![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut oameni buni, I'am prezent cautam o placă video PCI-E pentru jocuri, ei bine, eu gandeam la EVGA 9600GT sau ATI Radeon HD4830. Bugetul meu este de 100-150usd, ce bună carte va va recomanda mine pentru a obţine de la acest preţ? PC-ul meu este rezoluţie 1440x900. Mulţumesc în avans |
|
| |||
| |||
| ai o mulţime de a alege dintr-!!! ive luat un XFX 8800GS, nu scump, dar cu siguranţă destul de capabil, IM sigur de carbon va avea o recomandare mai bine decât mine, deşi!! uve dacă nu este deja, uita-te la acest lipicios ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 este cea mai bună carte de buget acolo.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multumesc mult, am fost de 4830 |
|
| |||
| |||
| Orice nouă tehnologie de carte Nvidia este minunat! Nvidia este întotdeauna 100% în partea de sus a mai recente şi mai mare teren de rupere tehnologii grafice. Am favoarea lor, pe o carte de ATI în orice zi. Se pare că, cel puţin în trecut ATI întotdeauna că a făcut o copie cat versiune a pachetului nvidia carduri. Acelaşi principiu ca AMD copierea Intel chips-uri. |
|
| |||
| |||
| Ai absolut nici o idee despre ceea ce vorbesc. Felicitări.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Citat:
Voi lua cea mai uşoară de a corecta o pe tine; AMD nu copie Intel chips-uri. AMD a fost primul care a 1 GHz. AMD a avut primul real dual core chips-uri şi Quad (Când spun real, vreau sa spun mai multe chips-uri, nu doar pe un singur muri) AMD a trecut de felul său de la început, şi tu, prietene, sunt greşite. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|