![]() |
|
| |||
| |||
| שלום חברים, I'am כרגע מחפש כרטיס וידאו PCI-E עבור המשחק, ובכן, אני חשבתי על EVGA 9600GT או ATI RADEON HD4830. התקציב שלי הוא 100-150USD, מה יהיה טוב כרטיס אתה ממליץ לי לרדת מן המחיר? המחשב שלי הוא ברזולוציה 1440x900. תודה מראש |
|
| |||
| |||
| יש לך הרבה לבחירה! ive יש XFX 8800GS, לא יקר, אבל בהחלט מסוגל יפה, פחמן IM בטוח יהיה יותר טוב ממני למרות המלצה! uve אם לא כבר, תסתכל על זה דביק ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 הטוב ביותר של התקציב כרטיס בחוץ.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה רבה, יש לי את 4830 |
|
| |||
| |||
| כל טכנולוגיה חדשה של Nvidia הוא כרטיס מעולה! Nvidia היא תמיד 100% על גבי את המידע העדכני ביותר ואת האדמה הגדול ביותר שנתגלה טכנולוגיות גרפיות. אני בעד אותם מעל ATI כרטיס כל יום. נראה, לפחות בעבר כי ATI תמיד עשה עותק של Nvidia גרסה החתול כרטיסים. אותו עיקרון כמו AMD אינטל העתקה נשבר. |
|
| |||
| |||
| יש לך שום מושג על מה אתה מדבר. מזל טוב.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני אקח את אחד הקלה לתקן אותך; אין להעתיק AMD אינטל נשבר. AMD הייתה הראשונה 1 GHz. AMD היה הראשון האמיתי Dual Quad הליבה ואת הצ 'יפס (כשאני אומר אמיתי, אני מתכוון, לא רק על מספר רב של צ' יפס אחת למות) AMD יש הלך בדרך משלו מההתחלה, ואתה, חבר שלי, הם טועים. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד אני משתמש כרטיס המסך כמו רם? | הפליז | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 12 ספטמבר 2009 03:16 |
| צריך כרטיס מסך חדש | הקסם השחור | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 2nd ינואר 2008 13:28 |
| עזרו לי לקנות כרטיס מסך חדש | bliz | כרטיסי מסך & Monitors | 33 | -27 נובמבר 2007 19:15 |
| איזה כרטיס מסך כדי לקנות? | hartleyb | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 7 נובמבר 2007 16:40 |
| שרשרת כלים | |
| |