![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poštovani roditelji, I'am trenutno u potrazi za grafičku karticu PCI-E za gaming, dobro sam je razmišljanje o EVGA 9600GT ili ati Radeon HD4830. Moj proračun 100-150USD, što dobra kartica će vam preporučiti me da se od ove cijene? Moj PC je rezoluciju 1440x900. Hvala unaprijed |
|
| |||
| |||
| Imate puno birati između! Ive je dobio XFX 8800GS, a ne na skuplje, ali svakako prilično sposobne, im siguran ugljika će imati bolju preporuku od mene ipak! uve ako niste, pogledajte ovaj priljepljiv ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 je najbolji proračuna karticu vani.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Puno hvala, JA je dobio 4830 |
|
| |||
| |||
| Bilo koja nova tehnologija koju karticu Nvidia je velik! Nvidia je uvijek 100% na vrhu najnovije i najveće zemaljska razbijanje grafičkih tehnologija. JA korist njima preko ATI karticu bilo koji dan. Čini se, barem u prošlosti, da se uvijek ATI je napravio copy cat verziju Nvidia kartice. Isti princip kao i kopiranjem Intel AMD čipovima. |
|
| |||
| |||
| Imate apsolutno nijedan ideja što vam pričaju. Čestitam.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
Uzet ću najlakši jedan ispravan vas; AMD ne kopirajte Intel chips. AMD je bio prvi do 1 GHz. AMD je imao prvi pravi Dual i Quad core chips (Kada kažem pravi, mislim višestrukog čipovima, ne samo na jednom umrijeti) AMD je prešao svoj način, od samog početka, i ti, moj prijatelju, je krivo. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako koristiti grafičku karticu Kao Ram? | Brazen | Graphics Cards & Monitors | 4 | 12 rujan 2009 03:16 |
| Trebate novu grafičku karticu | Black Magic | Graphics Cards & Monitors | 2 | 2. siječanj 2008 13:28 |
| Pomozite mi da kupite novu Grafička kartica | bliz | Graphics Cards & Monitors | 33 | 27. studeni 2007 19:15 |
| Koju grafičku karticu kupiti? | hartleyb | Graphics Cards & Monitors | 1 | 7. studeni 2007 16:40 |
| Thread Tools | |
| |