menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafické karty odporúčania, prosím?

Reply

Thread Tools
Old 9.února 2009, 10:54
Člen Skupina

Ahoj lidičky,

I'am súčasnosti hľadá pre grafické karty PCI-E pre hranie hier, ale já

přemýšlím o EVGA 9600GT alebo Ati Radeon HD4830.

Môj rozpočet je 100-150USD, čo dobré karty vám odporúčame

mi sa dostať z tejto ceny?

My PC rozlíšení 1440x900.

Thanks in advance
Old 9. februára 2009, 16:01
Člen Skupina

máte z čoho vyberať!
IVE dostal XFX 8800GS, nie je to drahé, ale určite dosť schopný, im istý uhlíka bude mať lepšie odporúčania, ako keď mi!

ak už nie je uve, pozrite sa na tento lepivými ...

http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/

MCTW
Old 9.února 2009, 16:31
Darcu Skupina

4830 je najlepší rozpočet kartu tam.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 11.února 2009, 15:52
Člen Skupina

Díky moc, já mám 4830
Old 3.marca 2009, 22:20
Nový člen skupiny

Nové technológie, ktoré karta Nvidia je skvelé! Nvidia je vždy 100% nahor o báječné zem porušujú grafických technológií. I ich priazeň počas ATI kartu každý deň. Zdá sa, aspoň v minulosti, že ATI vždycky kópiu mačací verzia Nvidia kariet. Rovnakom princípe ako AMD kopírovanie čipy Intel.
Old 3.marca 2009, 23:37
Darcu Skupina

Ty nemajú absolútne žiadnu predstavu, čo máte hovoriť. Blahoželáme.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 4 marec 2009, 00:01
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal iknowcomputers View Post
Nové technológie, ktoré karta Nvidia je skvelé! Nvidia je vždy 100% nahor o báječné zem porušujú grafických technológií. I ich priazeň počas ATI kartu každý deň. Zdá sa, aspoň v minulosti, že ATI vždycky kópiu mačací verzia Nvidia kariet. Rovnakom princípe ako AMD kopírovanie čipy Intel.
Lmfao.
Chtěl bych najjednoduchšie jeden ste na správnej;
AMD nemá kopírovať čipy Intel.
AMD bola prvá na 1 GHz.
AMD mal prvé skutočné duální a štyroch-malvicové čipy (Keď hovorím reálne, mám na mysli nielen viac čipov na jednom zomrieť)

AMD má išla svojou vlastnou cestou od samého začiatku, a ty, môj priateľ, sa mýli.
Old 4 marec 2009, 00:54
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal redko View Post
Lmfao.
Chtěl bych najjednoduchšie jeden ste na správnej;
AMD nemá kopírovať čipy Intel.
AMD bola prvá na 1 GHz.
AMD mal prvé skutočné duální a štyroch-malvicové čipy (Keď hovorím reálne, mám na mysli nielen viac čipov na jednom zomrieť)

AMD má išla svojou vlastnou cestou od samého začiatku, a ty, môj priateľ, sa mýli.
A on si myslel, že vedel, že počítače ay '
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.