![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ох, хвала нисам знала то. Разлог зашто желите надоградити је да постоје игре које не раде исправно на мој рачунар и ЈА оскудица за модернизирати на мој рачунар, тако да би могли да раде. Има ли било што могу да урадим да их да раде осим надоградње моје графичке картице и мој рам (имам 1ГБ сада). Хвала јт80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи, ако је потребно боље гфкс картицу за њега, нема ништа што се може учинити, осим ако добијете нову картицу, то све зависи шта није у функцији. Да ли сте добили поруку о грешци када покушате играти игру, или инсталирати?
| |||
| |||
| У две утакмице поруку о грешци казивање дошао мој графичких картица није довољно добар али ја могу играти и на најмањим подешавањима. У једној игри иде све битты и споро и графика нису велики уопште. Хвала ЈТ80 |
|
| |||
| |||
| Не звук сличан постоји ништа што ти можеш учинити како би побољшали графику оне без купујете нова графичка картица онда. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе Атхлон 64 3200 + је једној језгри. Зависно о томе што вам играју игре, који би могли ометати успешност. Ти си још увек лијегање добити погурати у већини апликација због чињенице да игре уопште нису ЦПУ ограничен, али ако играте на ниске резолуције или ако играте одређених оне, можда ће бити мало разочаран.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тако ми је рећи вам омогућава да добијете гусар 450У псу, за ГеФорце 9600ГТ 512МБ и 1ГБ РАМ-а. Да ли би то убрзати игру одиграју и омогућили ми да играју на високом подешавања? Или ћу морати купити дуал или Куад цоре процесор превише? Ако то ради како би дуго пре него што сам ово задње ће морати модернизирати опет играти нове игре? Такође би га се више исплати чекати абит и продати свој стари компјутер инордер купити нови са бољом наочаре? Хвала ЈТ80 |
|
| |||
| |||
| Шта да ли ви суггуест учинити? Хвала |
|
| |||
| |||
| Ти би у основи бити купујете ново рачунар, ако је добио нови ЦПУ и матичне плоче, уз остало. У графичком картицом ће носити преко, РАМ неће - и РАМ је заправо скупље за ове старије системе него куповина нових ДДР2 РАМ-а. Те воља добити један појачати, па ми препоручити 9800ГТ и псу сада, јер се могу пренети, а потом замени остатак система касније. Алтернативно, можете га продати, али нисам сигуран колико ћете добити за њега.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| ок, али би мој процесор успорити графичком картицом и чувајте га од убрзавање мој гамеплаы? Такође би исправци овна такође га убрзати? Хвала ЈТ80 |
|
| |||
| |||
| Можда, али идеја је, ако не ви сте сами костим за остало, а ако га не можете користити ствари сте купили, и поп у матичну плочу, РАМ и ЦПУ, а ти си добра . Ыоу'ре приказују пристојан сингле цоре процесор, чак и ако га и РАМ-а бит ће вам рањавање на ниским рес, мислим да је дефинитивно вриједна надоградње. Уопштено говорећи, нећете добити онолико из картице као што бисте са модерном процесора и ДДР2 РАМ-а, али ја би омогућила метак. Ја бих био неодлучан за надоградњу РАМ као оригинални ДДР је прилично ретке и прилично скупе данашњице. Ако се не добија адекватну успешност са 1ГБ и нову картицу онда није вероватно више ће помоћи да се много и исплате нос за други 1ГБ или 2ГБ погађањем би бити мањи од трошкова ефикасна стављањем да према новим, модерним компонентама. Ако новац је мање од времена забринутост, Хтео би цела ствар и да користи свој стари ХДД, оптицалс и случају. Очито, било начин можете носити преко графичке картице и псу, али ако сте добили буџет на само прегледати целу ствар и не желе спојити на псу и графичком картицом и тестирање пре него знајући да ће радити на први ићи да би се оптимално решење. У том случају би требало покренути ли врло мало. Идем на едит / направити нови пост у делу одабира у мало, носе са мном.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како се користи графичка картица као РАМ? | Месинга | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 12. Јул 2009 03:16 |
| Требате нову графичку картицу | Блацк Магиц | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 2 јануар 2008 13:28 |
| Помозите ми да купите нову Графичка картица | близу | Грапхицс Цардс & Мониторс | 33 | 27 новембар 2007 19:15 |
| Коју графичку картицу купити? | хартлеыб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 7 новембар 2007 16:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |