![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello Folks, I'am aktualnie poszukuje karty graficznej PCI-E dla gier, dobrze, ja było myślenie na EVGA 9600GT lub ATI Radeon HD4830. Mój budżet to 100-150USD, co dobre karty będzie Pan polecić mnie do tego cena? Mój komputer rozdzielczość 1440x900. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| you've got a lot do wyboru! ive got a XFX 8800GS, nie drogie, ale z pewnością bardzo zdolny, im pewność węgla będą miały lepiej ode mnie, choć zalecenia! uve, jeśli już nie, spójrz na ten sticky ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 jest najlepszy budżet karty tam.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks a lot, miałam 4830 |
|
| |||
| |||
| Każda nowa technologia kart NVIDIA is great! Nvidia jest zawsze w 100% na początku najnowsze i najlepsze technologie graficzne łamiącym ziemi. I ich korzyść przez ATI karta każdego dnia. Wydaje się, przynajmniej w przeszłości, że ATI zawsze kopię kotów wersję karty Nvidia. Tej samej zasadzie jak AMD kopiowanie Intela. |
|
| |||
| |||
| Nie masz żadnego pomysłu czym mówisz. Gratulacje.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I'll take najprostszym jednego do Ciebie na prawidłowe; AMD nie kopiuje Intela. AMD po raz pierwszy 1 GHz. AMD miał pierwsze prawdziwe Dual i quad core chipy (Kiedy mówię prawdziwe, to znaczy nie tylko wielu układów na jednym umiera) AMD poszła swój sposób od początku, a Ty, mój przyjaciel, są błędne. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|