno urobiť, okrem dostanete novú kartu, to všetko záleží, čo nefunguje. Dostávate sa chybové hlásenie, keď sa pokúsite hrať hru, alebo nainštalovať?
| |||
| |||
| Vo dvoch hrách sa chybové správa prišla hovorí moja grafická karta nie je dosť dobré aj napriek tomu môžete hrať na najnižšej nastavenia. V jednej hre to ide všetky útržkovitý a pomalé a grafiky nie sú veliké vôbec. Vďaka JT80 |
|
| |||
| |||
| Neznie, ako by sa nič, čo môžeme urobiť pre zlepšenie týchto grafických bez kúpu novej grafickej karty potom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na Athlon 64 3200 + je jediné jadro. V závislosti na tom, čo budete hrať hry, ktoré by mohli brániť výkonu. Vy ste ešte získať podporu vo väčšine aplikácií so zreteľom na skutočnosť, že hry nie sú vo všeobecnosti CPU obmedzená, ale ak budete hrať v nízkom rozlíšení, alebo si hrať niektoré z nich, môžete byť trochu sklamaní.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Takže nechá povedať aj sa dostať Corsair 450W PSU, že GeForce 9600GT 512MB a 1GB RAM. By to urýchlilo hry a umožní mi hrať na vysokej nastavenia? Alebo budem musieť kúpiť dvojaký alebo štyroch-jádrových procesorov taky? Ak to funguje, ako dlho by to trvať, ako budem musieť upgradovať znova hrať nové hry? Tiež by sa malo viac oplatí počkať abit a predávať môj starý počítač inorder kúpiť novú s lepšími parametrami? Vďaka JT80 |
|
| |||
| |||
| Čo si sugguest budem robiť? Vďaka |
|
| |||
| |||
| Ty by v zásade kúpe nového počítača, ak ste dostal nový procesor a základná doska spolu so zvyškom. Táto grafická karta bude mať viac, RAM nebude - a RAM je vlastne drahší, pre tieto staršie systémy, ako nákup novej DDR2 RAM. Budete mať podporu, tak som odporučiť 9800GT a PSU hneď, pretože tie môžu preniesť, a potom nahrádza zvyšok systému neskôr. Prípadne by ste mohli predať, ale já nejsem jistý, koľko dostanete za to.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| ok, ale môj procesor spomalí grafickú kartu a priebežne ju z urýchlenie moje hry? Tiež by sa aktualizuje ram aj urýchli? Vďaka JT80 |
|
| |||
| |||
| Možno, ale myšlienka je v prípade, že nie je uąetríte sami na úkor iných, a ak sa to stačí použiť vďaka vám kúpila a pop v základná doska, RAM a CPU, a máte dobré . Máte slušný jediný procesor, aj keď aj RAM bude bolí vás za nízke res, myslím, že je to rozhodne stojí za upgrade. Všeobecne možno povedať, nebudete mať tak z karty, ak by ste s moderným procesora a DDR2 pamäte, ale já bych mu šancu. Bol by som váhala s upgrade RAM DDR ako originál je pomerne zriedkavé a dnes dost drahé. Nejste-li získať adekvátny výkon s 1GB a nové karty potom nie je pravdepodobné, viac pomôže, že moc a vyplatením nosa pre iného 1GB alebo 2GB spárovaných by byť menej efektívne, ako náklady na uvedenie novej, modernej komponenty. Ak peniaze menšie obavy ako čas, já bych objednať celý shebang a používať svoje staré HDD, opticals a prípad. Zjavne buď spôsobom môžete prenášať na grafickej karte a PSU, ale ak máte rozpočtu len prepracovať celú vec a nechcú pripojiť k PSU a grafické karty a test, skôr ako s vedomím, že budeme pracovať na Prvé ísť, že by bolo optimálne riešenie. V takom prípade by vám beží veľmi málo. Jedu na editovať / urobiť nový príspevok na časti výbery v trochu, nesú so sebou.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako môžem použiť grafické karty je Ram? | Drzá | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12.září 2009 03:16 |
| Potreba novej grafickej karty | Black Magic | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. januára 2008 13:28 |
| Pomôžte mi kúpiť nové grafické karty | bliz | Graphics Cards & Monitory | 33 | 27. novembra 2007 19:15 |
| Ktoré grafické karty ku kúpe? | hartleyb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. november 2007 16:40 |
| Thread Tools | |
| |