![]() |
|
| |||
| |||
| Hello folks, I'am šobrīd meklē video karte PCI-E spēļu, labi, es domāja par EVGA 9600GT vai ATI Radeon HD4830. Mans budžets ir 100-150USD, kāds ir labs karti jūs ieteiktu man nokļūt no šīs cenas? Datoru izšķirtspēja ir 1440x900. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| jums ir daudz, no kuriem izvēlēties! ive got XFX 8800GS, nav dārga, bet, protams, diezgan iespējams, im pārliecināts ogles būs labāks ieteikums par mani taču! ja uve nav jau jāņem apskatīt šo sticky ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4.830 ir labākais budžets karti tur.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks a lot, I got 4.830 |
|
| |||
| |||
| Jebkura jauna tehnoloģija karti Nvidia ir lieliski! Nvidia vienmēr ir 100% uz augšu no jaunākajiem un lielākajiem zemes sadalīšana grafiskās tehnoloģijas. Es favor gaitā tās ATI karti jebkurā dienā. Šķiet, vismaz agrāk, ka ATI vienmēr tiek kopiju kaķis versija Nvidia kartes. Pats princips AMD kopēšana Intel mikroshēmu. |
|
| |||
| |||
| Jums nav absolūti nekādu ideju, ko tu runā. Apsveicam.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es ņemšu vienkāršākais vienam labot jums; AMD nekopē Intel mikroshēmu. AMD bija pirmais 1 GHz. AMD bija pirmais patiesais Dual un Quad Core šķembas (Kad es saku reāla, es domāju ne tikai vairākas mikroshēmas par vienu mirst) AMD ir gājusi savu ceļu no sākuma, un jūs, mans draugs, ir nepareizi. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |