![]() |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler bunu bilmiyordum. Bu yüzden ben yükseltmek istiyoruz bu benim bilgisayarda düzgün çalışması yoktur ve onlar da işe yarayabilir benim bilgisayar yükseltmek isteyen oyunlar var. Orda yanında ve RAM (benim grafik kartı yükseltme çalışması için onları almak için yapabileceğiniz bir şey var mı 1GB var artık). Teşekkürler jt80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer daha iyi bir Gfx kartı gerekiyor, bağlıdır, bu durum dışında yapılabilecek bir şey, yeni bir kart almak değil, her ne iş değildir bağlıdır. Bir hata mesajı alır mıyım zaman oyun veya yüklemek oynamayı deneyin?
| |||
| |||
| Iki oyun olarak bir hata mesajı kadar benim grafik kartı yeterli ama ben en düşük ayarları oynayabilirsiniz iyi değil söyleyerek geldi. Tüm bitty ve yavaş ve grafikler hiç iyi değil giden bir oyunda. Teşekkürler JT80 |
|
| |||
| |||
| Gibi bir şey o grafik artırmak için yapabileceğiniz yeni bir grafik kartı satın almadan ses yok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu Athlon 64 3200 + tek çekirdekli bir. Oyun oynamaya ne bağlı olarak, bu performans engel olabilir. Hala çok uygulama olduğu oyunlar genellikle CPU sınırlı olması nedeniyle üzerinde bir artış elde etmek için, ama olacak eğer düşük çözünürlükte oynamak veya belli olan oyun, olabileceğini küçük bir hayal kırıklığı.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben de korsan 450W PSU almak için söylediler sağlar, bir GeForce 9600GT 512MB ve 1GB RAM. Misiniz oyun bu yaz yüksek hız ve ayarları ile oynamak sağlar? Veya i de çift veya dört çekirdekli işlemci almak zorunda mı? Bu çalışmalar ne kadar bu son önce yeni oyunlar oynamak için yükseltme olurdu ki? Ayrıca daha Abit bekleyin ve daha iyi özellikleri ile yeni bir tane satın almak için eski bilgisayar inorder satmak değerli olabilir ki? Teşekkürler JT80 |
|
| |||
| |||
| Ne sugguest yapabilirim? Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Eğer geri kalanı ile birlikte yeni bir CPU ve anakart var aslında yeni bir bilgisayar satın almak olacaktır. Grafik kartı, RAM - ve RAM aslında daha yeni DDR2 RAM satın daha bu eski sistemler için pahalı won't üzerinde taşıyacaktır. Çünkü bunlar üzerinde yapabilirsiniz Sen, ben bir 9800GT ve PSU şimdi tavsiye, ve artış olacaktır sonra sistemin geri kalanı yerine. Alternatif olarak, onu satmak olabilir, ama ne kadar bunun için alırsınız emin değilim.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| tamam, ama benim işlemci grafik kartı yavaşlatacak ve benim Oyun hızlandırma da mı? Yine de hızlı RAM güncelleştirmekte ki? Teşekkürler JT80 |
|
| |||
| |||
| Eğer sizin geri kalanı pahasına kaydetmek değil belki, ama bu fikri ve bu sadece size, aldım ve pop bir anakart, RAM ve CPU, ve iyi olduğunuz şeyler kullanabilirsiniz yapar . Bunlar olmasına rağmen, ve RAM az şey size zarar olacak bir tek çekirdekli işlemci çalıştırıyorsanız, ben kesinlikle yükseltme değer olduğunu düşünüyorum. Genel olarak sizin kadar çıkışı olarak kartın modern bir işlemci ve DDR2 RAM olacak edilmeyen, ama bir şey verecek. Doğal DDR hoş ve güzel günümüzde pahalı nadir I RAM yükseltmek için tereddüt olacaktır. Eğer 1GB ve değil büyük olasılıkla bir daha bu kadar ve başka bir 1GB için burun dışında ödeme veya 2GB eşlemeli az maliyeti yönünde yeni, modern parçaları koyarak daha verimli olacaktır yardımcı olacak bir yeni kart ile daha sonra yeterli performans elde değildir. Eğer karşılığı kez daha endişe az ben hepsi sipariş ediyorum ve eski HDD, opticals ve durumda kullanın. Bir grafik kartı ve PSU üzerinden yapabilirsiniz Açıkçası her iki yöntem, ancak sadece ve tüm şey elden için PSU ve grafik kartı ve test yerine üzerinde bilmeden iş olacak kadar kanca istemiyorum bütçe var ilk ve en iyi çözüm olacağını gidin. Bu durumda çok az çalışır. Ben düzenlemek olacak / benimle biraz bir parçası seçimler yeni bir mesaj taşıyan yapmak.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |