![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello emberek, I'am jelenleg egy videókártya PCI-E szerencsejáték, nos, Arra gondoltam, az EVGA 9600GT vagy Ati Radeon HD4830. Saját költségvetése 100-150USD, milyen jó kártyát fogja ajánlani én kapott ez az ár? My PC felbontás 1440x900. Köszi előre |
|
| |||
| |||
| van egy csomó közül választhat! ive kapott egy XFX 8800GS, nem drága, de nagyon alkalmas, im biztos szén lesz jobb, mint én, hogy az ajánlást! uve ha még nem, nézd meg ezt a ragadós ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 a legjobb költségvetés kártya odakint.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Köszi szépen, megvan a 4830 |
|
| |||
| |||
| Minden új technológia kártyát Nvidia is great! Nvidia mindig 100%-on felül a legújabb és legnagyobb földi breaking grafikus technológiákat. I favor őket egy ATI kártya bármely napján. Úgy tűnik, legalábbis a múltban, hogy az ATI mindig egy-egy példányát a macska változata Nvidia kártyák. Ugyanez az elv, mint az AMD másolás Intel chipset. |
|
| |||
| |||
| Már semmi ötletem, mirõl beszél. Gratulálunk.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Kiveszem a legkönnyebb egy helyes Önnek; AMD nem másolja az Intel chipek. Az AMD volt az első, 1 GHz. Az AMD volt az első igazi Dual és Quad core chips (Amikor azt mondom, igazi, mármint nem csak a több zseton, egy meghal) AMD ment a maga útján a kezdetektől fogva, és te, barátom, nem rossz. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|