![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ой, спасибо я не знаю. Причина, чому я хочу оновити, що є ігри, які не працюють на моєму комп'ютері правильно і я хотів оновити мій комп'ютер, щоб вони могли працювати. Чи є що я можу зробити, щоб змусити їх працювати, крім обновити відеокарту і моїй пам'яті (я 1gb зараз). Спасибо jt80 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| вона залежить, якщо вам потрібна краща GFX карта для нього немає нічого, що можна зробити, крім здобуття нових карт, все залежить від того, не працює. Ви отримаєте повідомлення про помилку при спробі зіграти в гру або встановити?
| |||
| |||
| У двох іграх повідомлення про помилку підійшов говорили мої графічні карти не достатньо хороший ще я можу грати на низьких налаштуваннях. В одній грі він йде всього безсистемний і повільно, і графіка не більше за всіх. Спасибо JT80 |
|
| |||
| |||
| Чи не схоже, є все, що можна зробити, щоб поліпшити ці графіки без придбання нової відеокарти тоді. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon 64 3200 + є одним ядром. Залежно від того, що ігри ви граєте, які могли б перешкодити виконанню. Ви ще збираєтесь отримати імпульс у більшості програм у зв'язку з тим, що ігри, як правило, не процесор обмежений, але якщо ви граєте на низькому дозволі або відтворення деяких з них, може бути трохи розчаровані.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Так що давайте говорити мені довелося одержати Corsair 450W PSU, GeForce 9600GT 512MB і 1GB RAM. Хіба це прискорити гру і дозволить мені грати на високих настройках? Або я повинен купити подвійною чи четирех'ядерних процесорів теж? Якщо це спрацює, як довго це буде останній, перш ніж я б знову перейти на нові ігри грати? Крім того, було б більш доцільно почекати ABIT і продати старий комп'ютер симетричного купити нову з кращою специфікації? Спасибо JT80 |
|
| |||
| |||
| Що ви sugguest мені робити? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Ви по суті буде купівля нового комп'ютера, якщо ви отримали новий процесор і материнську плату разом з іншими. Відеокарта буде переносити, ОЗУ не будуть - і пам'яті насправді дорожче на цих старих системах, ніж покупка нової оперативної пам'яті DDR2. Ви отримаєте імпульс, тому я рекомендую 9800GT і БП зараз, тому що ті можуть перенести, а потім замінити всі інші компоненти пізніше. Крім того, можна продавати, але я не знаю, скільки ви отримуєте за це.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Добре, але буде мій процесор сповільнити графічної карти і зберегти його від прискорення мої ігри? Крім того, оновлення буде RAM також прискорити його? Спасибо JT80 |
|
| |||
| |||
| Можливо, але ця ідея, якщо вона не Ви зможете заощадити за рахунок всіх інших, і якщо це можна просто використовувати речі ви купили, і поп в материнській платі, пам'яті і процесора, і ви гарні . Ви працюєте гідного одного процесорного ядра, хоча він і баран буде заподіює вам біль при низькому дозволі, я думаю, що це, безумовно, варто оновлення. Взагалі кажучи, Ви не отримаєте стільки з карти як за допомогою сучасних процесорів і пам'яті DDR2, але я хотів би дати йому зйомку. Я б з небажанням додаткових модулів оперативної пам'яті в якості початкового РДР є досить рідкісним і дуже дорогі наші дні. Якщо ви не отримуєте достатню продуктивність з 1ГБ і нові карти, то він не може більше допоможе, що багато чого і виплаті носити ще 1 Гб або відповідністю 2GB буде менш економічним, ніж покласти, що на нові, сучасні компоненти. Якщо гроші менше занепокоєння, ніж час, я б замовити цілий притон і використовувати ваш старий жорсткий диск, opticals, а справи. Очевидно, в будь-якому випадку ви можете перенести відеокарта і блок живлення, але якщо у вас є бюджет на капітальний ремонт тільки все це і не хочемо, щоб підключити блок живлення і відеокарта і випробувань, а не знаючи, буде працювати на Відразу першим, що було б оптимальним рішенням. У цьому випадку він повинен працювати вас дуже мало. Я буду ред / зробити нову посаду вибір в частині небагато, потерпіть.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як я можу використовувати Графічні карти як Рам? | Brazen | Графічні карти & Монітори | 4 | 12 вересня 2009 03:16 |
| Потрібна нова графічна карта | Чорна магія | Графічні карти & Монітори | 2 | 2 січня 2008 13:28 |
| Допоможіть мені купити нові графічні карти | поблизу | Графічні карти & Монітори | 33 | 27 листопада 2007 19:15 |
| Яку відеокарту купити? | hartleyb | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 листопада 2007 16:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |