![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky, I'am súčasnosti hľadá pre grafické karty PCI-E pre hranie hier, ale já přemýšlím o EVGA 9600GT alebo Ati Radeon HD4830. Môj rozpočet je 100-150USD, čo dobré karty vám odporúčame mi sa dostať z tejto ceny? My PC rozlíšení 1440x900. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| máte z čoho vyberať! IVE dostal XFX 8800GS, nie je to drahé, ale určite dosť schopný, im istý uhlíka bude mať lepšie odporúčania, ako keď mi! ak už nie je uve, pozrite sa na tento lepivými ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 je najlepší rozpočet kartu tam.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky moc, já mám 4830 |
|
| |||
| |||
| Nové technológie, ktoré karta Nvidia je skvelé! Nvidia je vždy 100% nahor o báječné zem porušujú grafických technológií. I ich priazeň počas ATI kartu každý deň. Zdá sa, aspoň v minulosti, že ATI vždycky kópiu mačací verzia Nvidia kariet. Rovnakom princípe ako AMD kopírovanie čipy Intel. |
|
| |||
| |||
| Ty nemajú absolútne žiadnu predstavu, čo máte hovoriť. Blahoželáme.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Chtěl bych najjednoduchšie jeden ste na správnej; AMD nemá kopírovať čipy Intel. AMD bola prvá na 1 GHz. AMD mal prvé skutočné duální a štyroch-malvicové čipy (Keď hovorím reálne, mám na mysli nielen viac čipov na jednom zomrieť) AMD má išla svojou vlastnou cestou od samého začiatku, a ty, môj priateľ, sa mýli. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|