менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Графічна карта сумісності

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 листопада 2008, 09:03
Член групи

Default Графічна карта сумісності

Ой, спасибо я не знаю.
Причина, чому я хочу оновити, що є ігри, які не працюють на моєму комп'ютері правильно і я хотів оновити мій комп'ютер, щоб вони могли працювати. Чи є що я можу зробити, щоб змусити їх працювати, крім обновити відеокарту і моїй пам'яті (я 1gb зараз).

Спасибо

jt80
Old 7 листопада 2008, 09:32
Донор групи

вона залежить, якщо вам потрібна краща GFX карта для нього немає нічого, що можна зробити, крім здобуття нових карт, все залежить від того, не працює. Ви отримаєте повідомлення про помилку при спробі зіграти в гру або встановити?

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 8 листопада 2008, 11:12
Член групи

У двох іграх повідомлення про помилку підійшов говорили мої графічні карти не достатньо хороший ще я можу грати на низьких налаштуваннях. В одній грі він йде всього безсистемний і повільно, і графіка не більше за всіх.

Спасибо

JT80
Old 8 листопада 2008, 17:06
Донор групи

Чи не схоже, є все, що можна зробити, щоб поліпшити ці графіки без придбання нової відеокарти тоді.
Old 8 листопада 2008, 18:14
Донор групи

Athlon 64 3200 + є одним ядром. Залежно від того, що ігри ви граєте, які могли б перешкодити виконанню. Ви ще збираєтесь отримати імпульс у більшості програм у зв'язку з тим, що ігри, як правило, не процесор обмежений, але якщо ви граєте на низькому дозволі або відтворення деяких з них, може бути трохи розчаровані.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 9 листопада 2008, 07:17
Член групи

Так що давайте говорити мені довелося одержати Corsair 450W PSU, GeForce 9600GT 512MB і 1GB RAM. Хіба це прискорити гру і дозволить мені грати на високих настройках? Або я повинен купити подвійною чи четирех'ядерних процесорів теж? Якщо це спрацює, як довго це буде останній, перш ніж я б знову перейти на нові ігри грати? Крім того, було б більш доцільно почекати ABIT і продати старий комп'ютер симетричного купити нову з кращою специфікації?

Спасибо

JT80
Old 9 листопада 2008, 07:27
Член групи

Що ви sugguest мені робити?

Спасибо
Old 9 листопада 2008, 15:30
Донор групи

Ви по суті буде купівля нового комп'ютера, якщо ви отримали новий процесор і материнську плату разом з іншими.

Відеокарта буде переносити, ОЗУ не будуть - і пам'яті насправді дорожче на цих старих системах, ніж покупка нової оперативної пам'яті DDR2.

Ви отримаєте імпульс, тому я рекомендую 9800GT і БП зараз, тому що ті можуть перенести, а потім замінити всі інші компоненти пізніше. Крім того, можна продавати, але я не знаю, скільки ви отримуєте за це.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 10 листопада 2008, 01:30
Член групи

Добре, але буде мій процесор сповільнити графічної карти і зберегти його від прискорення мої ігри? Крім того, оновлення буде RAM також прискорити його?

Спасибо

JT80
Old 10 листопада 2008, 03:07
Донор групи

Можливо, але ця ідея, якщо вона не Ви зможете заощадити за рахунок всіх інших, і якщо це можна просто використовувати речі ви купили, і поп в материнській платі, пам'яті і процесора, і ви гарні .

Ви працюєте гідного одного процесорного ядра, хоча він і баран буде заподіює вам біль при низькому дозволі, я думаю, що це, безумовно, варто оновлення. Взагалі кажучи, Ви не отримаєте стільки з карти як за допомогою сучасних процесорів і пам'яті DDR2, але я хотів би дати йому зйомку.

Я б з небажанням додаткових модулів оперативної пам'яті в якості початкового РДР є досить рідкісним і дуже дорогі наші дні. Якщо ви не отримуєте достатню продуктивність з 1ГБ і нові карти, то він не може більше допоможе, що багато чого і виплаті носити ще 1 Гб або відповідністю 2GB буде менш економічним, ніж покласти, що на нові, сучасні компоненти.

Якщо гроші менше занепокоєння, ніж час, я б замовити цілий притон і використовувати ваш старий жорсткий диск, opticals, а справи. Очевидно, в будь-якому випадку ви можете перенести відеокарта і блок живлення, але якщо у вас є бюджет на капітальний ремонт тільки все це і не хочемо, щоб підключити блок живлення і відеокарта і випробувань, а не знаючи, буде працювати на Відразу першим, що було б оптимальним рішенням. У цьому випадку він повинен працювати вас дуже мало. Я буду ред / зробити нову посаду вибір в частині небагато, потерпіть.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як я можу використовувати Графічні карти як Рам? Brazen Графічні карти & Монітори 4 12 вересня 2009 03:16
Потрібна нова графічна карта Чорна магія Графічні карти & Монітори 2 2 січня 2008 13:28
Допоможіть мені купити нові графічні карти поблизу Графічні карти & Монітори 33 27 листопада 2007 19:15
Яку відеокарту купити? hartleyb Графічні карти & Монітори 1 7 листопада 2007 16:40
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.