![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, I'am αναζητούν αυτή τη στιγμή μια κάρτα οθόνης PCI-E για gaming, καλά, εγώ σκεφτόταν για την ΕΒΓΑ 9600GT ή ATI Radeon HD4830. My προϋπολογισμού 100-150USD, τι καλή κάρτα θα σας συστήσει μου για να πάρετε από αυτό το τίμημα; Ψήφισμα του υπολογιστή μου είναι 1440x900. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| έχετε πολλά να επιλέξουν από! IVE έχεις XFX 8800GS, για να μην ακριβό, αλλά σίγουρα πολύ ικανά, im βέβαιος άνθρακα θα έχουμε μια καλύτερη σύσταση από ό, τι και αν μου!! uve αν δεν έχουν ήδη, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το sticky ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 είναι ο καλύτερος προϋπολογισμός κάρτα εκεί έξω.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ, έχω το 4830 |
|
| |||
| |||
| Κάθε νέα τεχνολογία κάρτα από Nvidia είναι μεγάλη! Nvidia είναι πάντα 100% πάνω από την τελευταία και μεγαλύτερη έδαφος σπάσιμο γραφικών τεχνολογίες. I favor τους πάνω σε ATI κάρτα κάθε μέρα. Φαίνεται, τουλάχιστον κατά το παρελθόν ότι ATI πάντα ένα αντίγραφο γάτα έκδοση της Nvidia κάρτες. Η ίδια αρχή όπως η AMD αντιγραφή τσιπ της Intel. |
|
| |||
| |||
| Εσείς δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα τι είστε μιλάμε. Συγχαρητήρια.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα πάρω το πιο εύκολο για μία σωστή για σας? AMD δεν αντιγράφου τσιπ της Intel. AMD ήταν η πρώτη στο 1 GHz. AMD είχε την πρώτη πραγματική Dual Quad και βασικές μάρκες (Όταν λέω πραγματικά, δεν εννοώ μόνο πολλαπλών τσιπ σε ένα μόνο die) AMD έχει περάσει το δικό της τρόπο από την αρχή, αλλά και εσείς, ο φίλος μου, είναι λάθος. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα γραφικών Όπως Ram? | Ορειχάλκινος | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 12 Σεπτέμβρη 2009 03:16 |
| Ανάγκη νέα κάρτα γραφικών | Black Magic | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 2η Ιαν 2008 13:28 |
| Βοηθήστε με να αγοράσουν μια νέα κάρτα γραφικών | bliz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 33 | 27 Νοε 2007 19:15 |
| Ποια κάρτα γραφικών να αγοράσω; | hartleyb | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 7 Νοε 2007 16:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |