![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поштовани родитељи, И'ам тренутно у потрази за графичку картицу ПЦИ-Е за гаминг, добро сам је размишљање о ЕВГА 9600ГТ или ати Радеон ХД4830. Мој буџет 100-150УСД, што добра картица ће вам препоручити ме да се од ове цене? Мој ПЦ је резолуцију 1440кс900. Хвала унапред |
|
| |||
| |||
| Имате пуно бирати између! Иве је добио КСФКС 8800ГС, а не на скупље, али свакако прилично способне, им сигуран угљеника ће имати бољу препоруку од мене ипак! уве ако нисте, погледајте овај приљепљив ... хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс/ф10/рецоммендед-цомпутер-партс-гуиде-2-ати-рецуператион-аппрециатион-статион-18844/ МЦТУ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 је најбољи буџета картицу вани.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Пуно хвала, ЈА је добио 4830 |
|
| |||
| |||
| Било која нова технологија коју картицу НВИДИА је велик! НВИДИА је увек 100% на врху најновије и највеће земаљска разбијање графичких технологија. ЈА корист њима преко АТИ картицу било који дан. Чини се, бар у прошлости, да се увек АТИ је направио цопы цат верзију НВИДИА картице. Исти принцип као и копирањем Интел АМД чиповима. |
|
| |||
| |||
| Имате апсолутно ниједан идеја шта вам причају. Честитам.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Узет ћу најлакши један исправан вас; АМД не копирајте Интел цхипс. АМД је био први до 1 ГХз. АМД је имао први прави Дуал и Куад цоре цхипс (Када кажем прави, мислим вишеструког чиповима, не само на једном умрети) АМД је прешао свој начин, од самог почетка, и ти, мој пријатељу, је криво. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како се користи графичка картица као РАМ? | Месинга | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 12. Јул 2009 03:16 |
| Требате нову графичку картицу | Блацк Магиц | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 2 јануар 2008 13:28 |
| Помозите ми да купите нову Графичка картица | близу | Грапхицс Цардс & Мониторс | 33 | 27 новембар 2007 19:15 |
| Коју графичку картицу купити? | хартлеыб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 7 новембар 2007 16:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |