![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте приятели, I'am момента търсим видео карта PCI-E за игри, ами, аз мислех за EVGA 9600GT или ATI Radeon HD4830. Моят бюджет е 100-150USD, каква добра карта ще ви препоръчваме ме да отида на тази цена? Моят компютър резолюция 1440x900. Благодаря предварително |
|
| |||
| |||
| имаш много да избирате! Айв имам XFX 8800GS, а не да се скъпи, но със сигурност много способни, Im сигурен въглерода ще имат по-добра препоръка от мен все пак! uve, ако не сте, погледнете тази лепкава ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 е най-добрият бюджет карти там.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря много, аз имам на 4830 |
|
| |||
| |||
| Всяка нова технология карти от NVidia е страхотно! NVidia е винаги 100% в началото на най-новите и голямо основание нарушаване графични технологии. Аз благоволението им върху ATI карти всеки ден. Изглежда, най-малко в миналото, че ATI винаги направи копие котешка версия на NVidia карти. Същият принцип, AMD копиране Intel чипове. |
|
| |||
| |||
| Вие сте абсолютно никаква представа за какво се говори. Поздравления.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз ще взема най-лесният една до правилния ви; AMD не копие Intel чипове. AMD е първата до 1 GHz. AMD са първите реални Dual и Quad ядрото чипове (Когато казвам истински, имам предвид не само множество чипове на едно умре) AMD е отишло своя път от началото, а ти, приятелю, са погрешни. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|