![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello folks, I'am metu ieškome video korta PCI-E žaidimo, gerai, aš galvojau apie EVGA 9600GT arba ATI Radeon HD4830. Mano biudžetas yra 100-150USD, kas gera kortelė bus Jums rekomenduoti man gauti iš šios kainos? Mano kompiuteris rezoliucija 1440x900. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| You've got a lot rinktis! ive got XFX 8800GS, o ne brangaus, bet tikrai labai pajėgi, im anglies tikrai bus geriau nei man rekomendacija nors! Uve, jei to nepadarėte, priimti šiuo lipni atrodo ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4.830 geriausias biudžetas kortelė out there.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks a lot, I got 4.830 |
|
| |||
| |||
| Bet kokia nauja technologija kortelės NVIDIA is great! Nvidia yra visuomet 100% ant naujausią ir didžiausią žemės Breaking grafikos technologijas. Aš pirmenybę jiems per ATI kortelės kiekvieną dieną. Atrodo, bent jau praeityje, kad ATI visuomet kopiją katės versija NVIDIA korteles. Pačiu principu kaip AMD kopijavimo Intel procesoriai. |
|
| |||
| |||
| Jūs neturite jokios idėjos, ką jūs kalbate apie. Sveikinu.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Citata:
Imsiu paprasčiausias vieno pataisyti jus; AMD nekopijuoja Intel procesoriai. AMD buvo pirmieji 1 GHz. AMD buvo pirmoji reali Dual core ir Quad lustai (Kai sakau realus, aš turiu galvoje ne tik kelis lustus vienoje die) AMD žengė savo keliu nuo pradžios, ir jūs, mano draugas, yra neteisūs. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip galiu naudoti Grafinis kortelę Ram? | Brazen | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 12 rugsėjis 2009 03:16 |
| Reikia naujos vaizdo plokštės | Black Magic | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 2 sausis 2008 13:28 |
| Padėkite man nusipirkti naują grafikos plokštę | bliz | Graphics Cards & Monitoriai | 33 | Lapkritis 27, 2007 19:15 |
| Kuris grafikos plokštę pirkti? | hartleyb | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 7 lapkritis 2007 16:40 |
| Temos įrankiai | |
| |